Välkommen till

Rörtången 142

Rörtången 142
Rörtången

Exklusiv fastighet med unikt drömläge

Nu finns en unik möjlighet att förvärva denna fantastiska strandfastighet med fyra byggnader och byggklar tomt samt möjlighet till ytterligare 3 - 5 nya tomter när ny plan blir klar. Privat och insynsskyddat drömboende med högt utsiktsläge som erbjuder panoramautsikt över hav och land samt minutiöst planerad utformning av tomten som är i olika nivåer. Mycket exklusivt med genomtänkt arkitektur, hög standard på all inredning samt fantastiska stenarbeten på tomten.

Det största huset är ca 200 kvm i två plan med garage, två generösa balkonger och tempererad vinkällare. Huset har en stor loungemiljö med vidsträckt havsutsikt och generösa umgängesytor, bubbelpool, infinitypool samt utedusch. Intilliggande skyddad innergård. Huvudhuset har tre stycken bergvärmehål som används för både att både värma och kyla huset. VA anslutet med även egen djupborrad brunn, inkommande fiber för bredband med egen IP-adress. El 80 Amp in och utvändig laddstation med 32 Kw.

Sommarhuset är ca 80 kvm med delvis källare om ca 20 kvm innehållande tre sovrum, två wc med dusch, stort kök samt vardagsrum. Anslutet till VA, dessutom egen djupborrad brunn, 16A ladduttag samt fiberkabel för bredband. Härlig vidsträckt havsutsikt och en fin skyddad innergård med utedusch.

Därtill finns det ett mindre bostadshus, kallad friggebod, med tillhörande växthus samt en ateljébyggnad som är insprängd i berget. Alla hus har egen altan i fantastiskt läge med havsutsikt. Fastigheten har även en byggnadsklar tomt med framdraget VA. Bryggplats för mindre båt samt bojplats för djupgående båt kan medfölja.

Sammanlagt är det fyra fastigheter samt en byggklar tomt som skall säljas. Arbete med planförändring pågår och kan medföra att ytterligare 3 - 5 tomter kan avstyckas.

Rörtången är ett område som har en blandning av fritids- och åretruntboenden där vinterhalvåret är lugnt samtidigt som det är ett riktigt populärt sommarställe. Idylliska omgivningar med vacker natur och välbesökta bad. Lokaltrafik finns i området och Kodes utbud av service och goda kommunikationer ligger på behändigt avstånd.

Bilder

Planritning

Ekonomi
Fastighet
Karta