Välkommen till

Letsegårdsvägen 97

Letsegårdsvägen 97
Billdal

Ljus, rymd och ytor

Välkommen till ett modernt och inbjudande hus om 186 kvm som har ett lite lantligt läge. Kvadratsmart hem med ljusa och trevliga sociala ytor med 5-6 sovrum. Övervåningen inreddes och färdigställdes 2021 och allt är nytt. Här bor du i en familjevänlig bostad med vidbyggt garage. Huset står på en lättskött och barnvänlig trädgårdstomt med gräsytor som har mycket sol. Låga driftskostnader samt ingen fastighetsavgift de första 15 åren för nybyggda småhus.

Läs hela beskrivningen
Ing-Marie
ansvarig mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
073-062 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Ing-Marie
ansvarig mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
073-062 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Välkomnande farstukvist vid entrén.

Här kommer man in i en funktionell hall där man har en garderobsmöbel med skjutbara dörrar och man har skyddat golvet med en gummimatta och det befintliga golvet ligger under.
Hela planet har ett 3-stavigt rökfärgat ekgolv.

Vidare kommer den rymliga matsalen och vardagsrummet som har en öppen planlösning. Härifrån når man den härliga uppbyggda träaltanen där det finns plats för både en soffgrupp, matbord och stolar.

Köket har vita köksluckor, vita skivor ovan arbetsbänkar. Maskinpark såsom induktionshäll, fläkt, diskmaskin, mikrougn, varmluftsugn samt kyl och frys i fullhöjd.

Sovrumsavdelning med 3 sovrum. Sovrum 1 har skapats och var tidigare en del av vardagsrummet. Sovrum 2 används som Master bedroom och har en egen klädkammare och altandörr mot uteplatsen. Sovrum 3 används idag som barnrum.

Rymligt badrum med badkar. Våtrumskivor på väggar samt våtrumsmatta. Kommod med tvättställ, spegelskåp, spotlights i tak samt en garderob.

Separat gästtoalett.

Från köket når man tvättstugan. Bra utrymme med gott om förvaring. Här finns en tvättpelare med tvättmaskin, torktumlare 2019, torkskåp, tvättho samt arbetsbänk och en frånluftsvärmepump Nibe 750. Här finns en dörr in till det vidbyggda garaget.

Trappa upp till en inredd övervåning som färdigställdes 2021. Hela övervåningen är kopplad till ett Plejd system för belysningen och kan styras via app.
Ett härligt allrum med mycket ljusinsläpp genom stora fönsterpartier med solskydd. Hela planet har ett ekgolv Vintage och spotlights i tak. Här finns en skjutdörrsgarderob. Sovrummen och badrummet har elgolvvärme.

Smakfullt duschrum med kommod med tvättställ, rund spegel med belysning, stora ljusa klinkerplattor på golvet och vita kakelplattor på väggarna. Duschen har ett snyggt italienskt kakel som går i olivgrönt med fina detaljer.

Sovrum 4 används som ett gästrum och här finns bra plats för dubbelsäng. Spotlights i tak och en lummig grön utsikt.

Nästa sovrum 5 är rymligt och kan lätt delas till två barnrum/arbetsrum.

Förrådsutrymme i "kattvindar".

OMRÅDE

Eget litet område med 4 hus som byggdes 2015 och dom har en härlig grannsämja och närhet till Billdals charmiga kolonistugeområde.

I Billdal bor du bland omtyckta kvarter med blandad bebyggelse. Örsviken och Nordreviken ligger inom bekvämt cykel- eller promenadavstånd. Här finns fina havsbad, vackra promenadstråk och båthamn vid Killingsholmen. Kungsportens köpcenter är bara några minuter bort. Nya Hovås finns några få busshållplatser norr om med allt sitt utbud såsom Ica-kvantum, blomsterhandel, fiskhandel, systembolag, apotek, restauranger, vårdcentral och flera andra butiker.

Billdals park är ett trevligt naturområde för både lek och motion, i anslutning till parken ligger det en ridskola. I parken har man anlagt en härlig lekplats. Billdal har en ishall och närhet till Askims sim- och sporthall. Förskola och skola finns inom bekvämt avstånd. Bra bussförbindelser med Expressbussar X2 och X3 in till Göteborg.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området
Billdal

Blå horisont, skogspromenader och staden om hörnet


Att bo i Billdal innebär att man får njuta av hav och vacker natur och ändå ha nära till storstadslivet. Avståndet till Göteborg är behändigt och nås lätt med bil eller buss.

Billdal, Skintebo och Svindal är namn på byar som en gång låg här. För hundra år sedan var Billdal ett bondesamhälle som tågen på Säröbanan passerade. Idag har området stor charm med vindlande vägar och blandad bebyggelse.

Området är populärt bland barnfamiljer. Här finns flera förskolor och grundskolor, föreningslivet är rikt med verksamheter inom bl.a. segling, fotboll, innebandy och ridsport.

I Billdals olika områden som Skintebo, Uggledal och Lindås hittar man butiker och matställen. Kungsporten och Kodakhuset har ett större utbud av detta.

Billdal är både skogs- och skärgårdsmiljö. Här finns flera lummiga lövskogar med stigar och motionsslingor. Billdals park är en härlig oas och varje år ordnas här traditionellt midsommarfirande. Utmed kustlinjen ligger flera småbåtshamnar och strax utanför möts man av en vacker skärgård. Mysiga badvikar ligger som pärlor på rad.

I Billdal lever man ett aktivt och behagligt liv i vacker miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta