Välkommen till

Tallboängen 1

Tallboängen 1
Askim Hult

Perfekt läge på hörntomt med sol till kvällen

Välkommen till detta välplanerade och rymliga kedjehus som även har stor tomt med gott om plats för både relax och aktivitet. Fina sällskapsytor varav vardagsrum på 60 kvm med fint ljus som faller in från söder och norr. 183 m2 fördelat på vardagsrum, praktiskt kök, två badrum och bastu, sina fyra sovrum, sällskapsrum på övre plan som också har balkong samt en härlig uteplats i soligt västerläge. Bekvämt och barnvänligt boende med förskola och skola i direkt närhet. Havsbad, buss och allmän service inom räckhåll. samt isolerat garage och isolerat rum/förråd.

Läs hela beskrivningen
Mats
ansvarig mäklare
Mats Jacobsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
070-868 99 11 mats.jacobsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Mats
ansvarig mäklare
Mats Jacobsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
070-868 99 11 mats.jacobsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Stor, välkomnande entréhall med fint, massivt stengolv. Hallen har en gäst-wc och till vänster om hallen ligger ett sovrum med fönster i söder och till höger om hallen ligger köket som har gott om förvaring och bra längsgående arbetsbänkar och i andra änden plats för matbord med utsikt mot trädgården och altanen. Det finns en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare i anslutning till köket. Dessutom bastu och dusch. Vardagsrummet är nästa 60 kvm stort och har fönster i söder och norr med en utgång till trädgården och altanen. Vardagsrummet kan utan vidare delas av om man behöver fler rum med avskildhet.
På övre plan finns två mindre sovrum med balkong i söder och ett stort sovrum mot trädgårdssidan. Ett sällskapsrum med två fina takfönster och en klädkammare samt ett familjebadrum med badkar, dusch, wc och tvättställ. Badrummet har också nyare takfönster. Garage med el-styrd port samt ett inrett och isolerat förråd/gästrum i anslutning till garaget. Tomten är större än normalt för området pga att det är en hörntomt dessutom fin kvällssol på baksidan där man också är insynsskyddad.
Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område nära till Hultskolan och barnomsorg samt salta havsbad och kommunikationer till Frölunda Torg och centrum. World of golf ligger bara 500 meter bort.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området
Askim Hult

Vita segel, skogspromenader och staden om hörnet


Med den västra delen vid Askimsviken och den östra gränsande till Sisjön och Sandsjöbacka naturreservat är Askim en härlig plats att bo på. Redan på 1200-talet låg här Askims by. Askim har sedan dess bebyggts successivt och idag består bebyggelsen av en charmig blandning av äldre sekelskiftesvillor, radhusområden, flerbostadshus och nybyggnationer.

Askim är ett område dit många barnfamiljer gärna flyttar. Här finns flera förskolor och grundskolor att välja på. Föreningslivet är rikt med verksamheter inom bl.a. segling, fotboll, ishockey och ridsport. Askims simhall har simträning, simskola och gym.

Med bil eller buss tar du dig lätt till centrala Göteborg med sitt stora utbud av shopping, matställen och nöjesliv. Sisjöns industriområde har mataffärer, stormarknader, träningsställen och apotek. Alldeles i närheten ligger också Högsbo 421 och Frölunda Torg.

Askim gränsar till Sandsjöbacka naturreservat, ett vidsträckt grönområde med flera vandringsleder och två badsjöar, Sisjön och Oxsjön. Fina havsbad har Askimsbadet, Hovåsbadet och Marholmen. I Askimsviken finns flera småbåtshamnar och strax utanför öppnar sig skärgården. Området längst in i viken kallas Välen och är ett unikt natur- och strövområde.

Askim inbjuder till ett behagligt och aktivt boende nära hav och. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta