Välkommen till

Håkansdal 104

Håkansdal 104
Kedjehus Tuve

Stor familjevilla belägen mot skog och natur.

Högst upp på gatan längst in i området erbjuds nu ett hem till er som värdesätter lugna och natursköna omgivningar men som samtidigt vill ha närhet till skolor, service och kollektivtrafik. Med Hisingsparken som granne bor man här insynsskyddat och ostört i ett av områdets bästa läge. Huset erbjuder det mesta man kan önska sig, som fem till sex sovrum, tre WC/badrum, bastu och braskamin. Utöver detta finns det gott om sällskapsytor och inredningsmöjligheter till hobbyrum eller annat som kan förgylla vardagen – detta fördelat över en totalyta på hela 288 kvm. Baksidan är belägen i ett soldränkt läge med sol från morgon till kväll.

Vid entrén till huset finns ett stort dubbelgarage och på uppfarten framför finns plats för ytterligare 3-4 bilar. Baksidan består av en trädgårdstomt med stor gräsmatta och altan i anslutning. Här bor man i närhet till skolor, service och expansiva Tuve Torg. För den golfintresserade ligger både Sankt Jörgens och Albatross inom några minuters körväg. Precis utanför tomtgränsen nås Göteborgs största parkområde som med sina 320 hektar erbjuder flertalet motionsslingor och utflyktsmöjligheter.

Varmt välkomna!

Läs hela beskrivningen
Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Följande renoveringar är utförda:
1989 Tvättstuga, golvvärme och klinkers
1991 Oljefyllda element 22 st
2003 Badrum plan 2
2005 Kök från Ballingslöv
2009 Luft/luft värmepump
2009 Takbyte på huset
2010 Takbyte garage och garagefönster
2013 Målning fasad, Demidekk
2014 Garageportar, elektriska
2014 Service och flytt av luftvärmepump
2014 Indragning av Fiber
2015 Entrédörr och sidoglas
2015 Asfaltering
2015 Fönster/altandörr och balkongdörrar
2016 Varmvattenberedare
20717 Tvättmaskin
2020 Golvvärmetermostat tvättstuga
2021 Mur- och markarbete framsida

Huset disponeras enligt följande:

ENTRÈPLAN

Hall: gott om plats för förvaring i garderob till vänster. Härifrån nås även en WC.

Sovrum: Vidare in till vänster nås ett sovrum som idag används som sällskapsrum:

Vardagsrum: En generöst tilltagen yta där både soffgrupp, läshörna och matsalsmöbel får plats. Rummet avgränsas till viss del med en murad spis som ger både värme och mysfaktor.

Kök: Kvalitétskök från Ballingslöv renoverat 2005. Bänkskiva av röd granit och kaklat stänkskydd ovan. Vitvarorna är från Siemens och består av, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin, kyl, frys, häll, diskmaskin och fläkt (Thermex).

WC: På entréplan finns även en toalett. Klinkers på golv och blå tapet på vägg.

ÖVRE PLAN

Sovrum: Övre plan utgörs av 3 sovrum i dagsläget men "master bedroom" kan delas av till två (originalplanlösningen var sådan).

Allrum: Mellan sovrummen finns en allrumsyta som idag är inredd med soffgrupp och tv.

Badrum: Stort helkaklat badrum renoverat 2003.

KÄLLARPLAN

Källarplanet har flertalet rum som kan inredas efter tycke och smak. Varför inte göra en snickarverkstad eller sitt egna gym. För den stora familjen kan även flera sovrum inredas.

Tvättstuga: I källarplanet finner man även en tvättstuga med bastu och dusch i anslutning. Maskinparken består av tvättmaskin (Siemens 2017), torktumlare (Whirlpool), torkskåp (Nimo) samt en varmvattenberedare (2016).

WC: Framför trappan finns ytterligare en toalett.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området

Tuve

I Tuve bor man bekvämt och stadsnära i vackra och vidsträckta naturmiljöer, bara 10 minuter från Göteborgs centrum. Bebyggelsen består av en blandning av flerbostadshus, villaområden och ett flertal radhusområden. De olika områdena förbinds med cykel- och gångvägar.

Tuve Torg har ett köpcentrum med bland annat apotek, matbutiker, blomsteraffär och frisör. Vid torget ligger även vårdcentral och Kulturpunkten med bibliotek och kulturskola.
Ett större utbud av stormarknader och affärer finner man vid Backaplan och i Bäckebol.

För barnfamiljer finns det gott om förskolor och grundskolor i området. Här finns också flera aktiva föreningar med verksamheter inom exempelvis tennis, fotboll, friidrott och innebandy. Stora möjligheter till motion och friluftsliv hittar man vid Tuvevallens motionscentral. Alldeles intill ligger Kättilsröds 4H-gård.

Här finns vacker natur på nära avstånd. Från Tuve har man direkt tillgång till Hisingsparken och dess vackra promenadstråk och motionsslingor. Sankt Jörgen Park erbjuder både rekreation och motion. Här finns golfbana, sportklubb, spa och restaurang. Havet nås på kort tid med bil eller buss. Om sommaren ligger badvikarna Lilleby och Sillvik närmast till hands.

Tuve inbjuder till ett behagligt boende nära naturen och storstadslivet.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta