Välkommen till

Norra Ligården 34

Hisings Kärra

Radhus med stor potential i barnvänligt område

Nu finns möjligheten för den initiativrika att forma detta radhus inför en ny epok. Huset har kvalitativa egenskaper som exempelvis en social utformning av det nedre planet med anslutning till den soliga uteplatsen. Det finns i dagsläget två tilltagna sovrum med möjlighet för 1-2 till. Här finns förutsättningarna att trivas, oavsett livssituation!

Läs hela beskrivningen
Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

På entréplan nås huvudingången som har en möblerbar hall som leder till bostadens kök. Redan här ges en första hint av husets intention i den sociala regin är middagar tillagas medan gästerna känner en samhörighet eller när läxläsning skall kombineras.

Vardagsrummet har en tydlig karaktär för sällskapskvällar, trevliga middagar eller avkoppling efter en lång arbetsdag. I anslutning ligger uteplatsen som är en utmärkt tillgång under de varma dagarna oavsett om det vankas gäster eller avkoppling. På detta våningsplan finner du även en gäst-wc samt ett stort grovkök med plats för tvättavdelning.

På det övre planet finner du två sovrum samt en klädkammare. Allrummet på övervåningen knyter ihop rummen och blir en given plats för avkoppling innan läggdags. Här erbjuds även ett större badrum med fönster som bidrar till behagligt ljusinsläpp.

Ekonomi
Fastighet
Området

Hisings Kärra

Endast 10 minuter från Göteborgs centrum ligger Hisings Kärra beläget i vidsträckt, vacker natur. Här kombineras lantliv och storstadsliv på ett okomplicerat sätt. Kring Kärra centrum finns tätare bebyggelse i form av flerbostadshus och villaområden. Strax utanför öppnar sig landskapet med ängs- och betesmarker, skogspartier, bondgårdar samt fristående villor.

Kärra centrum erbjuder god service i närområdet med bland annat butiker, bibliotek, apotek och vårdcentral. Vid Backaplan och i Bäckebol finns ett flertal stormarknader. Göteborgs stadskärna nås lätt med buss eller bil.

Här finns flera förskolor och grundskolor. Kärra HF och Kärra KIF är två av flera aktiva idrottsklubbar som finns i området. Det finns även flera föreningar med aktiviteter för alla åldrar inom musik, kultur och friluftsliv. I Tolsered ligger 4H-gården som har aktiviteter och kurser hela året. Kärras sim- och sporthall, Clarebergs Ridklubb och Klarebergsvallen är några exempel på idrottsanläggningar i området.

Närheten till naturen är en stor tillgång för de boende i Hisings Kärra. Skog, mark och älv ger stora möjligheter till ett rikt friluftsliv. Vid Clarebergs gård ligger Jämmerberget där man har fin utsikt över landskapet. I de lummiga skogarna vid Ellesbo och Svankällan finns vackra naturstigar och motionsslingor. Till havet och badsjöar är avståndet inte långt.

Hisings Kärra inbjuder till ett behagligt, stadsnära boende i lantlig miljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta