Välkommen till

Låssby äng 22

Låssby äng 22
Villa Låssby

Familjevänlig villa med stor tomt och isolerat garage

Naturskönt boende i eftertraktade Låssby, där varje detalj i detta hem genomsyras av smakfull design och genomtänkt arkitektur. Totalrenoverat kök som lockar till gemenskap med en central köksö, perfekt för att samlas med gäster medan kvällens middag förbereds. En stenlagd uteplats i anslutning erbjuder en idyllisk plats för morgonkaffet. Vardagsrummet med sitt höga ryggåstak skapar en luftig atmosfär, och den inbjudande kaminen ger en smakfull och värmande touch under kyliga vinterkvällar. Vardagsrummet öppnar upp mot en större uteplats med utsikt över den frodiga trädgården.

På det övre planet väntar ett trivsamt allrum med tillhörande balkong samt två charmiga sovrum. Allrummet går även bygga om för ett extra sovrum för den som har behov. Bostaden imponerar med två helkaklade badrum och en praktisk tvättstuga med groventré.

Här bor man bekvämt med vattenburen golvvärme i hela huset. Låg driftskostnad tack vare ny värmepump.

Stort isolerat garage förenklar vardagen. Bakom garaget öppnar sig en egen oas upp i form av en stor gräsmatta inhägnad av en bokhäck. En yta som är perfekt för lek och umgänge, eller varför inte en attefallsbyggnad?

Detta hem är beläget i ett barnvänligt område med närhet till skola, busshållplats och havet inom bekvämt gång- och cykelavstånd.

Välkomna på visning!

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Torslanda

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Torslanda

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Ekonomi
Fastighet
Området
Torslanda Låssby
I Torslanda kombineras det behagliga livet vid havet med ett modernt och aktivt storstadsliv.
Området är mycket populärt vilket gjort att det expanderat starkt de senaste decennierna. Torslanda består av flera mindre områden som exempelvis Amhult, Hjuvik och Hällsvik. Bebyggelsen är varierad och består av en härlig blandning av bostäder från olika epoker och i olika byggnadsstilar. Gamla skärgårdshus, moderna villor, trivsamma radhusområden samt nybyggda bostadsrätter samsas om ytan.

Vid Torslanda centrum, Torslanda torg och Amhults torg finns apotek, vårdmottagningar och ett stort utbud av affärer och restauranger. Torslanda har två bibliotek och i kulturhuset Vingen finns bl.a. bio, teater samt kultur- och musikskola.

Utbudet av förskolor och grundskolor är mycket bra, och det finns också ett rikt föreningsliv med verksamheter inom bl.a. fotboll, handboll och segling. Torslandavallen är en gedigen motionscentral med både idrottsplats, bollplaner, tennishall och ishall.

Havet finns nära till hands var du än bor. Vackra promenadstråk och motionsslingor löper utmed kustlinjen och i småbåtshamnarna pågår båtliv året om. Fina badvikar hittar man i Tumlehed, Sillvik och Lilleby.

Torslanda inbjuder till ett trivsamt boende nära havet och storstaden.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta