Välkommen till

Sösbacken 34

Billdal

Smakfullt väldisponerat radhus med fantastiskt läge

Välkommen till ett välplanerat hem med ett suveränt läge i eftertraktade Skintebo. En stilren och modern bostad med smakfulla materialval, enhetlig färgsättning, härliga sällskapsytor och otroliga ljusinsläpp. Här erbjuds genomgående rymliga ytor, goda förvaringsmöjligheter, dubbla badrum, två möblerbara uteplatser samt balkong och en grönskande trädgård. Den större altanen och bostadens balkong är belägna i motsatta väderstreck vilket gör att ni kan njuta av solen från morgon till kväll. Bostadens vind är dessutom möjlig att inreda för de som vill ha ytterligare levnadsyta.

Skintebo med sitt fantastiska läge är ett bilfritt och barnvänligt område med gångavstånd till havet för att njuta av både bad och båt, samt sköna promenader i Billdals park. Här finns förskola samt skola och ett stort utbud av fritidsaktivitet i form av fotboll, ridhus, ishallar och tennisbanor på nära avstånd. Handlar gör man både på stora Ica och i den lilla lokala mataffären. Inom kort avstånd ligger dessutom Kungsporten och Nya Hovås med sitt stora utbud. Här finner du allt från matbutik, apotek, vårdcentral, gym och systembolag till butiker, caféer och restauranger. Vidare har du närhet till bra kommunikation via expressbussar till både Göteborgs city och Kungsbacka.

Läs hela beskrivningen
Elvira
ansvarig mäklare
Elvira Henningsson
Fastighetsmäklare
0704-55 22 80 elvira.henningsson@lundin.se
Carl
assisterande mäklare
Carl Larsson
Fastighetsmäklare
0705-81 21 33 carl.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Elvira
ansvarig mäklare
Elvira Henningsson
Fastighetsmäklare
0704-55 22 80 elvira.henningsson@lundin.se
Carl
assisterande mäklare
Carl Larsson
Fastighetsmäklare
0705-81 21 33 carl.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Huset disponeras enligt följande.

Entréplan:

Innanför ytterdörren möts man av en ljus hall med en härligt rymd, ett enormt ljusinsläpp och goda förvaringsmöjligheter via skjutdörrsgarderober. Redan här slås man av bostadens öppna ytor och smakfullt färgsatta ytskikt. På golvet ligger en mörk parkett och väggarna är ljust målade vilket är genomgående för hela våningsplanet.

Direkt till höger från hallen ligger bostadens kök. Här erbjuds ett tidlöst kök med köksinredning i vitt, bänkskiva i mörkt trä kombinerat med vitt stänkskydd. Ett trivsamt, väldisponerat kök med gott om arbetsytor. Intill köksfönstret finns en naturlig plats för ett större matbord som rymmer hela familjen. Den maskinella utrustningen utgörs av spis med keramikhäll och ugn från Electrolux, spisfläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys från Bosch.

Vardagsrummet är generöst och rymligt med ett slående ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet som löper längst med hela rummet. Här är enkelt att möblera och finns plats för både soffgrupp och matsalsbord som rymmer stora sällskap och är därmed en given plats för familj och vänner att samlas. Från vardagsrummet finns även utgång till altanten som är belägen i ett insynsskyddat, härligt läge. Med sin generösa yta finns här plats för både matplats och loungemöbler. Tack vare att kök, vardagsrum och uteplats löper i ett utgör dessa rum en perfekt plats för både middagar, sommarfester eller julfiranden med vänner och familj.

Badrummet nås från hallen och är helkaklat med stilrent vitt kakel på väggarna och grått klinker på golvet. Badrummet är utrustat med golvvärme, wc, handfatskommod, spegelskåp och duschhörna.

Från köket nås den praktiska tvättstugan som är rymlig och välutrustad med tvättmaskin, torkskåp och en vask med arbetsyta. Här finns även bra skåpsförvaring och varmvattenberedare.

ÖVRE PLAN:
Upp för trappan ligger bostadens mer privata rum som utgörs av fyra sovrum, klädkammare och ytterligare ett badrum. Golven på övervåningen är genomgående klädda i ljus parkett.

Övervåningen har fyra sovrum, de två större sovrum har plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang samt förvaringsmöbel. De två mindre sovrummen har plats för en enkelsäng med tillhörande sängbord och en mindre förvaringsmöbel. Dessa rum passar även bra att inreda som exempelvis hemmakontor.

Från det mindre sovrummet i sydväst finns utgång till husets balkong och från det större sovrummet på motsatt sida finns en fransk balkong. Övervåningen har mängder med fönster och ljusinsläpp som bidrar med en härlig känsla för såväl respektive rum som till hela våningsplanet.

Balkongen i sydväst renoverades under 2022. Här finns plats för loungemöbler som ger förutsättningarna till att spendera eftermiddagen bekvämt i solen.

På denna våning finns bostadens andra badrum. Inredningen består av wc, handfatskommod, badrumsskåp med spegel samt badkar, vilket ger en härlig lyx i vardagen!

För den som önskar finns möjlighet att omvandla bostadens vind för ytterligare boyta. Här är högt i tak med plats för ett ytterligare allrum och/eller sovrum.

Ekonomi
Fastighet
Området

Billdal Skintebo

blå horisont, skogspromenader och staden om hörnet


Att bo i Billdal innebär att man får njuta av hav och vacker natur och ändå ha nära till storstadslivet. Avståndet till Göteborg är behändigt och nås lätt med bil eller buss.

Billdal, Skintebo och Svindal är namn på byar som en gång låg här. För hundra år sedan var Billdal ett bondesamhälle som tågen på Säröbanan passerade. Idag har området stor charm med vindlande vägar och blandad bebyggelse.

Området är populärt bland barnfamiljer. Här finns flera förskolor och grundskolor, föreningslivet är rikt med verksamheter inom bl.a. segling, fotboll, innebandy och ridsport.

I Billdals olika områden som Skintebo, Uggledal och Lindås hittar man butiker och matställen. Kungsporten och Origohuset har ett större utbud av detta.

Billdal är både skogs- och skärgårdsmiljö. Här finns flera lummiga lövskogar med stigar och motionsslingor. Billdals park är en härlig oas och varje år ordnas här traditionellt midsommarfirande.

Utmed kustlinjen ligger flera småbåtshamnar och strax utanför möts man av en vacker skärgård. Mysiga badvikar ligger som pärlor på rad.

I Billdal lever man ett aktivt och behagligt liv i vacker miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta