Snart till salu

Välplanerad enplansvilla med insynsskyddad trädgård

Anders Pettersson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se

Lundin Torslanda

Med Lundin Torslanda får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Mesanvägen 39

Skutehagen

Kortfakta

Rum:
4 rum
Boarea:
95 kvm
Byggår:
1999
Tomtarea:
558 kvm
Adress:
Mesanvägen 39,
42338 Torslanda
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Lundin Värdering

Boka nu
Välkommen att kontakta Anders
Välkommen att kontakta Anders
Torslanda Golfbana
Torslanda Golfbana
Torslanda Lagun
Torslanda Lagun
Hjuvik
Hjuvik
Lilla Varholmen färjeläge
Lilla Varholmen färjeläge

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på anders.pettersson@lundin.se.

I barnvänliga Skutehagen i Torslanda finner ni denna välplanerade enplansvilla i trä med insynsskyddad lättskött trädgård på friköpt tomt. Villan erbjuder generösa sällskapsytor, trevligt kök med fönster i vinkel, tre bra sovrum, goda förvaringsmöjligheter samt stort badrum med separat tvättavdelning. Stor altan i bästa solläge som är delvis inglasad och har direktaccess till den grönskande trädgården. Fristående garage med stor förrådsdel. Här bor man med närhet till förskola och skola, kommunikationer, affärer och havet.

Information Ekonomi

Taxeringsvärde: 3 657 000 kr varav byggnadsvärde 1 693 000 kr (fastställt 2021). 220, Småhusenhet, bebyggd.

Upplåtelseform: Friköpt

Energideklaration: Energideklaration ej utförd.

Fastighetsavgift: 8 874 kr/år

Information Fastighet

Adress: Mesanvägen 39, 42338 Torslanda. Göteborg kommun.

Fastighetsbeteckning: Kärr 1:272

Byggnadstyp: Friliggande villa, Byggår: 1999

Byggnadssätt: Vatten/avlopp:Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Storlek: Boarea 95 kvm. 4 rum varav 2-3 sovrum. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Tomt: Tomtarea 558 kvm. Insynsskyddad och lättskött trädgård. Stor altan som är delvis inglasad.

Bilplats: Fristående garage med stor förrådsdel och asfalterad uppfart.

Servitut: Rättigheter-förmån: Förmån: Officialservitut Avlopp,Tillträde, 1480K-1999F48.4. Rättigheter-last: Last: Officialservitut Avlopp, Tillträde, 1480K-1999F48.3.

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Göteborg Kärr GA:38 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning.

Planbestämmelser: Detaljplan.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Torslanda

Skärgårdsliv, familjeliv och staden runt hörnet


Välkommen till Torslanda! Här kombineras det behagliga livet vid havet med ett modernt och aktivt storstadsliv. Området är mycket populärt vilket gjort att det expanderat starkt de senaste decennierna. Torslanda består av flera mindre områden som exempelvis Amhult, Hjuvik och Hällsvik. Bebyggelsen är varierad och består av en härlig blandning av bostäder från olika epoker och i olika byggnadsstilar. Gamla skärgårdshus, moderna villor, trivsamma radhusområden samt nybyggda bostadsrätter samsas om ytan.

Vid Torslanda torg och Amhults torg finns ett stort utbud av affärer och restauranger. I kulturhuset Vingen finns bland annat bibliotek, bio, teater, kultur- och musikskola.

Havet finns nära till hands var du än bor. Vackra promenadstråk och motionsslingor löper utmed kustlinjen och i småbåtshamnarna pågår båtliv året om. I Torslanda finns Göteborgs äldsta havsbadskoloni och fina badvikar hittar man bland annat i Tumlehed, Sillvik och Lilleby.

I Torslanda lever du nära både havet och storstaden i en trivsam småstadsmiljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning