Snart till salu

Gavelradhus i tre plan om ca 140 kvm golvyta

Matilda Ivarsson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0707-63 04 56 matilda.ivarsson@lundin.se

Lundin Västra Göteborg

Med Lundin Västra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Klyfteråsen 4

Skintebo

Kortfakta

Rum:
6 rum
Boarea:
113 kvm
Biarea:
15 kvm
Byggår:
1975
Tomtarea:
93 kvm
Adress:
Klyfteråsen 4,
42735 Billdal

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på matilda.ivarsson@lundin.se.

Nu har vi glädjen att erbjuda ett av de omåttligt populära gavelhusen i Skintebo. Ett välmående hus, fördelat över tre inredda våningsplan med plats för hela familjen i soligt läge.

Allmän beskrivning av interiören:

Tidlösa material.
Garderob med Elfa-system i hallen, marmorgolv och ljusa väggar.
Äldre kök med uppdaterade vitvaror.
Renoverade badrum 2006.
Rymligt sällskapsrum med utgång till den stora balkongen i väster genom helglasad altandörr. Parkettgolv och ljusa färger.
Fyra sovrum på övre plan samt inredd vind att nyttja som exempelvis sovrum, kontor eller tv-rum.

Välkommen!

Information Ekonomi

Taxeringsvärde: 3 271 000 kr varav byggnadsvärde 1 812 000 kr (fastställt 2018). 220, Småhusenhet, bebyggd.

Upplåtelseform: Friköpt

Pantbrev: Det finns 13 pantbrev om sammanlagt 2 890 000 kr.

Energideklaration: Utförd 2012-04-19. Energiprestanda 83 kWh/kvm och år.

Driftkostnad: Totalt ca 31 596 kr/år. Personer i hushållet: 3.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El:14 500 kr/årSamfällighet:14 216 kr/årFörsäkring:2 880 kr/år
Värme ingår i posten el. I samfällighetskostnaden ingår vatten/avlopp, renhållning, snöskottning, skötsel av området osv.
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta.

Fastighetsavgift: 8 524 kr/år

Information Fastighet

Adress: Klyfteråsen 4, 42735 Billdal. Göteborg kommun.

Fastighetsbeteckning: Skintebo 2:506

Byggnadstyp: Radhus, 1 ½ plan med inredd vind. Byggår: 1975. Löpande underhåll.

Byggnadssätt: Grund:KrypgrundStomme:Trä och betongFasad:TräTakbeklädnad:BetongpannorFönster:3-glasfönster och 2-glasfönsterUppvärmning:Luft/luftvärmepum samt elVentilation:Mekanisk frånluftVatten/avlopp:Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Besiktigad: Ja

TV och bredband: Bredband: Fiber via Telia.

Storlek: Boarea 113 kvm.Biarea 15 kvm. 6 rum varav 4-5 sovrum. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen. OBS: Golvyta ca 140 kvm!

Tomt: Tomtarea 93 kvm. Gräsmatta ramar in fint kring altanen. Härlig stor altan med eftermiddagssol, samt en mindre altan vid entrén.

Bilplats: Numrerad parkering under tak samt fritt att stå högst upp i områdets p-däck.

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Göteborg Skintebo GA:1 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Göteborg Skintebo GA:25 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Göteborg Skintebo GA:8 ändamål: Grönområden.

Planbestämmelser: Stadsplan.

Övrigt: Tillhörande förråd i länga.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Billdal Skintebo

blå horisont, skogspromenader och staden om hörnet


Att bo i Billdal innebär att man får njuta av hav och vacker natur och ändå ha nära till storstadslivet. Avståndet till Göteborg är behändigt och nås lätt med bil eller buss.

Billdal, Skintebo och Svindal är namn på byar som en gång låg här. För hundra år sedan var Billdal ett bondesamhälle som tågen på Säröbanan passerade. Idag har området stor charm med vindlande vägar och blandad bebyggelse.

Området är populärt bland barnfamiljer. Här finns flera förskolor och grundskolor, föreningslivet är rikt med verksamheter inom bl.a. segling, fotboll, innebandy och ridsport.

I Billdals olika områden som Skintebo, Uggledal och Lindås hittar man butiker och matställen. Kungsporten och Origohuset har ett större utbud av detta.

Billdal är både skogs- och skärgårdsmiljö. Här finns flera lummiga lövskogar med stigar och motionsslingor. Billdals park är en härlig oas och varje år ordnas här traditionellt midsommarfirande.

Utmed kustlinjen ligger flera småbåtshamnar och strax utanför möts man av en vacker skärgård. Mysiga badvikar ligger som pärlor på rad.

I Billdal lever man ett aktivt och behagligt liv i vacker miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning