Välkommen till

Näsbovägen 6B

Näset

Unik fastighet med otrolig närhet till hav och natur

Äntligen finns det möjlighet att förvärva denna fantastiska villa 300 m från havet. Fina ljusinsläpp, garage och ett stort altandäck som täcker väster- respektive söderläge bidrar till en underbar utomhusvistelse. Den generösa planlösningen mellan kök och vardagsrum genererar goda sällskapsytor. Dessutom finner du fem sovrum samt två helkaklade badrum och tvättstuga. Perfekt för familjen som vill bort från stadens brus med otrolig närhet till Näsetbadet!

Läs hela beskrivningen
Carl
ansvarig mäklare
Carl Larsson
Fastighetsmäklare
0705-81 21 33 carl.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Carl
ansvarig mäklare
Carl Larsson
Fastighetsmäklare
0705-81 21 33 carl.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på carl.larsson@lundin.se.

Huset disponeras enligt följande:

Välkommen att kliva in i den ljusa och stora hallen med plats för avhängning. Väggarna är tapetserade i mörkgrått och anslutning till trappan som leder till övervåningen. Hallen kommer att få ett målat utförande i vitt innan tillträdet om det önskas. Större delar av fastigheten har fått en utsmyckning 2017 av ett ljust vackert laminatgolv som tillför känslan av en luftig och rymlig miljö.

Köket renoverades 2017 i stilrena materialval från Marbodal och har gott om förvaring i flertalet över- och underskåp. Inredningen går i vitt och ovan den mörka bänkskivan i trälaminat sitter integrerad LED-belysning. Köket är utrustat med induktionshäll, fläkt, integrerad diskmaskin, två inbyggda ugnar och mikro, vinkyl samt kyl och frys utfört i rostfritt. Vitvarorna är av märket Electrolux förutom köksfläkt och diskmaskin som är från Faber och Asco.
Den ljusa planlösningen i kök bidrar till fina sällskapsytor och med härlig öppenhet. Här ryms med lätthet en större matgrupp. Köket har även anslutning till tvättstuga och groventré.

Vardagsrummet är genomgående med mycket ljusinsläpp och stora sociala ytor för större tillställningar och familjemiddagar. Väggarna i vardagsrummet är vitmålade kombinerat med flertal fönster för att maximera det trevliga dagsljuset. Här finner vi även anslutning till ett gästrum samt altandörrar för lätt tillgång till den ljuvliga terrassen.

Sovrummen är strategiskt placerade för optimal användning. Vi finner två sovrum på entréplan med fina ljusinsläpp och närhet till terrass.
På övervåningen finner vi två mindre sovrum som är perfekt för barnen. Det finns både plats för säng, lekyta och skrivbord. Om det önskas går det att ta ner väggen som skiljer dessa för att få till ett större sovrum eller ytterligare sällskapsyta i samknytning med allrummet som vi finner ovanför trappan.

På andra sidan av fastigheten finner vi det större sovrummet med goda förvaringsmöjligheter med med anslutning till en inglasad balkong som är perfekt som ett extra sovrum eller avslappningsplats under sommartid.

Det helkaklade badrummet på entréplan har vi en ljus färgsättning på väggar med mörkare ton på golvet och ett fönster som bidrar till fina ljusinsläpp och vädringsmöjligheter. Utrustningen består av wc, kommod, golvvärme, samt ett badkar. Badrummet renoverades 2009.

På övervåningen finner vi även här ett helkaklat badrum med golvvärme, dusch, handfat och wc.

I denna bostad finner du även en stor och familjevänlig tvättstuga utrustat med tvättmaskin från Whirlpool, tvättho samt gott om förvaring för diverse olika tillbehör.

Ekonomi
Fastighet
Området

Näset

Eftersom Näset är en halvö, ett näs, finns havet nära till hands var du än bor. En kort promenad tar dig ner till saltstänkta klippor, mysiga badvikar och fina småbåtshamnar.

Näset har en varierad bebyggelse som främst består av villor och radhusområden.
I mitten av 1900-talet fanns här endast lantgårdar och mindre sommarstugor. Då var Näset ”landet” och storstaden låg långt bort. Idag är avståndet till stan inte långt. Med bil eller buss når du snabbt Göteborgs centrum eller Frölunda torg. Här finns ett stort köpcentrum samt Frölunda Kulturhus. Högsbo och Sisjöns industriområden har också flera köpcentra och stormarknader. Vid Opaltorget finns apotek och vårdcentral.

Näset är ett område dit många barnfamiljer gärna flyttar. Här finns flera förskolor och ett par grundskolor. För den som vill motionera, finns många alternativ. Vid Åkeredsvallen har Näsets SK sin fotbollsverksamhet. Alldeles intill ligger Sportarenan med badminton-, tennis- och innebandyplaner samt gym. Vid Välen och Frölunda Torg finns ytterligare träningsanläggningar.

Näset är en marin miljö där båtliv pågår året om. Mitt på Näset ligger Valeberget. Härifrån har man en magnifik utsikt över den södra skärgården. En årlig tradition på Näset är att fira Valborg tillsammans uppe på Valeberget.

Näset inbjuder till ett behagligt och stadsnära boende alldeles vid havet. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta