Välkommen till

Hästlyckan 8

Torslanda

Mysig villa med pool i naturskönt och lugnt område

Nu finns möjligheten att förvärva denna charmiga villa i en gömd oas bakom Volvo Torslanda. Stor tomt, pool samt två altandäck i väster- respektive österläge bidrar till en underbar utomhusvistelse. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum genererar generösa sällskapsytor. Dessutom finner du tre sovrum samt ett helkaklat badrum och en tvättstuga. Perfekt för familjen som vill bort från stadens brus eller för Volvoarbetande föräldrar!

Läs hela beskrivningen
Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Torslanda

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Torslanda

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Huset disponerade enligt följande:

Välkommen att kliva in i den ljusa och stora hallen med plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i två skjutdörrsgarderober. Väggarna har ljust målad panel och genomgående i hela huset ligger ljusgrått laminat.

Köket renoverades 2019 i stilrena materialval och har gott om förvaring i flertalet över- och underskåp. Inredningen går i grått och ovan den mörka bänkskivan i laminat sitter integrerad LED-belysning. Köket är utrustat med induktionshäll, fläkt, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och kombinerad ugn/mikro samt en kombinerad kyl/frys med ismaskin.

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bidrar till generösa sällskapsytor och en härligt öppenhet. Här ryms med lätthet såväl soffgrupp med tillhörande möblemang samt en större matgrupp. Väggarna i vardagsrum och kök har fått kärlek genom gips och renoveringstapet samt blivit målade i vitt.

Bostadens tre sovrum är väl tilltagna och rymmer dubbelsäng. Ett av sovrummen har ett ordentligt Elfa system uppsatt för förvaring och i de två andra sovrummen finns utrymme för förvaringsmöbel. Väggarna är tapetserade.

De helkaklade badrummet har en ljus färgsättning och ett fönster bidrar till ljusinsläpp och vädringsmöjligheter. Utrustningen består av wc, handfat, handdukshängare samt en ångduschkabin.

I denna bostad finner du även en stor och familjevänlig tvättstuga utrustat med tvättmaskin, torktumlare, wc, tvättho samt gott om förvaring. På golvet ligger klinkers och väggarna är målade.

Ekonomi
Fastighet
Området

Torslanda

Skärgårdsliv, familjeliv & staden runt hörnet


Välkommen till Torslanda! Här kombineras det behagliga livet vid havet med ett modernt och aktivt storstadsliv. Området är mycket populärt vilket gjort att det expanderat starkt de senaste decennierna. Torslanda består av flera mindre områden som exempelvis Amhult, Hjuvik och Hällsvik. Bebyggelsen är varierad och består av en härlig blandning av bostäder från olika epoker och i olika byggnadsstilar. Gamla skärgårdshus, moderna villor, trivsamma radhusområden samt nybyggda bostadsrätter samsas om ytan.

Vid Torslanda torg och Amhults torg finns ett stort utbud av affärer och restauranger. I kulturhuset Vingen finns bland annat bibliotek, bio, teater, kultur- och musikskola.

Havet finns nära till hands var du än bor. Vackra promenadstråk och motionsslingor löper utmed kustlinjen och i småbåtshamnarna pågår båtliv året om. I Torslanda finns Göteborgs äldsta havsbadskoloni och fina badvikar hittar man bland annat i Tumlehed, Sillvik och Lilleby.

I Torslanda lever du nära både havet och storstaden i en trivsam småstadsmiljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta