Välkommen till

Skrivarevägen 46

Ytterby

Tvåplansradhus med underbara utemiljöer

I ett av de bästa lägena i Ytterby finner ni detta trevliga och synnerligen välplanerade friköpta tvåplansradhus med låga omkostnader som passar barnfamiljen perfekt. Entréplan erbjuder sociala ytor med vardagsrum, kök, tvättstuga och gäst-wc medan de privata delarna som utgörs av tre sovrum och badrum ligger på övre plan. Härliga utemiljöer på både entrésidan och trädgårdssidan med stor altan i soligt läge, inglasat uterum, härligt utekök, pergola och odlingsmöjligheter. Lugnt barnvänligt område med bilfria smågator, lekplats och trevliga grannar med många barn i blandade åldrar. Här bor ni med storslagen natur runt knuten samt gångavstånd till förskolor, skolor, service och goda kommunikationer.

Läs hela beskrivningen
Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Kungälv

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Kungälv

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

ENTRÉPLAN

Det första man möts av är husets välkomnande entrésida som har en stor stenlagd uteplats med pergola som ramas in av odlingslådor i cortenstål med härliga växter och utekök. Vidare kommer man till ett inglasat uterum med öppningsbara glaspartier som är väldigt användbart under stora delar av året.

Väl innanför ytterdörren möts man av en entré med ljust laminatgolv och ljusa tapeter. Här finns plats för fri avhängning, en generös skjutdörrsgarderob med dörrar i färgat spegelglas och längre in i hallen finns ett förråd under trappan. I hallen finns även en inbyggd vinkyl i fullhöjd (Vestfrost, 2020).

Modernt kök som är renoverat 2021 med köksinredning i vitt från Kvik med släta luckor, arbetsytor i mörkgrön laminat och naturmönstrad tapet som stänkskydd. Ovan arbetsytorna och i taket sitter infällda spotlights som ger behaglig belysning. Den maskinella utrustningen har rostfritt utförande och består av induktionshäll (Siemens, 2021), fläkt (Siemens, 2021), inbyggnadsugn med varmluft- och ångfunktion (Siemens, 2021), inbyggnadsmikro (Samsung, 2021), diskmaskin (Bosch, 2017) samt kyl och frys i fullhöjd (Siemens, 2020). Ljust laminatgolv och gråa väggar med akustikpanel från Woodonwall. Invid fönstret ryms en matplats för sex personer.

Innanför köket ligger en praktisk tvättstuga som har mörk våtrumsmatta och ljusa väggar. Tvättstugan har arbetsyta med infälld vask, tvättpelare med tvättmaskin (Siemens) och torktumlare (AEG, 2018) samt förvaringsskåp. Tvättstugan renoverades delvis 2018.

Trivsamt vardagsrum som har rikligt ljusinsläpp från flera fönster samt utgång till ett generöst altandäck. Altanen vetter mot sydväst vilket innebär att man kan njuta av många soltimmar. Altanen ger plats för utemöbler och solstolar och härifrån nås även den härliga gräsmattan. Vardagsrummet kan inredas med soffhörna och matsalsbord för stora middagssällskap. Golvet kläs av vackert parkettgolv i ek och vitmålade väggar.

På entréplan finns även en gästtoalett som har våtrumsmatta och våtrumstapet. Inredningen består av wc, handfat, spegel och väggskåp.

ÖVRE PLAN

En trappa upp möts man av en övre hall som binder samman tre sovrum och ett badrum. Hallen bjuder på förvaringsmöjligheter i en stor garderober med snygga dörrar i kork. Vitpigmenterad trestavsparkett och väggarna är målade grått.

Sovrummen har varierande storlek varav det största erbjuder goda förvaringsmöjligheter i en rymlig klädkammare med inredning från Pax, Ikea. Det största sovrummet har trestavsparkett i ek och de två mindre har vitpigmenterad trestavsparkett. Två av sovrummen är heltapetserade och det tredje har målade väggar tillsammans med en tapetserad fondvägg. Från de två mindre sovrummen nås en härlig balkong med utsikt över trädgården.

Badrummet har grå våtrumsmatta och helkaklade väggar i ljusa toner. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp samt badkar. Ett takfönster bidrar med ljusinsläpp.

Ekonomi
Fastighet

Karta