Välkommen till

Överås Parkväg 3

Överås Parkväg 3
Örgryte Bö

Rymligt och välplanerat radhus i Örgryte

Attraktivt radhus med perfekt läge i området. Här erbjuds ett stort kök med generösa arbetsytor samt förvaring, utgång till uteplats med eftermiddagssol. Inbjudande vardagsrum med öppen spis och en matsalsdel i direkt anslutning till köket, ett härligt ljus med fönster åt två väderstreck. Övervåningen erbjuder en flexibel planlösning och i dagsläget finns det tre sovrum samt TV-rum och ett allrum. Renoverat och stort, härligt badrum. Garage i anslutning till huset. Centralt läge med promenadavstånd till centrum och den härliga naturen i Delsjöns naturreservat.

Läs hela beskrivningen
Peter
ansvarig mäklare
Peter Johansen
Fastighetsmäklare & Partner
0732-62 00 51 peter.johansen@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Peter
ansvarig mäklare
Peter Johansen
Fastighetsmäklare & Partner
0732-62 00 51 peter.johansen@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt nedan:

Ni välkomnas in i en rymlig och välplanerad hall med gott om utrymme för ytterkläder, skor och plats för möblemang. Vitmålade väggar och ljust marmorgolv.

Ljust och inbjudande vardagsrum som pryds av vitmålade väggar och parkettgolv. De stora fönsterpartierna släpper in solens strålar och skapar rymd. Här erbjuds öppen spis och plats för matgrupp, soffa och övrig inredning. Här rymmer gott om plats för möblering samt middagsbord för hela släkten.

Ett rymligt och välplanerat kök, dock i äldre standard, med många fördelar såsom generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för matbord och stolar. Den maskinella utrustningen består av fläkt, spis med ugn, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Från köket har ni utgång till den trevliga trädgården.

Trappan tar oss upp till övre plan där vi möts av ett gemytligt allrum som går att inreda på olika vis. På detta plan finns också bostadens tre sovrum samt ett rymligt fräscht badrum. Från ena sovrummet har ni egen balkong som i sitt soliga och insynsskyddade läge har utsikt mot Överåsparken.

Husets gästtoalett är rymlig, fräsch och nyligen renoverad och utrustad med uppvärmt golv och bra förvaring.

Källaren erbjuder ett stort allrum samt både bad, bastu och tvättstuga med tvättmaskin, torkskåp och bra arbetsytor.

Bostadens värmesystem behöver ses om åtgärdas då det i dag har gjorts en provisorisk lösning.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området

Örgryte Bö

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta