Välkommen till

Lars Hägers väg 8

Lars Hägers väg 8
Aspenäs Villastad

Nybyggd villa i absolut toppklass


Välkommen till detta exklusiva och moderna tvåplanshus med sjöutsikt mot härliga Aspen från det övre planet! Huset som byggdes 2019 ligger i ett fantastiskt lugnt läge och är inrett med påkostade materialval. Här har inget lämnats åt slumpen. Genomtänkt bra planlösning, lättskött trädgård med stora härliga terrassytor, lättskött gräsmatta och odlingsdel. Det finns också en fristående friggebod med inlagt vatten och avlopp. Perfekt för tonårsbarn eller som hemmakontor!

Detta smakfulla Mysesjöhus har alla tillval som finns tillgängligt och alt är gjort ut i från kvalitetshöjande val. Allt ifrån vitvaror till kakelleverantör och vvs-artiklar håller både en hög kvalitetsnivå och en estetik som går i linje med husets nymoderna funkisstil.

Estetiken är genomtänkt med att hålla ihop kulörer och därmed intrycken. Alla väggfärger är i en harmonierande färgskala och färgerna på de olika golvmaterialen, fönsterbrädor, kakel och klinkers liksom kommoder och kamin är valda för att skapa en röd tråd och därmed ett behagligt lugn i inredningen.

Belysningen är också genomtänkt tillsammans med ett belysningsföretag för att skapa olika typer av belysning. Likaså är det inbyggda trådlösa ljudsystemet med högtalare i taket i kök och vardagsrum/matsal ett resultat av möten med och inköp hos Hifi-klubben.

I populära Aspenäs bor du med närhet till både flera förskolor, skola, flera badplatser, buss, affär, seglarskorna, tennisklubb och mycket fin natur m.m. Ett mycket populärt område att trivas i!

Peter
ansvarig mäklare
Peter Johansen
Fastighetsmäklare & Partner
0732-62 00 51 peter.johansen@lundin.se
Lundin Lerum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Peter
ansvarig mäklare
Peter Johansen
Fastighetsmäklare & Partner
0732-62 00 51 peter.johansen@lundin.se
Lundin Lerum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Ekonomi
Fastighet
Området

Lerum

Friluftsliv, storstadsliv & vackra omgivningar


Välkommen till Lerum, ett mycket trivsamt område och en kommun med ett stort utbud beläget i vackra, gröna omgivningar. Lerum ligger på behändigt avstånd från Göteborgs centrum, som lätt nås med bil, buss eller pendeltåg. Det gynnsamma och rofyllda läget vid sjön Aspen är en attraktiv boplats. Lerums kommun består av Lerums centrum och flera mindre områden såsom Hulan, Öxeryd, Stenkullen och Aspenäs. Olstorp, Gråbo och Floda är samhällen som också hör till kommunen. Lerum är en mycket uppskattad boendemiljö för barnfamiljer och här finns många förskolor och grundskolor samt ett gymnasium. Föreningslivet är rikt med verksamheter inom bland annat handboll, fotboll, innebandy och ishockey. Kulturskolan har ett brett program för alla åldrar. I Lerums centrum finns ett stort utbud av butiker och matställen. Flera mindre torg med butiker och stormarknader finns också här.

Sjön Aspen är en stor tillgång i området och utmed sjön ligger fina badplatser och promenadstråk. Längs med Säveån i centrala Lerum finns trädgårdsprojektet Växtrum med flera gröna rum. Växtrum är en del i Lerums vision om att bli Sveriges ledande miljökommun. Nääs Slott och Nääs Fabriker är vackra, historiska platser. Runt om i Lerums kommun finns flera mindre badsjöar. Här finns även gott om lummiga skogar med vandringsleder, motionsspår, ridvägar och grönskande miljöer att njuta av året runt.

I Lerum lever du med närhet till både härlig natur och det moderna storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta