Välkommen till

Strömgatan 17

Strömgatan 17
Kungsbacka Signeskulle

Totalrenoverad familjevilla med lugnt hörnläge intill Kungsbackaån

Med ett fantastiskt vackert och naturskönt cityläge erbjuds en smakfull och totalrenoverad familjebostad om totalt cirka 260 kvm med lättskött trädgård och sol från förmiddag till sen kväll. Välplanerad ombyggnad med högkvalitativa materialval vilket skapat ett unikt hem med en ombonad och exklusiv utformning som erbjuder fina sociala ytor samt exceptionellt god förvaring. Fyra sovrum varav tre med walk in closets. Lugnt hörnläge med grönskande och fri utsikt längst in på en idyllisk villagata utan genomfartstrafik. Här bor man bekvämt med gångavstånd till allt som Kungsbacka har att erbjuda och med direkt närhet till shopping, kommunikationer, skolor och restauranger. Välkommen till ert nya hem!

Läs hela beskrivningen
Annie
ansvarig mäklare
Annie Mälarborn
Fastighetsmäklare
0707-63 04 57 annie.malarborn@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Annie
ansvarig mäklare
Annie Mälarborn
Fastighetsmäklare
0707-63 04 57 annie.malarborn@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden har 2016 genomgått en totalrenovering samt en ombyggnad där boarean utökades med 60 kvm på entréplan (det nya köket/vardagsrummet) samt lika stor källardel. Det ligger vattenburen golvvärme på hela entréplanet samt i den nya källardelen.

BOSTADENS DISPOSITION:

Entréplan:

En kompositklädd trappa med stilrena stålräcken leder oss upp till husets huvudentré vilken tar oss in i entréhallen. Hallen är både ljus och välkomnande med goda ytor för avhängning av ytterkläder och skor. Grått klinkergolv som står i fin kontrast till den framtagna tegelväggen rakt fram.

Intill entrén ligger gästtoaletten som är utrustad med vägghängd wc (Laufen) samt kommod och porslinshandfat (Aspen) med koppararmatur (Tapwell), roséguldfärgat klinkergolv samt vitt och guldmönstrat kakel på väggarna.

Master bedroom ger ett rofyllt intryck med hotellkänsla, golv med mjuk heltäckningsmatta och infällda spotlights i taket. En intilliggande inredd walk in closet löser klädförvaringen på bästa sätt och härifrån leder ett tvättnedkast direkt ner till tvättstugan i källaren. Från rummet nås direkt ett badrum i harmoniska nyanser. Grått klinker på golv och väggar. Duschutrymmet är utrustat med både takdusch samt duschset från Grohe. Dubbelkommod med lådor i högblankt vitt och porslinshandfat (Laufen) med överliggande kalkstenskiva. Vägghängd wc (Laufen), infällt högskåp samt spotlights i taket och belysning ovanför den infällda väggspegeln.

Mittemot master bedroom ligger sovrum 2, ett mysigt rum i bra storlek som är lätt att möblera. Golvet är klätt med ljus ekparkett.

Vardagsrummet och köket ligger i öppen planlösning och har uppkommit genom tillbyggnaden vilket skapat ett fantastiskt rum med en takhöjd och rymd utöver det vanliga. Spotlights belysning samt akustikplattor i taket ger en mysig miljö liksom de varma färgvalen och fondväggen i tapet från Cole & Son. Rummet är lätt att möblera tex med en soffgrupp för stora sällskap. På golvet ligger ett klinkergolv. Matplatsen är perfekt placerad intill köksavdelningen och här finns plats för ett större matbord. Praktisk hyllförvaring för glas och porslin bakom de belysta skjutdörrarna i frostat glas (Mirro)

Köksavdelningen är både påkostad och väldesignad, -här har man helt enkelt tänkt på det mesta! Köksstommarna kommer från Länghemskök och luckor/lådor från Niemann. Den rostfria måttanpassade bänkskivan kommer från Purus. Dubbla hoar och tre Twist-eluttag. Barbänkskivan är i gråsvart stenkomposit. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll från Siemens, två ugnar från Neff (varmluft samt ångfunktion), fläkt från Fjäråskupan, micro från Samsung och diskmaskin från Asko. Kombinerad kyl/frys från Smeg av typen Frenchdoor med ismaskin. Från köket har du också lätt access till altanen för middagar ute med fin utsikt från arbetsbänken och sittplatserna vid köksö-bänken är perfekt placerade för både umgänge och läxläsning.


Nedre plan:

En trappa från entréhallen leder oss ner till källarplanets hall, där det också finns en entrédörr för enkel tillgänglighet. Från hallen nås en korridor från vilken samtliga av källarplanets rum nås. På golvet ligger ett ljust grått klinkergolv som är utbytt 2016 i hela källarplanet.

Sovrum 3 är rymligt samt har en mysig utformning. På golvet ligger ett ljust trämönstrat akustikgolv. Från rummet nås en stor walk in closet och på golvet ligger en heltäckningsmatta.

Sovrum 4: Längst in i källaren finner vi den nybyggda delen och där har det byggts ett stort sovrum med infällda spotlights i taket. I anslutning till rummet finns även en walk in closet. På golvet ligger ett klinkergolv med underliggande vattenburen golvvärme. Möjlighet finns att ta bort väggar och walk in closet för att skapa ex ett tränings- eller hobbyrum.

Badrummet på nedre plan renoverades 2008 med en uppdatering som gjordes 2016. Vitt kakel på väggarna samt svart klinker på golvet. Här finns en dusch, wc samt en kommod med spegel (Aspen). Delvis eluppvärmt värmegolv.

Tvättstugan är fullutrustad med tvättmaskin samt torktumlare från Miele. Torkskåp från Nimo. Tvättnedkastet från master bedroom leder direkt ner till tvättkorgen. Här finns förutom en duschhörna också en vask, en arbetsbänk samt ett väggskåp. Elpannan med värmepump står placerad i hörnet. Vitt klinker på golv och väggar i kombination med betong.

Arbetsrummet har en bra placering mellan källarplanets båda sovrum.

I övrigt finns två stora förrådsrum i källaren. Det ena används idag som klädkammare/förråd och det andra som köks/matförråd. Här finns möjlighet och plats att installera ett pentrykök.


Vind:

Vinden som är på 60 kvm fungerar väl som förråd och nås enkelt genom en innerdörr och med vanlig trappa från entrén.

Planlösningen möjliggör generationsboende, verksamhet eller uthyrning av del av bostad.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Karta