Välkommen till

Aronshöjd 5

Aronshöjd 5
Lerum Stenkullen

Stor familjevilla med vacker trädgård, bergvärme och energiklass C

Välkommen till Aronshöjd och denna ståtliga familjevilla byggt 1909. Huset erbjuder åtta rum och kök varav fem till sex sovrum, kök, stora sociala ytor, två badrum, gästtoalett samt separat tvättstuga och ett rymligt inglasat uterum. Huset har en stor vacker trädgård att nyttja på 1 836 kvm och dessutom tillkommer ett dubbelgarage på 38 kvm. Skonsam uppvärmning via bergvärme och en energiklass C som främjar gröna bolån. Här bor du lugnt och lantligt på en återvändsgata med naturen som granne endast tjugofem minuter ifrån centrala Göteborg, välkomna!

Läs hela beskrivningen
Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Oskar
assisterande mäklare
Oskar Allard
Fastighetsmäklare
0735-16 22 63 oskar.allard@lundin.se
Lundin Lerum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Oskar
assisterande mäklare
Oskar Allard
Fastighetsmäklare
0735-16 22 63 oskar.allard@lundin.se
Lundin Lerum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på patricia.warnlof@lundin.se.

Välkommen till denna charmiga sutterängvilla belägen i det natursköna området Lerum, Stenkullen. Denna rymliga bostad erbjuder en perfekt kombination av modern bekvämlighet och lantlig idyll. Låt oss ta en närmare titt på de olika rummen i detta vackra hem.

Du välkomnas av en rymlig hall med fri avhängning och plats för förvaringsmöjligheter. På golvet ligger praktiskt klinker och väggarna är vita. Ena väggen är klädd i lantlig pärlspont.

De sociala ytorna tillsammans med en stor inglasad balkong är benägna på det mellersta planet. Köket är öppet mot en rymlig matplats och intill ligger ett stort vardagsrum. Här ges alla möjligheter för trevliga middagar med vänner och familj! Möbleringsmöjligheterna är många tack vare det stora och luftiga vardagsrummet. I matsalen finns en gammal vedspis som en vacker detalj.

Köket har rejäla arbetsytor och förvaringen är god i flertalet över- och underskåp. Inredningen går i vitt med en bänkskiva i rostfritt samt ek och stänkskydd i vitt kakel. Utrustningen består utav spis med ugn, fläkt, diskmaskin samt dubbla kyl med frys.

Huset ger möjlighet till fem sovrum, alla med generöst ljusinsläpp och gott om plats för sängar och skrivbordshörna samt förvaring i flertalet garderober. Sovrummen är fördelade över alla tre planen med ett i sutterängplanet, ett på det mellersta planet och tre på översta våningen. Från ett av sovrummen på det översta planet nås en stor balkong i ett soligt sydostläge.

Bostaden har två badrum varav ett är helkaklat. Båda badrummen är utrustade med wc, handfatskommod, spegelskåp samt dusch. Badrummet på översta våningen har både duschhörna och badkar. I sutterängplanet finner du även förråd, gäst-wc samt en stor tvättstuga.

Denna villa är omgiven av en stor tomt med massor av potential. Här kan du odla egna grönsaker, skapa en lekplats för barnen eller helt enkelt njuta av den fridfulla omgivningen.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området
Lerum

Friluftsliv, storstadsliv & vackra omgivningar


Välkommen till Lerum, ett mycket trivsamt område och en kommun med ett stort utbud beläget i vackra, gröna omgivningar. Lerum ligger på behändigt avstånd från Göteborgs centrum, som lätt nås med bil, buss eller pendeltåg. Det gynnsamma och rofyllda läget vid sjön Aspen är en attraktiv boplats. Lerums kommun består av Lerums centrum och flera mindre områden såsom Hulan, Öxeryd, Stenkullen och Aspenäs. Olstorp, Gråbo och Floda är samhällen som också hör till kommunen. Lerum är en mycket uppskattad boendemiljö för barnfamiljer och här finns många förskolor och grundskolor samt ett gymnasium. Föreningslivet är rikt med verksamheter inom bland annat handboll, fotboll, innebandy och ishockey. Kulturskolan har ett brett program för alla åldrar. I Lerums centrum finns ett stort utbud av butiker och matställen. Flera mindre torg med butiker och stormarknader finns också här.

Sjön Aspen är en stor tillgång i området och utmed sjön ligger fina badplatser och promenadstråk. Längs med Säveån i centrala Lerum finns trädgårdsprojektet Växtrum med flera gröna rum. Växtrum är en del i Lerums vision om att bli Sveriges ledande miljökommun. Nääs Slott och Nääs Fabriker är vackra, historiska platser. Runt om i Lerums kommun finns flera mindre badsjöar. Här finns även gott om lummiga skogar med vandringsleder, motionsspår, ridvägar och grönskande miljöer att njuta av året runt.

I Lerum lever du med närhet till både härlig natur och det moderna storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta