Välkommen till

Hökällans väg 11

Hökällans väg 11
Skogome

Stor villa med närhet till skog och natur

För Göteborgs Stads räkning säljer vi nu Skogome 13:5. Fastigheten ligger på en friköpt tomt med en generös yta på över 2.000 kvm. Här bor man privat med en vacker utsikt över naturområde. Baksidan ligger även i ett perfekt sydvästläge med solmöjligheter hela dagen in på kvällen. Huset är delvis renoverat men det finns även en stor utvecklingspotential. Bland annat en stor vindsyta som idag är oinredd.

Fastigheten har naturnära läge samtidigt som man smidigt tar sig in till stan med såväl bil som buss och cykel. Området passar perfekt för barnfamiljer och fritidsaktiviteter. I närområdet ligger Skogomeskolan, en liten välskött och populär skola som är omgiven av skog och skön natur. På promenadavstånd ligger Hökällans naturområde och Kvillebäcken som används aktivt i undervisningen. Skolan har även tre fritidshem för barn mellan 6 och 9 år. I anslutning till skolan finns en förskola med fyra avdelningar. Högstadiet finns vid Sankt Jörgen. För er som tycker om en aktiv fritid finns fina löparspår invid omtyckta fågelsjöar, golfbanan Albatross och omtyckta Sankt Jörgen Park bland mycket annat.

VIKTIG INFO:
Fastigheten säljs med en friskrivningsklausul. Detta innebär att man som köpare inte kan göra några anspråk mot säljaren efter köpet på grund av fel eller brister. Köparen har själv ansvar för att genomföra en besiktning av fastigheten före ett köpekontrakt undertecknas. Vi ger därför möjlighet till alla intressenter att efter de inplanerade visningarna genomföra besiktning tisdag den 31:a oktober. Vänligen informera mäklaren inför besiktning. Fastigheten kommer inte att säljas på förhand och en köpare kommer inte att kunna köpa huset med några villkor. Vi råder dig som intressent att ta kontakt med din bank i god tid före budgivningen startar. Begränsad information om fastigheten finns och det åligger köparen att undersöka och ta reda på de saker som är väsentliga för köp av fastigheten. Huset kommer inte flyttstädas.

BUDGIVNING:
Budgivning kommer påbörjas tisdag den 7:e november.

Välkomna på de bokade visningarna och hör gärna av er om ni har några frågor!

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Ekonomi
Fastighet
Karta