Välkommen till

Långåsliden 21

Långåsliden

Villa i Skår med härligt läge & stor potential

I attraktiva Skår och ett stenkast från Delsjön finner ni denna villa med stor potential! Här erbjuds generösa sällskapsytor, stora sovrum, öppen spis i vardagsrummet samt en inbyggd balkong. I källaren finns gillestuga med öppen spis även där, tvättstuga, bastu samt duschmöjligheter. Separat källaringång ger goda möjligheter för uthyrning. Det finns också ett väl tilltaget dubbelgarage. Bostaden har renoveringsbehov och kan med lite kärlek bli ett drömboende på bästa adress!

Läs hela beskrivningen
Peter
ansvarig mäklare
Peter Johansen
Fastighetsmäklare & Partner
0732-62 00 51 peter.johansen@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Peter
ansvarig mäklare
Peter Johansen
Fastighetsmäklare & Partner
0732-62 00 51 peter.johansen@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Entréplan:
Ni välkomnas in i en väl tilltagen entréhall med gott om plats för förvaring samt avhängning av ytterkläder. Här får även en hallmöbel plats. Härifrån nås övervåning samt källarvåning via trappor. I anslutning till hallen finns en gäst-wc. Golvet består av vacker fiskbensparkett och väggarna är målade i vitt.

Köket går i vit färgskala. I anslutning till köket finns en stor matsal där ett större matbord får plats och även här inne pryds golvet av den fina fiskbensparketten.

Från matsalen når ni vardagsrummet som är stort och rymligt med en öppen spis som central punkt i rummet. Ett trappsteg leder ner till det ljusa burspråket, ifrån vilket man kommer ut på altanen.

En elegant ek-trappa leder upp till övervåningen där fyra sovrum finns.

I anslutning till den övre hallen finner ni ett mindre allrum som passar perfekt som tv-rum eller kontor. Härifrån nås den franska balkongen med fina dubbeldörrar. Samma fina ekparkett som i den övre hallen.

Helkaklat badrum i ljusa toner i såväl klinker som kakel. En passage tar er in i Master bedroom.

En vind nås från den övre hallen via en stege och här uppe finns möjlighet till diverse förvaring.

Källarvåningen är utrustad med en tvättstuga med tvätt-del samt duschhörna och bastu. Härifrån nås även pannrummet som är ett extra förvaringsutrymme och har plats för fjärrvärmen.

Den nedre hallen har en toalett samt en passage in i det stora dubbelgaraget om drygt 40 kvm. En stor arbetsbänk finns tillgänglig samt att garageporten är fjärrstyrd.

Gillestugan är stor och härlig med en öppenspis. Vitmålade väggar och en terrakotta färgad klinker på golvet.

Källarplanet har också separat ingång vilket ger goda möjligheter för uthyrning.


Välkommen!

Ekonomi
Fastighet
Området

Örgryte Skår

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta