Snart till salu

Välskött 1 ½ plansvilla med hänförande havsutsikt

Nicklas Arnesson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 69 nicklas.arnesson@lundin.se

Lundin Västra Göteborg

Med Lundin Västra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Kopparåsvägen 60

Billdal

Kortfakta

Rum:
7 rum
Boarea:
193 kvm
Byggår:
1977
Tomtarea:
717 kvm
Adress:
Kopparåsvägen 60,
42738 Billdal
Välkommen till Kopparåsvägen 60 med en hänförande utsikt över havet
Välkommen till Kopparåsvägen 60 med en hänförande utsikt över havet
nordreviken
nordreviken

Lundin Värdering

Boka nu
Stall Billdal
Stall Billdal
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Välkommen att kontakta Nicklas
Välkommen att kontakta Nicklas

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på nicklas.arnesson@lundin.se.

Med högt läge på en lugn återvändsgata finner ni denna 1 ½ plans villa med utsiktstorn och entrésolplan som bjuder på hänförande havsutsikt med vackra solnedgångar. Villan om totalt 193 m² erbjuder generösa sällskapsytor i öppet samband, fyra sovrum, två badrum, bastu, separat tvättstuga samt bra förvaringsmöjligheter. Lättskött trädgård med barnvänliga plana gräsmattor och uteplatser i olika väderstreck som ger sol från morgon till kväll. Här bor man med utsikt mot idylliska hästhagar och från utsiktstornet är det havsutsikt. I trivsamma Billdal bor ni i ett attraktivt, barnvänligt och havsnära villaområde. Närhet till salta bad, båtliv, stall, natur, konditori, butiker, kommunikationer, skolor, förskolor och service.

ENTRÉPLAN

Innanför ytterdörren möts man av en ljus och rymlig möblerbar hall med goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob med Elfasystem. Golvet kläs av grå klinker med underliggande golvvärme och väggarna är målade i vitt. I taket sitter infällda spotlights och ett fönster vid ytterdörren bidrar med ljusinsläpp.

Vidare in i bostaden möts man av det sociala köket som är ljust och luftigt med härligt ljusinsläpp. Köket har köksinredning i vitt som kombineras med arbetsytor och stänkskydd i svart granit samt stålbänkskiva. Stor köksö som erbjuder arbetsyta med vask, förvaring och sittplatser. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll (2004), frihängd fläkt (Gorenje, 2004), mikro och extra bred ugn i bekväm arbetshöjd, diskmaskin (Siemens, 2021) samt kyl och frys i fullhöjd (Electrolux, 2004). Golvet kläs av ekparkett och väggarna är målade i vitt. Matplatsdelen ramas in av fönsterpartier i tre väderstreck och här finns en utgång till trädgården.

Från köket är det öppen planlösning mot vardagsrummet som erbjuder generösa sällskapsytor och flera olika möbleringsalternativ. Golvet kläs av ekparkett och väggarna är målade i vitt med tapetserad fondvägg. Ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck samt utgång till en stor altan som är delvis under tak.

Med ingång från hallen och med fönster mot entrésidan ligger ett av bostadens fyra sovrum. Rummet erbjuder förvaringsmöjligheter i två inbyggda garderober. Golvet kläs av oljat ekgolv och väggarna är målade i vitt med en tapetserad fondvägg.

Badrummet på entréplan har sandfärgat klinkergolv och vita helkaklade väggar med mörkblåa inslag. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp, handdukstork samt duschhörna med skjutdörrar. Ett frostat fönster bidrar med dagsljus och vädringsmöjlighet. Från badrummet nås en bastu.

Intill badrummet ligger en praktisk tvättstuga med groventré som har nära access till garaget. Golvet kläs av grå klinker och de ljusa väggarna har vitt kakel ovan arbetsytorna. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin (Miele, 2011), torktumlare (Bosch, 201), torkskåp (Cylindas, 2010), varmvattenberedare, arbetsytor och bra förvaring.

ÖVRE PLAN

En trappa upp på övre plan finner ni ett allrum, tre sovrum, en klädkammare samt ett badrum.

Allrummet är ljust och rymligt med ljusinsläpp från flera fönster samt delvis en imponerande takhöjd som sträcker sig upp till nock på entrésolplan. Här finns även en braskamin som bidrar med hög mysfaktor. Golvet kläs av ekparkett och väggarna är ljusa.

Det största sovrummet är generöst utformat och erbjuder även goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda skjutdörrsgarderober. Golvet kläs av ekparkett och väggarna är gråa. Ljusinsläpp från fönster i västerläge och veduxfönster i söderläge samt utgång till en balkong.

De två mindre sovrummen har behagligt österläge. Båda sovrummen har snedtak och bra platsbyggd förvaring som döljer sig bakom skjutdörrar. Golven kläs av oljade ekgolv och väggarna är vita.

Badrummet på övre plan har grå klinker med behaglig golvvärme och helkaklade väggar i vitt kakel med inslag av stenar. Inredningen består av wc, generös kommod med dubbla handfat, spegelskåp, handdukstork samt både badkar och duschhörna med vikdörrar i glas. Tre fönster i söderläge bidrar med dagsljus.

ENTRÉSOLPLAN

Via en trappa från allrummet når ni husets entrésolplan som har fritt, ljust och högt utsiktsläge. Ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck samt stor skjutdörr ut till en balkong med hänförande utsikt mot havet i väster. Från entrésolplanet är det öppen vy ner mot övre plan.

Information Ekonomi

Taxeringsvärde: 6 855 000 kr varav byggnadsvärde 3 239 000 kr (fastställt 2021). 220, Småhusenhet, bebyggd.

Upplåtelseform: Friköpt

Pantbrev: Det finns 8 pantbrev om sammanlagt 6 356 000 kr.

Energideklaration: Utförd 2015-04-23. Energiprestanda 106 kWh/kvm och år. Energiklass F.

Driftkostnad: Totalt ca 58 266 kr/år. Personer i hushållet: 6.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
Uppvärmning:40 322 kr/årVatten/avlopp:6 500 kr/årRenhållning:3 200 kr/årSotning: 428 kr/årFörsäkring:7 816 kr/år
Installation av solceller kan minska elkostnaderna med upp till 55% (Uppgifter enligt vad nuvarande säljaren fått i offert. Vi på Lundin Fastighetsbyrå har inte själva fått ett uttalande utan rekommenderar köpare att få ett eget uttalande)
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta.

Fastighetsavgift: 8 874 kr/år

Information Fastighet

Adress: Kopparåsvägen 60, 42738 Billdal. Göteborg kommun.

Fastighetsbeteckning: Kopparås 18:1

Byggnadstyp: Friliggande villa, 1 ½ plan med tillbyggt utsiktstorn. Byggår: 1977

Byggnadssätt: Grund:Betongplatta på mark samt krypgrund om ca 10 kvmGrundmur:BetongStomme:TräBjälklag:TräFasad:TräTakbeklädnad:BetongpannorUtv plåtarbeten:Lackerad plåtFönster:3-glas isolerglasfönsterUppvärmning:Luft/luftvärmepump, direktverkande elVentilation:Mekanisk frånluftVatten/avlopp:Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

TV och bredband: Bredband: Fiber.

Storlek: Boarea 193 kvm. 7 rum varav 4 sovrum. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Tomt: Tomtarea 717 kvm.

Övriga byggnader: Gäststuga i garagebyggnaden.

Bilplats: Garage med plats för en bil samt asfalterad/stensatt infart med plats för flera bilar.

Renoveringar:
1995/1996 Tillbyggnad om 25 kvm
1997 Sadeltak garage
2002 Tillbyggnad takkupa över plan
2004 Renovering av kök och badrum på entréplan
2008 Renovering av badrum på övre plan samt installation av braskamin
2011 Renovering av tvättstuga
2012 Installation av luftvärmepump Toshiba
2013 Nytt balkongräcke i glas
2015 Installation av luftvärmepump Daikin övre plan samt elektrisk garageport
2017 Ny klinker med golvvärme i hall på antréplan samt installerat villafiber

Det har även gjorts ett större arbete kring hela bostaden där golv bytts, målat om samtliga rum, bytt ytterdörr samt delar av fönster.

Servitut: Rättigheter-förmån: Förmån: Officialservitut Väg, 14-ASK-1287.1. Rättigheter-last: Last: Avtalsservitut: Område, D202200134908:1.1. Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut D-2022-00134908:1.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Billdal

Blå horisont, skogspromenader och staden om hörnet


Att bo i Billdal innebär att man får njuta av hav och vacker natur och ändå ha nära till storstadslivet. Avståndet till Göteborg är behändigt och nås lätt med bil eller buss.

Billdal, Skintebo och Svindal är namn på byar som en gång låg här. För hundra år sedan var Billdal ett bondesamhälle som tågen på Säröbanan passerade. Idag har området stor charm med vindlande vägar och blandad bebyggelse.

Området är populärt bland barnfamiljer. Här finns flera förskolor och grundskolor, föreningslivet är rikt med verksamheter inom bl.a. segling, fotboll, innebandy och ridsport.

I Billdals olika områden som Skintebo, Uggledal och Lindås hittar man butiker och matställen. Kungsporten och Kodakhuset har ett större utbud av detta.

Billdal är både skogs- och skärgårdsmiljö. Här finns flera lummiga lövskogar med stigar och motionsslingor. Billdals park är en härlig oas och varje år ordnas här traditionellt midsommarfirande. Utmed kustlinjen ligger flera småbåtshamnar och strax utanför möts man av en vacker skärgård. Mysiga badvikar ligger som pärlor på rad.

I Billdal lever man ett aktivt och behagligt liv i vacker miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning