Välkommen till

Mjölnarevägen 4

Mjölnarevägen 4
Hede

Totalrenoverad familjebostad på två plan med fantastiska ytor

Snart finns chansen till ett helt nyrenoverat, smakfullt och modernt hem med bästa läge i familjevänliga Hede. Bostaden på totalt 242 välplanerade kvadratmeter är fördelad på ett entréplan samt en hel källarvåning vilket är perfekt om man behöver stora ytor för familj, verksamhet eller hobby. Två badrum och tre toaletter underlättar också i vardagen. Garage, bastu, öppen spis, uterum, matkällare, stor tvättstuga, öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum, altan i västerläge, nära skolor, pendelstationen, Willys och shopping. -Ja, den här bostaden tickar verkligen alla boxar! Här bor du bekvämt och bekymmersfritt med en lättskött tomt samt promenad eller cykelavstånd till allt som Kungsbacka har att erbjuda. Möjlighet finns till snabbt tillträde, Besiktning är bokad till den 5 augusti.

Bostaden kommer ut till försäljning direkt efter sommaren med visningar under vecka 32, men varmt välkomna med er intresseanmälan redan nu!

Läs hela beskrivningen
Annie
ansvarig mäklare
Annie Mälarborn
Fastighetsmäklare
0707-63 04 57 annie.malarborn@lundin.se
Lundin Kungsbacka

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Annie
ansvarig mäklare
Annie Mälarborn
Fastighetsmäklare
0707-63 04 57 annie.malarborn@lundin.se
Lundin Kungsbacka

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på annie.malarborn@lundin.se.

Bostadens disposition:

E n t r é p l a n :
Vi välkomnas av en ljus och rymlig hall med god plats för avhängning. Snyggt och praktiskt med grått klinkergolv vid entrén som fortsätter med vitlaserat ekparkettgolv på entréplanets samtliga övriga rum.

Köket renoverades liksom övriga huset, under 2023-2024. Modern och praktisk utformning med gott om förvaring i skåp och lådor. Integrerade vitvaror (diskmaskin, kyl och frys) ger ett harmoniskt utseende och köket är för övrigt utrustat med spishäll, ugn, mikro och fläkt. Ljusa laminatbänkskivor i fin kontrast till den beigea inredningen med svarta detaljer.

Köket är välplacerat med en naturlig matplats framför. Om man önskar kan med fördel ett större matbord också placeras framför det generösa fönsterpartiet utblickande över altanen och trädgården.

Vardagsrummet är lätt att möblera längs med väggarna och här får man plats med soffor och teve. OSB-skivor bakom gipset gör det enkelt att hänga upp vad man önskar på väggarna på entréplanet. Utgång till altanen och trädgården varifrån man också når uterummet (bild på uterummet kompletteras med senare)

Badrummet är helkaklat med kakel och klinker i modernt och klassiskt utförande. Här finns dusch med glasvägg, toalett, handfat samt kommod med lådor i ljust ekutförande. Här finns även en handukstork och skön underliggande golvvärme. Spotbelysning i tak samt belyst spegel.

Från hallen nås också en ytterligare toalett med handfat. Klinkergolv.

De tre sovrummen är alla av generös storlek med plats för sängar, nattduksbord, byråer, garderober och hemmakontor om man så önskar.

K ä l l a r v å n i n g :

Trappan till nedre plan har ekbeklädda steg och tar och leder direkt ner till ett stort allrum. Rummet har både öppen spis och flertalet källarfönster. Klinkergolv samt infälld belysning intill bakre väggen. Ett perfekt utrymme för hela eller delar av familjen med vänner.

Källarplanet har också ett ytterligare stort rum som är perfekt som tonårsrum, kontor, gästrum, gym, hobby eller kanske för egen verksamhet? Parkettgolvet ger fin komfort och en ombonad känsla.

Duschrummet på nedre plan har kaklat golv och väggar samt en glasvägg. Intill finner vi bastun där hela familjen inryms på de två bänkarna.

Tvättstugan har även den renoverats och här har man byggt till en toalett som inte fanns innan. Själva tvättstugan har fått bra förvaring och arbetsyta samt är utrustad med tvättmaskin och torktumlare från Samsung. Samma kakel i tvättstugan som i duschen.

Stort förråd/verkstad där det finns plats för både hobby och förvaring. Utrymmet nås både inifrån samt genom en trappa som leder ner från baksidans uterum. Från uterummet nås också garaget, här finns plats för bil samt förvaring. Fjärrstyrd port och elbilsladdare gör vardagen enklare.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Karta