Välkommen till

Trollåsvägen 7B

Trollåsvägen 7B
Askim

Nytt, elegant och vackert hem

Välkommen till ett helt nytt inbjudande och trevligt hem med sin fräscha inredning och snygga design på 204 kvm boa. Den smakfulla estetiken följer med in på insidan där en praktiskt och välplanerad planlösning förhöjer den hemtrevliga känslan. Stora gemensamma ytor som präglas av rymd och ljus som färdas fritt genom alla vackra fönster och när mörkret faller förhöjer man känslan med en värmande brasa i braskaminen. Här bor du på en solig tomt med fina grönytor för lek och hobby samt närhet till salta bad, skola, barnomsorg och buss till stan.

Läs hela beskrivningen
Mats
ansvarig mäklare
Mats Jacobsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0708-68 99 11 mats.jacobsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Mats
ansvarig mäklare
Mats Jacobsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0708-68 99 11 mats.jacobsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Entréhall med grå-svart klinker som övergår till parkettgolv till inre hall där det finns en praktisk klädförvaring med plats för garderober. Grovingången och tvättstugan är väl tilltagen med stor arbetsbänk som har en vask, värmepump, tvättmaskin och torktumlare från Siemens (IQ300), fönster mot gatan. Helkaklat duschrum med wc vid hallen(Gustavsberg-wc, Ballingslöv-tvättställ, Lusso-dusch och Svedberg-handdukstork. Vardagsrummet har en öppen planlösning med en fin braskamin (provtryckt 2023) och utgång till den väl tilltagna altanen och trädgården i sydväst. Det glasade rummet som ligger i förlängning av vardagsrummet har också utgång till träaltanen, Moelven Royal.
Senaste designade Ballingslöv köket med Siemens vitvaror (IQ 500 och 700) Studioline Siemens diskmaskin och exklusiva 30 mm bänkar från Absoluto Nero. Vid entrén finns även ett väl tilltaget sovrum som passar perfekt som arbetsrum/TV rum eller som gästrum när goda vänner kommer på besök. På övre plan finns tre stora sovrum och ett gemensamt allrum. Master bed-room har var sin klädkammare på respektive sida. Sällskapsrummet har stora fönsterpartier i soliga sydväst. Ett rymligt familjebadrum som är helkaklat med vägghängd wc med praktisk bänk i takkupan, Svedbergs badkar och dubbla tvättställ från Ballingslöv och handdukstork från Svedbergs. Alla golv i huset har vattenburen golvvärme. Parkettgolv i alla rum.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området
Askim

Vita segel, skogspromenader och staden om hörnet


Med den västra delen vid Askimsviken och den östra gränsande till Sisjön och Sandsjöbacka naturreservat är Askim en härlig plats att bo på. Redan på 1200-talet låg här Askims by. Askim har sedan dess bebyggts successivt och idag består bebyggelsen av en charmig blandning av äldre sekelskiftesvillor, radhusområden, flerbostadshus och nybyggnationer.

Askim är ett område dit många barnfamiljer gärna flyttar. Här finns flera förskolor och grundskolor att välja på. Föreningslivet är rikt med verksamheter inom bl.a. segling, fotboll, ishockey och ridsport. Askims simhall har simträning, simskola och gym.

Med bil eller buss tar du dig lätt till centrala Göteborg med sitt stora utbud av shopping, matställen och nöjesliv. Sisjöns industriområde har mataffärer, stormarknader, träningsställen och apotek. Alldeles i närheten ligger också Högsbo 421 och Frölunda Torg.

Askim gränsar till Sandsjöbacka naturreservat, ett vidsträckt grönområde med flera vandringsleder och två badsjöar, Sisjön och Oxsjön. Fina havsbad har Askimsbadet, Hovåsbadet och Marholmen. I Askimsviken finns flera småbåtshamnar och strax utanför öppnar sig skärgården. Området längst in i viken kallas Välen och är ett unikt natur- och strövområde.

Askim inbjuder till ett behagligt och aktivt boende nära hav och. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta