Snart till salu

Vacker sekelskiftesvilla med perfekt läge

Nicklas Arnesson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 69 nicklas.arnesson@lundin.se
Peter Johansen
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0732-62 00 51 peter.johansen@lundin.se

Lundin Örgryte

Med Lundin Örgryte får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Svenslyckegatan 9

Örgryte Torp

Kortfakta

Rum:
7 rum
Boarea:
170 kvm
Biarea:
70 kvm
Byggår:
1903
Tomtarea:
926 kvm
Adress:
Svenslyckegatan 9,
41656 Göteborg
Välkommen att kontakta Nicklas
Välkommen att kontakta Nicklas

Lundin Värdering

Boka nu
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på nicklas.arnesson@lundin.se.

Välkomna till en vacker sekelskiftesvilla anno 1903 som har en stor dos bevarad charm. Huset stoltserar med dekorativa stuckaturer, takrosetter, brädgolv, spegeldörrar, pärlspont, braskamin, öppen spis och vedspis. Mysig glasveranda samt altan och balkong i soligt läge. Huset har en bra planlösning med generösa sociala ytor på entréplan och de privata delarna avskilt belägna på övre plan. Friköpt tomt med uppvuxen grönskande trädgård. Här bor man citynära i ett lugnt område med närhet till naturen, skolor, service och kommunikationer.

Information Ekonomi

Taxeringsvärde: 8 115 000 kr varav byggnadsvärde 3 352 000 kr (fastställt 2021). 220, Småhusenhet, bebyggd.

Upplåtelseform: Friköpt

Pantbrev: Det finns 8 pantbrev om sammanlagt 1 300 000 kr.

Energideklaration: Energideklaration ej utförd.

Driftkostnad: Totalt ca 48 900 kr/år. Personer i hushållet: 2.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El:12 000 kr/årUppvärmning:22 000 kr/årVatten/avlopp:8 000 kr/årSotning: 500 kr/årFörsäkring:6 400 kr/år
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta.

Fastighetsavgift: 8 524 kr/år

Information Fastighet

Adress: Svenslyckegatan 9, 41656 Göteborg. Göteborg kommun.

Fastighetsbeteckning: Torp 3:16

Byggnadstyp: Friliggande villa, 2 plan med källare och krypvind. Byggår: 1903

Byggnadssätt: Grundmur:NaturstenStomme:Timmer/träBjälklag:TräFasad:TräTakbeklädnad:TegelpannorUtv plåtarbeten:Lackerad plåtFönster:2-glasfönsterUppvärmning:Fjärrvärme. Golvvärme i grovkök. Braskamin och öppen spis. Ventilation:SjälvdragVatten/avlopp:Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

TV och bredband: TV: Tv via koaxialkabel, leverantör Telenor. Fiber finns i gatan, ca 6-18 000kr för installation. Bredband: Bredband via koaxialkabel, leverantör Gothnet.

Storlek: Boarea 170 kvm.Biarea 70 kvm. 7 rum varav 3-4 sovrum. Areauppgifter enligt säljaren. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen är Boarea 150+Biarea 90 kvm.

Tomt: Tomtarea 926 kvm. Uppvuxen trädgård med träd och buskar. Det finns några fruktträd, blåregn, en makalös honungsros, diverse blommor och ramslök. På tomten finns även ett västhus i glas och metall som byggdes ca 2011. Altan i sydvästläge och balkong i söderläge.

Bilplats: Grusad uppfart med plats för 2-3 bilar. Bottenplatta för garage finns.

Servitut: Rättigheter-last: Last: Officialservitut Väg, 1480K-VIB-266.1.

Gemensamhetsanläggningar: Samfällighet: Göteborg Kålltorp S:20, Samfällighet: Göteborg Torp S:12, Samfällighet: Göteborg Torp S:13, Samfällighet: Göteborg Torp S:15, Samfällighet: Göteborg Torp S:16, Samfällighet: Göteborg Torp S:17, Samfällighet: Göteborg Torp S:18, Samfällighet: Göteborg Torp S:19, Samfällighet: Göteborg Torp S:20, Samfällighet: Göteborg Torp S:21, Samfällighet: Göteborg Torp S:22, Samfällighet: Göteborg Torp S:23, Samfällighet: Göteborg Torp S:24, Samfällighet: Göteborg Torp S:25, Samfällighet: Göteborg Torp S:26, Samfällighet: Göteborg Torp S:27.

Planbestämmelser: Stadsplan Tomtindelning.

Övrigt: Larm finns.
Murstock och eldstäder är godkända 2021. I köket finns en vedspis som inte är ansluten till murstock men det går att göra om man önskar.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Örgryte Torp

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning