Välkommen till

Nordtångsvägen 9

Nordtångsvägen 9
Torslanda Nolvik

Nära havet vill jag bo

I Nolviks kile med en härlig utsikt ifrån allrummet på andra våningen och 150 meter ner till vattenbrynet ligger denna rymliga villa om totalt 305 kvm inklusive dubbelgarage med gott om utrymme för den stora familjen. Välvårdad och charmfull trädgård i en egen skyddad oas med plats för både lek och odling. Nytt yttertak från 2022. Separat stuga som idag är uthyrd med hyresintäkter. Tillgång till "Holmen", ön i Nolvik.

Läs hela beskrivningen
Ing-Marie
ansvarig mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0730-62 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Lundin Torslanda

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Ing-Marie
ansvarig mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0730-62 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Lundin Torslanda

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Välkommen till denna välskötta familjevilla i bra skick med generösa ytor.

ENTRÉPLAN:
Entréhallen har ett mörkt snyggt klinkergolv med värme och vidare i hallen ett parkettgolv. Platsbyggda spegelgarderober.
Ifrån hallen når man den trivsamma inglasade balkongen med bra plats för utemöbler.

Vidare kommer köket som renoverades 2016 med vita högblanka köksluckor och fina arbetsbänkar. Maskinpark från 2016 med Smeg induktionshäll med ugn, bredd 90cm, dubbla kyl och frysar, fläkt samt microugn. Diskmaskin 2022. Skafferirum med gott om hyllplan.
Här finns en braskamin för komfortvärme och synliga takbjälkar i tak. Från köket genom dubbelglasdörrar når man uteplatsen som är uppbyggd och här njuter man av solen och utsikten mot havet. Här finns en bekväm markis. Köket har också en utgång till trädgårdssidan och uteplatsen i skyddat charmfullt läge.

Fräscht badrum som renoverades 2016 med stilfulla klinkerplattor i mörkt grå ton. Här finns dusch med glasdörrar, kommod med tvättställ, wc, handdukstork samt golvvärme.

Vardagsrum med parkettgolv och stor fönsterpartier.

Sovrum 1 med parkettgolv och en garderobmöbel (rummet skapades och en vägg sattes upp mot vardagsrummet, kan lätt återställas)

Sovrum 2 med parkettgolv och flera garderober.

ÖVRE PLAN:
Härligt allrum med parkettgolv och stora fönsterpartier som har magisk utsikt mot havet.

Wc med tvättställ.

Charmfullt vindsrum/gästrum/arbetsrum med stor golvyta.

Kattvindar för förvaring.

KÄLLARPLAN:
Inre hall med laserat ekparkettgolv med vattenburen golvvärme i bostadsdelen. Flera garderober.

Sovrum/arbetsrum med parkettgolv och skjutdörrsgarderob med speglar. Innanför i garderoben finns ett teknikrum med bergvärmeanläggning och vvb.

Vidare kommer den jättefina tvättstugan som renoverades 2019 med smakfulla materialval såsom klinkergolv och helkaklade väggar. Bra med förvaring och bra arbetsbänkar. Tvättmaskin och torktumlare.

Innanför tvättstugan finns duschrummet som också renoverades 2019 med lika tilltalande materialval. Här finns en dusch med glasdörrar, vägghängda högskåp, kommod med tvättställ, handdukstork samt kvarntoalett.

På källarplanet finns det rymliga dubbelgaraget vars ena port är ur funktion. Här finns plats för allt. Bilar, mopeder, trädgårdsmöbler m m.
Innanför garaget finns ett förråd/verkstad med tvättho och en vattenbrunn för bevattning av bl a trädgård. Här finns även ett förråd/skyddsrum med pelletspanna och en extra vvb.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området
Torslanda Nolvik
I Torslanda kombineras det behagliga livet vid havet med ett modernt och aktivt storstadsliv.
Området är mycket populärt vilket gjort att det expanderat starkt de senaste decennierna. Torslanda består av flera mindre områden som exempelvis Amhult, Hjuvik och Hällsvik. Bebyggelsen är varierad och består av en härlig blandning av bostäder från olika epoker och i olika byggnadsstilar. Gamla skärgårdshus, moderna villor, trivsamma radhusområden samt nybyggda bostadsrätter samsas om ytan.

Vid Torslanda centrum, Torslanda torg och Amhults torg finns apotek, vårdmottagningar och ett stort utbud av affärer och restauranger. Torslanda har två bibliotek och i kulturhuset Vingen finns bl.a. bio, teater samt kultur- och musikskola.

Utbudet av förskolor och grundskolor är mycket bra, och det finns också ett rikt föreningsliv med verksamheter inom bl.a. fotboll, handboll och segling. Torslandavallen är en gedigen motionscentral med både idrottsplats, bollplaner, tennishall och ishall.

Havet finns nära till hands var du än bor. Vackra promenadstråk och motionsslingor löper utmed kustlinjen och i småbåtshamnarna pågår båtliv året om. Fina badvikar hittar man i Tumlehed, Sillvik och Lilleby.

Torslanda inbjuder till ett trivsamt boende nära havet och storstaden.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta