Välkommen till

Askims Domarringsväg 140

Askims Domarringsväg 140
Askim

Trevligt läge i Sisjöns radhusområde.

Välkommen till fint hus med nyare tak och nyare kök om totalt 159 kvm. Här välkomnas du av en entréhall med ljusa materialval och ett ljust, fint kök. Huset har tre sovrum varav ett med klädkammare, två badrum, vardagsrum med utgång till en stor, solig altan samt ett stort allrum i källaren. Hobbyrum, extra gästrum och förråd i källaren. Nära till Sisjöns fina naturområde med fina belysta löparslingor och bad med bryggor och klippor. Endast 500 meter bort finns all tänkbar service och butiker i Sisjöns handelsområde.

Läs hela beskrivningen
Mats
ansvarig mäklare
Mats Jacobsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
070-868 99 11 mats.jacobsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Mats
ansvarig mäklare
Mats Jacobsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
070-868 99 11 mats.jacobsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Välkomnande hall med öppen planlösning för ljusinsläpp via köket med led lampor i taket som är dimbara. Fint Kök med nyare vitvaror från Siemens som är renoverat 2017, matplats vid fönstret. Parkettgolvet är inlagt 2017. Vardagsrum i söder med parkettgolv och utgång till en stor trä terrass som byggdes 2011 med soligt läge. Helkaklat duschrum med wc, tvättställ och dusch.
Innanför köket har man tvättstugan med förvaring i skåp, praktisk arbetsbänk med tvättho, tvättmaskin-06, torktumlare-00 och varmvattensberedare-98.

Trappa upp till övre hall finner man tre sovrum, ett badrum med badkar, wc och tvättställ samt en klädkammare som även kan bli ett fjärde sovrum om man behöver.
Yttertaket och takkuporna är bytt och renoverat 2017. Vinden är rymlig och kan med fördel inredas vid behov.

Trappa ned till källarplan har man ett stort sällskapsrum/hobbyrum/pingisrum med laminatgolv. Det finns ett extra rum som kan användas som hemmakontor eller gästrum samt ett förråd för klädförvaring etc.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området
Askim Sisjön

Vita segel, skogspromenader och staden om hörnet


Med den västra delen vid Askimsviken och den östra gränsande till Sisjön och Sandsjöbacka naturreservat är Askim en härlig plats att bo på. Redan på 1200-talet låg här Askims by. Askim har sedan dess bebyggts successivt och idag består bebyggelsen av en charmig blandning av äldre sekelskiftesvillor, radhusområden, flerbostadshus och nybyggnationer.

Askim är ett område dit många barnfamiljer gärna flyttar. Här finns flera förskolor och grundskolor att välja på. Föreningslivet är rikt med verksamheter inom bl.a. segling, fotboll, ishockey och ridsport. Askims simhall har simträning, simskola och gym.

Med bil eller buss tar du dig lätt till centrala Göteborg med sitt stora utbud av shopping, matställen och nöjesliv. Sisjöns industriområde har mataffärer, stormarknader, träningsställen och apotek. Alldeles i närheten ligger också Högsbo 421 och Frölunda Torg.

Askim gränsar till Sandsjöbacka naturreservat, ett vidsträckt grönområde med flera vandringsleder och två badsjöar, Sisjön och Oxsjön. Fina havsbad har Askimsbadet, Hovåsbadet och Marholmen. I Askimsviken finns flera småbåtshamnar och strax utanför öppnar sig skärgården. Området längst in i viken kallas Välen och är ett unikt natur- och strövområde.

Askim inbjuder till ett behagligt och aktivt boende nära hav och. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta