Välkommen till

Mesanvägen 39

Skutehagen

Välplanerad enplansvilla med insynsskyddad trädgård

I barnvänliga Skutehagen i Torslanda finner ni denna välplanerade enplansvilla i trä med insynsskyddad lättskött trädgård på friköpt tomt. Villan erbjuder generösa sällskapsytor, trevligt kök med fönster i vinkel, två bra sovrum, goda förvaringsmöjligheter samt stort badrum med separat tvättavdelning. Stor altan i bästa solläge som är delvis inglasad och har direktaccess till den grönskande trädgården. Fristående garage med stor förrådsdel. Här bor man med närhet till förskola och skola, kommunikationer, affärscentrum Almhult, golfbana, fina naturområden och havet.

Läs hela beskrivningen
Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Torslanda

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Torslanda

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Huset disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en rymlig hall med plats för fri avhänging samt en inbyggd dubbelgarderob. Golvet kläs av praktisk sandfärgad klinker med underliggande golvvärme (el) och väggarna har en ljus tapet.

Vidare in i bostaden möts man av generösa sällskapsytor som kan inredas med soffhörna och matplats. Rummet kan även delas av för att skapa ett extra sovrum om man önskar. Golvet kläs av parkett och väggarna har ljus tapet. Flera fönsterpartier ger ett fint ljusinsläpp och härifrån nås en härlig altan i bästa solläge som är delvis inglasad och har direktaccess till den grönskande trädgården.

Trivsamt kök med ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och grönskande utsikt mot trädgården. Köksinredning i vitt kombineras med bänkytor i trälaminat, rostfri diskbänk samt stänkskydd i vitt kakel. Den maskinella utrustningen utgörs av hällspis (Electrolux, 2010), frånluftsfläkt (Electrolux, 2005), diskmaskin (Electrolux, 2018) samt kyl (Elektro Helios, 2010) och frys (Elektro Helios, 2005) i fullhöjd. I köket ryms en matplats för sex personer. Golvet kläs av ljus plastmatta och väggarna har en ljus tapet.

Bostadens största sovrum kan inredas med dubbelsäng och erbjuder goda förvaringsmöjligheter i en inbyggd garderob med skjutdörrar. Golvet kläs av parkett och väggarna har en ljusgrön diskret mönstrad tapet. Ett dubbelfönster bidrar med dagsljus.

Det mindre sovrummet har plats för säng och arbetshörna samt goda förvaringsmöjligheter i en klädkammare. Golvet kläs av parkett och väggarna har en ljus mönstrad tapet. Ett dubbelfönster bidrar med dagsljus.

Stort badrum med separat tvättavdelning samt fönster som bidrar med dagsljus. Golvet kläs av ljus gråbeige klinker med underliggande golvvärme (el) och väggarna är helkaklade i vitt. Badrumsdelen är inredd med wc, handfat, spegelskåp, handdukstork samt dusch med draperi medan tvättavdelningen är inredd med vask med bänkyta, tvättmaskin (Electrolux, 1999), torkskåp (Electrolux, 1999), vägghyllor samt linneskåp.

Ekonomi
Fastighet
Området

Torslanda

Skärgårdsliv, familjeliv & staden runt hörnet


Välkommen till Torslanda! Här kombineras det behagliga livet vid havet med ett modernt och aktivt storstadsliv. Området är mycket populärt vilket gjort att det expanderat starkt de senaste decennierna. Torslanda består av flera mindre områden som exempelvis Amhult, Hjuvik och Hällsvik. Bebyggelsen är varierad och består av en härlig blandning av bostäder från olika epoker och i olika byggnadsstilar. Gamla skärgårdshus, moderna villor, trivsamma radhusområden samt nybyggda bostadsrätter samsas om ytan.

Vid Torslanda torg och Amhults torg finns ett stort utbud av affärer och restauranger. I kulturhuset Vingen finns bland annat bibliotek, bio, teater, kultur- och musikskola.

Havet finns nära till hands var du än bor. Vackra promenadstråk och motionsslingor löper utmed kustlinjen och i småbåtshamnarna pågår båtliv året om. I Torslanda finns Göteborgs äldsta havsbadskoloni och fina badvikar hittar man bland annat i Tumlehed, Sillvik och Lilleby.

I Torslanda lever du nära både havet och storstaden i en trivsam småstadsmiljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta