Välkommen till

Transistorgatan 56

Transistorgatan 56
Radhus Järnbrott

Fantastiskt radhus med optimalt gavelläge, perfekt för familjen

Välkomna till detta underbara radhus på längans sydvästra gavel. Radhuset är byggt 2012 och här finner ni fina sociala ytor fördelade över tre våningar, med möjlighet att utnyttja alla ytor på bästa sätt. En trevlig balkong på framsidan och en stor terrass på baksidan gör att ni kan fånga solens varma strålar under hela dagen. Läget i Järnbrotts Park ger det bästa av både natur och service med vackra Ruddalen och Frölunda Torg på promenadavstånd. Här finns även flertalet skolor och daghem i direkt närhet.

Läs hela beskrivningen

Bilder

Planritning

Beskrivning

Till huset hör två parkeringsplatser, den närmaste av dem endast några steg från ytterdörren. Det finns en ladd-station installerad intill parkeringen. Vid husets plattlagda entré finns den första av husets fina uteplatser, väl skyddad av träplank och en vintergrön häck. Trädgården sträcker sig runt husets gavel och är inhägnad av ett staket med låsbar grind. Förråd finns på båda sidor om huset.


Entréplan:
Välkomna in i den hemtrevliga hallen med gott om utrymme för avhängning av ytterkläder i en skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. På golvet ligger tålig grå klinker som övergår i ekparkett, med skön golvvärme genom hela entrévåningen. Väggarna är är målade i en ljus ton.

Från hallen når ni entréplans helkaklade badrum med blekt gula väggar med ljusgrå dekor och ljusgrå klinker på golvet. Förvaring finns i väggskåp med spegelluckor och inredningen består i övrigt av wc, handfatskommod, spegel samt elektrisk handdukstork. I taket och i väggskåpet sitter LED-spotlights.

Inbjudande kök från Vedum med vita släta luckor och en mörkgrå bänkskiva som bjuder på fina arbetsytor. Överskåpen sträcker sig längs hela väggen och ger både förvaringsutrymme och dimbar belysning. Ett fönster över diskbänken bryter av det gula kaklet och ger extra ljus till rummet. Intill två stora fönster finns plats för ett matbord som kan dukas för 4-8 personer. Vitvarorna kommer från Electrolux och består av vita kyl och frys, tystgående diskmaskin, induktionshäll, fläkt samt ugn och mikro i bekväm arbetshöjd i högskåp.

Vardagsrummet är delvis avdelat för att ge plats åt både soffgrupp och matsalsbord. Parkettgolv och ljusa tapeter på väggarna ger en sober bas att inreda. I taket sitter dimbara LED som lyser upp längs fönsterväggen. Här finns utgången till den härliga uteplatsen i soliga sydost, men en stor altan av kompositmaterial samt vindskydd. Motordriven markis med fjärrkontroll.


Andra våningen:
En trappa upp möts ni av ett allrum med utgång till den fina balkongen på husets entrésida. Allrummet har parkettgolv och ljusa väggar och är utformat för att enkelt kunna delas av till ett extra sovrum. Luftvärmepump är installerad för kyla och värme.

Helkaklat badrum i ljus färgsättning med vita väggar och ljusgrå klinker. Här finns badkar för avkopplande stunder. Väggskåp, högskåp och kommod i vitt. Handdukstork och golvvärme.

Från hallen nås en stor klädkammare med hyllor och klädstänger på två sidor för extra förvaringsmöjligheter.

Tvättstugan är planerad för att förenkla vardagens sysslor med tvättmaskin, torktumlare och diskbänk. Överskåp med belysning för extra förvaringsutrymme.

Det mindre av de två sovrummen har gula väggar och parkettgolv. Kläderna ryms i en vit garderob.

Det större av sovrummen rymmer med enkelhet en dubbelsäng med tillhörande sängbord. Väggarna är tapetserade med diskret mönster och på golvet ligger parkett. Här finns en rymlig klädkammare med hylla och klädstång.


Tredje våningen:
Översta våningen är uppdelad i två stora rum som går att inreda efter eget behov. Möjligheten till att göra hela våningsplanet till ett stort socialt rum är enkelt. Parkettgolv och vita väggar.

Det finns även en rymlig vind som nås med en infälld trappstege på tredje våningen.

Centraldammsugare är installerad på alla våningar med en extra slangutrustning. Alla fönster har persienner.

Beläget i Järnbrotts Park med cykelavstånd till havet. Nära till kommunikationer, spårvagn till Centrum och Frölunda torg . I samfälligheten finns 26 familjer.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området

Järnbrott

Bekvämt boende, god service och med närhet till både hav & grönska


I Järnbrott bor man funktionellt och trivsamt nära såväl Göteborgs centrum som havet. Bebyggelsen består till största delen av flerfamiljshus från 50- och 60-talet samt några villa- och radhusområden.

Området har en gedigen historia från jordbruksbygd och här fanns under sent 1800-tal och tidigt 1900-tal Järnbrott stationshus, då järnvägen Säröbanan gick genom området. Idag är Säröbanan en populär cykel- och gångled som går parallellt med Antenngatan, in till Göteborgs stad och ut till Särö, och alla fina badställen och naturområden däremellan.

Utöver Säröbanan är kommunikationerna genom området är goda och med buss tar du dig smidigt till Marklandsgatan eller till Frölunda Torg, vilka båda är knutpunkter för flera buss- och spårvagnslinjer.

Frölunda Torg erbjuder ett stort och brett utbud av shopping, matställen och träningsställen. Här finns även ett populärt kulturhus med bibliotek, simhall och teater. Ytterligare två köpcentrum i närheten är Högsbo 421 och Sisjöns industriområde.

I Järnbrott finns flera skolor och föreningsverksamheter att välja mellan och både skogen och havet ligger på nära avstånd. Populära grönområden på cykel- eller gångavstånd är Ruddalens stora grön- och motionsområde, Slottsskogen, Änggårdsbergen och Botaniska. Med cykel eller buss tar man sig också lätt ner till Askimsvikens badplatser eller ut till Näsets badvikar.

Järnbrott inbjuder till ett behagligt boende med natur, service och storstadsliv inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta