Välkommen till

Kilanäsavägen 75

Kilanäsavägen 75
Vallda Lerkil

Rymlig familjevilla nära havet

I ett lugnt och naturskönt område med promenadavstånd till båthamn och badstrand ligger denna rymliga familjebostad med två badrum och i övrigt goda sociala ytor fördelade på två plan. Öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matplats. Trädgårdstomt i soligt söderläge med natursköna vyer där den stora altanen med pool i är perfekt för sommarhalvåret. Luftig entréhall med högt i tak samt dubbelgarage. Besiktning är utförd och fastigheten säljes med friskrivningsklausul. Varmt välkomna med er visningsbokning!

Läs hela beskrivningen
Annie
ansvarig mäklare
Annie Mälarborn
Fastighetsmäklare
0707-63 04 57 annie.malarborn@lundin.se
Lundin Kungsbacka

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Annie
ansvarig mäklare
Annie Mälarborn
Fastighetsmäklare
0707-63 04 57 annie.malarborn@lundin.se
Lundin Kungsbacka

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens disposition

E n t r é p l a n :
Entrédörr med kodlås leder in till den rymliga hallen med högt i tak, stora fönster och fantastisk förvaring i flertalet garderober. Ljusgrått klinkergolv med underliggande vattenburen golvvärme samt spotbelysning. Från hallen nås det uppvärmda dubbelgaraget och det finns även en dörr som leder direkt ut till husets altansida.

Från hallen leder trappor upp till entréplan samt ner till källarplan. Köket ligger i anslutning till både vardagsrummet och altanen och har en modern utformning med vita eller frostade skåpsluckor och lådfronter med mattborstade stålhandtag. Gott om både förvaring och arbetsyta. Mörka laminat bänkskivor och stänkskydd samt vitt kakel på väggarna. Induktionshäll samt rostfri fläkt. Inbyggd ugn och mikro. Kyl och frys behöver bytas ut. Grått stengolv och en altandörr som leder ut till husets poolsida.

Matplatsen och vardagsrummet är bekvämt beläget intill köket. Matplatsen inrymmer ett större matsalsbord och här har man utgång till trädgårdens framsida. Intill matplatsen finns en inbyggd vinkyl. Vardagsrummet har en trevlig utformning med bra ljusinsläpp och utsikt över trädgården. Rummets braskamin skänker både stämning och värme till huset. Parkettgolv.

Intill vardagsrummet ligger i anslutning till en liten hall, husets mindre badrum som är utrustat med duschhörna, wc samt handfatskommod. Kaklat i duschutrymmet samt klinker på golvet. Spotbelysning i taket och dessutom ett fönster som ger ljusinsläpp och vädringsmöjlighet. Direkt intill badrummet finns en rum där det under parkettgolvet är förberett med VA för möjligheten att göra ett större badrum.

På våningsplanet finns ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Mörk träpanel i fin kontrast till de i övrigt vita väggarna. Heltäckningsmatta. Utanför sovrummet finns en garderob med spegelskjutdörrar.

K ä l l a r p l a n :
En halvtrappa ner från entréhallen nås källarplanets ljusa hall med spotbelysning och förvaring. Direkt till höger ligger ett stort sovrum med plats för dubbelsäng. Intill ligger ett mindre sovrum, båda rummen har spotbelysning i taken. Hallen samt de två sovrummen har ett vitlaserat tvåstavigt ekparkettgolv. På andra sidan finns ytterligare ett mindre källarrum, detta med laminatgolv.

Badrummet renoverades 2016 och har kaklade vita väggar samt klinkergolv med underliggande vattenburen golvvärme. Duschhörna med vikbar glasdörr. Mörk kommod med dubbelhandfat samt spegelskåp, hyllor och handdukstork. Spotbelysning.

Intill badrummet ligger tvättstugan som lämnas till den nya ägaren att färdigställa.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Karta