Välkommen till

Vittens gata 6

Näset

Gedigen tvåplansvilla med gott om plats för familj och vänner

Välkomna till denna välskötta villa som ligger med fint läge på Näset med närhet till både förskola och skola. Huset har skön sol från morgon till kväll. Bergvärmesystem med låg förbrukning ger en bra boendeekonomi.

Läs hela beskrivningen
Patrik
ansvarig mäklare
Patrik Henningsson
Fastighetsmäklare & Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patrik
ansvarig mäklare
Patrik Henningsson
Fastighetsmäklare & Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Entréplan,
Stor hall med plats för ytterkläder och förvaring i garderober.
Renoverat kök med platsbyggda snickerier. Ljusa luckor och stommar med bänkskiva i vacker ljus sten. Matplats intill fönstren och mysig platsbyggd soffa med förvaring under.
Utgång till altanen som sträcker sig runt huset med sol från morgon till kväll. Från altanen har man även en glimt ner mot Askimsviken. Altanen har dekorativa och underhållsfria räcken i glas och rostfritt.
Luftigt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord. Även här utgång till altanen och den inglasade delen av altanen som enkelt går att öppna upp om man vill.
Ett större sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i garderobsparti. Från detta sovrum är det utgång till trädgård och uteplats med skyddat läge och kvällssol.
Ytterligare två sovrum i anslutning till det större sovrummet och badrummet.
Rymligt badrum med fönster och badkar.

Sluttningsvåning,
Stort allrum med öppen spis och separat utgång till trädgården, perfekt för barn och gäster.
Ett sovrum med två stora fönster som ger fint ljus.
Ordentlig tvättstuga med upphöjd tvättmaskin, tvättho och plats för sy- eller arbetshörna.
Avdelning med separat toalett, dusch och bastu.
Maskinrum med den effektiva bergvärmepumpen och gott om plats för förvaring.

Fristående garage med senare monterad motordriven port.

I köpet medföljer ett medlemskap i Stegerholmens badförening. Det är en välskött badförening med badstrand och kiosk sommartid. Där finns även möjlighet att boka både bastu en lokal lämplig för sammankomster och kalas kostnadsfritt.

Det finns även möjlighet att köpa till en liten sjöbod med tillhörande båtplats intill Stegerholmen, som ligger med kort avstånd från huset.

Ekonomi
Fastighet
Området

Näset

Eftersom Näset är en halvö, ett näs, finns havet nära till hands var du än bor. En kort promenad tar dig ner till saltstänkta klippor, mysiga badvikar och fina småbåtshamnar.

Näset har en varierad bebyggelse som främst består av villor och radhusområden.
I mitten av 1900-talet fanns här endast lantgårdar och mindre sommarstugor. Då var Näset ”landet” och storstaden låg långt bort. Idag är avståndet till stan inte långt. Med bil eller buss når du snabbt Göteborgs centrum eller Frölunda torg. Här finns ett stort köpcentrum samt Frölunda Kulturhus. Högsbo och Sisjöns industriområden har också flera köpcentra och stormarknader. Vid Opaltorget finns apotek och vårdcentral.

Näset är ett område dit många barnfamiljer gärna flyttar. Här finns flera förskolor och ett par grundskolor. För den som vill motionera, finns många alternativ. Vid Åkeredsvallen har Näsets SK sin fotbollsverksamhet. Alldeles intill ligger Sportarenan med badminton-, tennis- och innebandyplaner samt gym. Vid Välen och Frölunda Torg finns ytterligare träningsanläggningar.

Näset är en marin miljö där båtliv pågår året om. Mitt på Näset ligger Valeberget. Härifrån har man en magnifik utsikt över den södra skärgården. En årlig tradition på Näset är att fira Valborg tillsammans uppe på Valeberget.

Näset inbjuder till ett behagligt och stadsnära boende alldeles vid havet. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta