Snart till salu

Idyllisk radhusdröm i barnvänliga Fors

Carl Hogéus
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 60 carl.hogeus@lundin.se
Matilda Ivarsson
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0707-63 04 56 matilda.ivarsson@lundin.se

Lundin Kungsbacka

Med Lundin Kungsbacka får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Basunvägen 33

Radhus Kungsbacka

Kortfakta

Rum:
5 rum
Boarea:
122 kvm
Byggår:
1983
Tomtarea:
244 kvm
Adress:
Basunvägen 33,
434 47 KUNGSBACKA

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på carl.hogeus@lundin.se.

Varmt välkomna ska ni vara till detta stilfullt renoverade radhus i det barnvänliga och trevliga området Fors i Kungsbacka. Bostaden erbjuder en smart planlösning med ljusa ytskikt och sociala ytor att umgås på! Här finner ni ett stort och rymligt kök, två badrum av högsta kvalitet samt en härlig oas av uterum, altan och trädgård i ett rofyllt läge på baksidan med kvällssol.

Området är fantastiskt barnvänligt med många barnfamiljer och har flera lekplatser i området. I närheten finns goda möjligheter till sport- och fritidsaktiviteter så som fotbollsplaner, basketplaner och landhockeyplaner. Runt området Fors går också ett upplyst motionsspår. De närmast belägna skolorna är Hålabäckskolan, Nova Montessoriskola, Gullregnsskolan och Vittra Forsgläntan.

Välkomna till ett hem att trivas i!

Entré/hall: Framsidan av huset präglas av en lugn atmosfär och en mysig hemmakänsla. Här möts vi av en mindre gräsmatta och grusläggning. Stengången leder oss fram till den trevliga verandan där det finns plats för cafébord som passar bra till morgonkaffet.
Välkomna in i den rymliga och ljusa hallen följt av grå klinker och väggar målade i ljusgrått. Här finns gott om förvaring och plats för avhängning i den stora platsbyggda skjutdörrsgarderoben med spegeldörrar.

Badrum/tvättstuga: Vi fortsätter rakt fram i hallen där vi möts av nedervåningens badrum som totalrenoverades under 2015. Grå klinker på golv och väggarna präglas av vitt och mönstrat kakel. Badrummet utrustas med golvvärme, wc, duschhörna, kommod och spegelskåp. Vidare in i badrummet finner vi även husets tvättstuga som inreds med tvättmaskin och tillhörande arbetsyta.

Kök: Den grålagda klinkern bryts av till ekparkett som leder in oss till det stora och väl tilltagna köket som renoverades under 2010 i en lantlig stil. Här finns utrymme för såväl mästerkock som amatör att laga mat efter entusiastens fantasier! Köksluckor med stående träpanel går i vitt med silvriga handtag och följs av en rejäl bänkskiva i mörkbrunt. Vitt kakel som bryts av med rött i kontrast till det vita.. Det sägs även att den röda färgen ger oss tankar av kärlek och passion, vilket speglar av sig på maten som lagas här! Intill köket finns en given matplats för större sällskap vid den fina träväggen.
Köket utrustas med spishäll, fläkt, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och mikro samt kyl och frys i fullhöjd.

Vardagsrum: Liksom köket vandrar ekparketten vidare in i vardagsrummet som ger plats åt hela tjocka släkten att samlas och umgås på. Vitmålade väggar och en vacker blomtapet, Josef Franks Eldblomma.

Baksidan: Från vardagsrummet möter vi den härliga och rofyllda baksidan. Här är hjärtat i huset i form av en inglasad del av altanen som ger er ett extra rum som förlänger våren och hösten. Här kan vi verkligen njuta av tillvaron och fånga kvällens solstrålar med något gott i handen att dricka! Altanen fortsätter ut som man kan möblera med en härlig loungegrupp. Gräsmattan som så många söker efter ger plats för barnen att leka på.
Här finns även husets förråd på ca 7 kvm och ett tillhörande cykelskjul.

Övervåning:

Allrum: Vi tar trappan som renoverades under 2016 upp till övervåningen där vi möts av mindre allrum. Tidigare var det ett stort rum som säljarna valde att göra till ett mindre sovrum och ett allrum som gör att deras grabbar kan ha sitt egna kryp-in för att umgås med kompisar, smart!

Sovrum 1 & 2: På övervåningen har vi två mindre sovrum som passar perfekt för barnen. Här finns plats för säng och tillhörande möblemang i form av tex skrivbord. Som ni ser har vi två grabbar som är ärkerivaler med varandra. Mäklaren håller helt klart på rummet med den rutiga tapeten!

Sovrum 3: Vi vandrar vidare där den enhetliga ekparketten leder oss in i det större sovrummet. Väggarna går i mörkblåa toner som skapar en lugnande atmosfär. Här finns garderober och tillhörande möblemang.
Intill sovrummet finns även en bra inredd klädkammare som sväljer det mesta!

Badrum övervåning: Fullständigt topprenoverat badrum från 2020 av högsta kvalitet i en modern och trendig touch i form av dusch med industriglas och ett robust badkar. Helkaklat i vitt som bryts av genom den snyggt valda betongfärgade klinkern. Badrummet utrustas med golvvärme, wc, dusch, badkar, kommod och handdukstork.

Balkong: På övervåningen finns även en trevlig balkong som vetter mot öst.

Information Ekonomi

Taxeringsvärde: 3 151 000 kr varav byggnadsvärde 2 105 000 kr (fastställt 2018). 220, Småhusenhet, bebyggd.

Upplåtelseform: Friköpt

Pantbrev: Det finns 5 pantbrev om sammanlagt 2 888 000 kr.

Energideklaration: Energideklaration ej utförd.

Driftkostnad: Totalt ca 25 600 kr/år. Personer i hushållet: 4.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El:4 300 kr/årVatten/avlopp:4 800 kr/årSamfällighet:12 000 kr/årFörsäkring:4 500 kr/år
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta.

Fastighetsavgift: 8 874 kr/år

Information Fastighet

Adress: Basunvägen 33, 434 47 KUNGSBACKA. Kungsbacka kommun.

Fastighetsbeteckning: Fors 1:302

Byggnadstyp: Radhus, Byggår: 1983

Byggnadssätt: Grund:Platta på markStomme:TräBjälklag:TräFasad:TräTakbeklädnad:BetongpannorUtv plåtarbeten:Lackerad plåtFönster:3-glasfönster isolerVatten/avlopp:Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

TV och bredband: TV: Fiber genom Telia. Bredband: Fiber genom Telia.

Storlek: Boarea 122 kvm. 5 rum. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Tomt: Tomtarea 244 kvm.

Bilplats: Till radhuset ingår ett kallgarage. Garagelängan sköts av samfälligheten. Gratis gästparkeringar finns i området.

Renoveringar: 2012 - Bygge av altandäck
2014 - Bygge av cykelskjul
2015 - Renovering av badrum nedervåning
2016 - Trapprenovering
2019 - Uterum
2020 - Renovering av badrum övervåning.

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Fors GA:10 ändamål: Vägar, Avloppsanläggning, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Övrigt, Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Fors GA:7 ändamål: Vägar, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning.

Planbestämmelser: Stadsplan.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Planritning