Välkommen till

Tygvaktaregatan 35

Tygvaktaregatan 35
Askim

Soligt läge

Välkommen till detta välplanerade hus belägen i områdets ytterkant. Lättskött och insynsskyddat boende med härliga sociala ytor och en mycket trevlig uteplats som badar i soligt sydväst läge. Garage i länga. Området bjuder på närhet till förskola, skola, bra kommunikationer, Sisjöns industriområde med alla affärer. Trevliga promenadstråk, fina havsbad och även nära Sisjöns naturområde.

Läs hela beskrivningen
Ing-Marie
ansvarig mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
073-062 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Ing-Marie
ansvarig mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
073-062 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Välkommen till Tygvaktaregatan 35. Vid entrén kommer man till ett bekvämt inglasat uterum och här finns det ett separat förråd.

Vidare in i huset finns en funktionell hall med klinkergolv och i sin förlängning finns parkettgolv.
I direkt anslutning till hallen finns en gästtoalett som har kommod med tvättställ samt spegelskåp med belysning.

Direkt på höger sida kommer första sovrummet. Ett lättmöblerat rum med en garderobsvägg och parkettgolv.

Vardagsrummet öppnar upp sig med en matsalsdel på ena sidan trappan och den andra delen är för soffgrupp. Hela rummet har ett fint parkettgolv. Från rummet kommer man ut till den härliga uteplatsen som ligger i soligt sydvästläge. Här finns en stor elektrisk markis.

Ett praktiskt och trevligt kök med platsbyggt matbord vid fönstret. Köket renoverades 2006. Här finns ljusa köksluckor, dubbla kylar och frysar, induktionshäll med ugn, fläkt, diskmaskin, tumlad marmor på vägg ovan arbetsbänkar, plastmatta på köksdelen samt parkettgolv vid matplatsen.

Innanför köket finns tvättstuga/grovkök med egen entré. Tvättmaskin (kombi med tumlare), tvättho, varmvattenberedare, duschkabin och bastu.

Trappa upp till andra våning har ett nyare elektriskt takfönster med belysning och som stänger sig automatiskt vid regn.

Övervåningen har ett utbyggt allrum med parkettgolv och utgång till en balkong i söder.

Stort sovrum med furuplankgolv och garderober. Markiser finns.

Badrum med badkar på tassar, kommod med tvättställ, spegelskåp samt nyare takfönster.

Sovrum 3 är stort och rymligt och har ett furuplankgolv. Detta rum kan lätt delas till två sovrum.

Rejäl klädkammare.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området
Askim

Vita segel, skogspromenader och staden om hörnet


Med den västra delen vid Askimsviken och den östra gränsande till Sisjön och Sandsjöbacka naturreservat är Askim en härlig plats att bo på. Redan på 1200-talet låg här Askims by. Askim har sedan dess bebyggts successivt och idag består bebyggelsen av en charmig blandning av äldre sekelskiftesvillor, radhusområden, flerbostadshus och nybyggnationer.

Askim är ett område dit många barnfamiljer gärna flyttar. Här finns flera förskolor och grundskolor att välja på. Föreningslivet är rikt med verksamheter inom bl.a. segling, fotboll, ishockey och ridsport. Askims simhall har simträning, simskola och gym.

Med bil eller buss tar du dig lätt till centrala Göteborg med sitt stora utbud av shopping, matställen och nöjesliv. Sisjöns industriområde har mataffärer, stormarknader, träningsställen och apotek. Alldeles i närheten ligger också Högsbo 421 och Frölunda Torg.

Askim gränsar till Sandsjöbacka naturreservat, ett vidsträckt grönområde med flera vandringsleder och två badsjöar, Sisjön och Oxsjön. Fina havsbad har Askimsbadet, Hovåsbadet och Marholmen. I Askimsviken finns flera småbåtshamnar och strax utanför öppnar sig skärgården. Området längst in i viken kallas Välen och är ett unikt natur- och strövområde.

Askim inbjuder till ett behagligt och aktivt boende nära hav och. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta