Välkommen till

Stora Gårda 13

Stora Gårda 13
Örgryte Skår

Härligt parhus i engelskinspirerad stil i hjärtat av Örgryte

Nu erbjuder vi ett av de större, eftertraktade husen på Stora Gårda som sällan kommer ut på marknaden. Stora Gårda 13 är en parhusvilla i klassisk brittisk stil med unikt, lugnt och attraktivt läge på gångavstånd både till stan och det underbara Delsjöområdet såväl som skola, förskola, buss- och spårvagnshållplats och dessutom med 2 parkeringsplatser precis utanför källarentrén i det gemensamma garaget.

Läs hela beskrivningen
Peter
ansvarig mäklare
Peter Johansen
Fastighetsmäklare & Partner
0732-62 00 51 peter.johansen@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Peter
ansvarig mäklare
Peter Johansen
Fastighetsmäklare & Partner
0732-62 00 51 peter.johansen@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Välkommen in i detta ytterst trevliga boende! I entrén finns det rejäl plats för avhängning av ytterkläder och innanför finns en möblerbar hall som öppnar in till det stora vardagsrummet.

Vardagsrum och kök är i en öppen planlösning som bjuder in till samvaro och gemenskap. Snygg tidlös ekparkett ramar in hela våningsplanet tillsammans med ljusa väggar och rummet har fantastiskt ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck.
Den stora vardagsrumsdelen har gott om plats för en rejäl soffgrupp med tillhörande möblemang och ett stort matbord med plats för många middagsgäster. Den fungerande öppna spisen ger ytterligare mysfaktor under kyliga kvällar.
Från vardagsrummet har ni via tre helglasade dubbeldörrar utgång mot den lummiga, delvis stensatta och väl tilltagna trädgården där middagen serveras på soliga sommardagar.

Ett trevligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet ger en fantastisk varm och gemytlig känsla. Mycket smakfullt och fint inramat Marbodal kök med extra djupa bänkskivor i klassisk granit, stora arbetsytor och gott om förvaring i djupa lådor. Köket blir till en social plats att umgås vid medan maten förbereds för kvällens middagsbjudning. I det ljusa burspråket i köket finns även plats för ett matbord för informella måltider.

Till vänster om entrén finner ni en gästtoalett i sandfärgat kakel samt turkos glaskakel på bakre väggen.

Vi tar trappan upp en våning och ni möts först av ett mysigt allrum. På detta plan disponerar ni även två rymliga sovrum, varav master bedroom är på hela 19 m2. Båda har flera inbyggda garderober med stora förvaringsmöjligheter. Vid behov kan allrummet enkelt göras om till ytterligare ett sovrum. Här finns även ett smakfullt inrett badrum med vägghängd toalett, badrumsmöbel från Dansani med bänkskiva i granit samt jacuzzibadkar och separat dusch.

Trappan fortsätter upp till den inredda vinden där ytterligare två rum disponeras. Perfekta som tonårsrum, gästrum, hemmakontor eller syrum/ateljé. Även här finns en garderob.
Bottenplan erbjuder ett väl tilltaget allrum med ett separat rum med garderober perfekta för vinterförvaring, samt en tvättstuga och en tredje toalett. Det stora rummet är perfekt för tonårshäng, hemmabio, gym eller hobbyrum som det används som i dag. Utanför bastun finns ett idag icke färdigställt duschrum. Ytterligare ett förråd finns på detta plan. Från hallen är det direkt utgång till garaget och bostadens två parkeringsplatser precis utanför dörren.

Huset ligger på en barnvänlig gård och allt man behöver finns på behagligt gångavstånd Det tar mindre än 20 minuter att promenera till Göteborg centrum med hela dess utbud. Det underbara Delsjöområdet med sin vackra natur, badsjöar och oändliga promenadvägar ligger bara ett stenkast bort. Dessutom är det ett utmärkt pendlarläge med nära ut till både riksväg 40, E6 och E20.

Välkomna till Stora Gårda 13! Läs mer om detta attraktiva område på www.storagarda.se

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området
Örgryte Skår

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta