Välkommen till

Lundegrens gata 8

Lundegrens gata 8
Kungsbacka Tingberget

Charmfull trädgårdsvilla med centralt & naturnära läge

Nu finns chansen att bli ägare till en trivsam familjebostad om totalt 141 kvm (91+50 kvm) i ett av Kungsbackas mest attraktiva områden med direkt närhet till skola, förskolor och Kungsbackaskogen. Kort promenadavstånd även till Kungsmässan, pendelstationen samt service och restaurangutbudet i stan. Villan uppfördes 1962 och har tagits väl omhand genom åren. Bekväm uppvärmning via fjärrvärme och väldisponerad planlösning på två plan. Stor trädgårdstomt i soligt västerläge med fruktträd, buskar och planteringar. Besiktning är utförd och protokoll erhålles av mäklaren.
Välkommen på visning!Läs hela beskrivningen
Annie
ansvarig mäklare
Annie Mälarborn
Fastighetsmäklare
0707-63 04 57 annie.malarborn@lundin.se
Lundin Kungsbacka

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Annie
ansvarig mäklare
Annie Mälarborn
Fastighetsmäklare
0707-63 04 57 annie.malarborn@lundin.se
Lundin Kungsbacka

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

BOSTADENS DISPOSITION:

Entréplan:
Huvudentrén välkomnar oss in till den övre hallen och härifrån nås köket, vardagsrummet, badrummet samt hallen som leder till de tre sovrummen. Heltäckningsmatta.

Direkt till vänster ligger köket som har en trevlig utformning i och med gavelläget och de båda fönstren. Matplats framför fönstret med utblick över området och naturen. Köksinteriör i ekutförande med rostfri diskbänk och laminatbänkskivor. Kakel över diskbänk och arbetsytor. Köket är utrustat med hel kyl och frys, spis samt fläkt. Plastmatta på golvet.

Vardagsrummet har också fönster i två väderstreck och är både lättmöblerat och ombonat med originalparkett i gott skick. Här finns plats för soffgrupp, bokhylla och tv-möbel. Från vardagsrummet nås uterummet som badar i ljus och blir som en förlängning av årstiderna och en naturlig plats för umgänge stora delar av året. Här kan man öppna upp dörrarna direkt ut mot trädgården.

Huvudsovrummet är beläget längst in med fönsterparti och altandörr direkt ut till uterummet. Här inryms stor dubbelsäng, sängbord samt ytterligare möblering. Förvaring i fasta garderober längs ena väggen. Trämönstrad plastmatta.

Sovrum 2 närmast entrén har fönster ut mot gatan och en mysig utformning med naturlig sängplats i hörnan och garderober och läsplats på motsatta sidan. Trämönstrad plastmatta.

Sovrum 3 ligger mitt emellan och har fönster uppe längs taket. Även här finns garderober. Trämönstrad plastmatta.

Badrummet som är i behov av renovering har en trevlig utformning med fönster och plats för badkar. Plastmatta på golvet och våtrumstapet på väggarna. Trämönstrad plastmatta.

KÄLLARVÅNING:
Från den övre hallen leder trappan oss till nedre hallen. Här finns också en utgång till husets framsida intill biluppfarten. Nedre hallen har plastmatta på golvet samt förvaring i garderob och plats för avhängning. Separat liten toalett med handfat.

Rymligt allrum med källarfönster i två väderstreck fungerar fint som tonårsrum, arbetsrum, hobbyrum eller gym. Trämönstrad plastmatta.

I källaren finns också en bastu samt dusch med ett mindre rum utanför. Laminatgolv.

Tvättrummet är utrustat med tvättmaskin och arbetsbänk. Här finns också bland annat fjärrvärmeanläggningen samt en separat mindre klädkammare/förråd. Målat betonggolv.

Utanför den nedre entrén finns det tidigare garaget som nu är verkstad/förråd. Innanför finns ett mindre förråd/matkällare.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Karta