Välkommen till

Olof Skötkonungsgatan 64

Olof Skötkonungsgatan 64
Örgryte Skår

Mysigt radhus på bästa adress

Äntligen finns ett radhus på attraktiva Olof Skötkonungsgatan i Örgryte Skår till salu! Fastigheten byggdes 1929 och erbjuder en totalyta om hela 217 kvm. Här disponeras ett härligt vardagsrum, kök, tre sovrum, inredd vind med braskamin och källare med både verkstad, förrådsutrymmen och en fräsch tvättstuga. Det erbjuds även en underbar trädgård med stenbelagt uteplats, en liten gräsmatta och ett soldäck. Huset håller ett fint skick invändigt med smakfulla färgval. Många av de äldre detaljerna finns bevarade och ger en härlig känsla i bostaden. På entréplan hittar vi vardagsrum, kök och matsal med utgång till den mysiga trädgården. Här disponeras även en gäst toalett. De tre rymliga sovrummen, toalett och ett badrum finns på övre plan. Vinden är inredd och är det perfekta master bedroom eller tonårsrummet. Hög mysfaktor med braskamin!.

Ett perfekt boende på attraktiv adress!

Läs hela beskrivningen
Peter
ansvarig mäklare
Peter Johansen
Fastighetsmäklare & Partner
0732-62 00 51 peter.johansen@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Peter
ansvarig mäklare
Peter Johansen
Fastighetsmäklare & Partner
0732-62 00 51 peter.johansen@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens disponeras enligt nedan:

På klassiskt vis möter trappan upp till den stenbelagda entrén. Gräsmattan framför huset är grön och välskött och uteplatsen är klar för sommarens soliga grillkvällar.
Detta charmiga hus byggdes 1928 i hjärtat av Örgryte. Bostaden är omsorgsfullt omhändertagen och erbjuder ett oerhört charmigt boende med härliga detaljer i dåtidens charm.
Tamburen tar emot med en avhängningsyta. Den charmiga entrén med gamla väggmålningar öppnar upp mot den rymliga hallen och trappan mot det övre plan.

Solen strålar genom fönstren och in i bostadens trevliga kök. Smakfullt inrett med snickerier i ljusa färgtoner. Bänkskivor i trä samt tidlös marmor ovanför. Gott om förvaring och plats för ett matbord för familjen att avnjuta frukosten.
Ett par steg till och vi kommer in i ett härligt vardagsrum.
De vackra spröjsade fönsterpartierna ger vardagsrummet dess fina ljus. Här ryms en matplats i ena delen och en soffhörna i den andra. Ett kort kliv ut till den lummiga trädgården och den stenbelagda uteplatsen. En liten lättskött gräsmatta och ett litet soldäck för att kunna avnjuta den sista kvällssolen ger det lilla extra i denna mycket trevliga trädgård.

Vi tar trappan upp till övre plan. Hallen binder samman sovrummen och badrummet. Vi kliver först in i ett underbart master bedroom med utgång till balkongen. Väl tilltaget sovrum med hel garderobsvägg som rymmer det mesta av förvaring. På andra sidan hallen finns det två rymliga sovrum i fil.
Badrummet är inrett med tidlös vacker marmor.

Trappan tar oss vidare till den härliga inredda vinden. Det perfekta master bedroom, tv rum, tonårsrum eller varför inte som ett hemmakontor. Ett rum med fantastisk känsla och hög mysfaktor med braskaminen! Ljusinsläpp kommer in via två fönsterkupor.

Källarvåningen är belagt med klinkergolv. Det finns en fräsch tvättstuga, förvaringsutrymmen och en verkstad. Jättebra lösning med in och utgång till både trädgården och framsidan av huset. Perfekt!


Bara att flytta in och njuta av den lugna vardagen i Örgryte- mitt i stan!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området
Örgryte Skår

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta