Välkommen till

Lundegrens gata 15I

Lundegrens gata 15I
Kungsbacka Tingberget

Trivsamt gavelradhus med både garage och p-plats

Nu finns chansen till ett mycket hemtrevligt radhus med toppenläge i området. Här bor du i en lugn men central del av Kungsbacka med direkt närhet till skola och natur, med Kungsmässan, centrum och pendelstationen på bara en kort promenads avstånd. Bostaden är mysig och välplanerad och har ett fint hörnläge med uppvuxna häckar och solig trädgård. Fina sällskapsytor och möjlighet till fyra sovrum på övervåningen vid behov. Vid försäljningen övertar köparen säljarens garageplats i länga. Visst renoveringsbehov föreligger och fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Besiktning är utförd och protokoll finns under protokoll och länkar.

Varmt välkomna med er visningsbokning!

Läs hela beskrivningen
Annie
ansvarig mäklare
Annie Mälarborn
Fastighetsmäklare
0707-63 04 57 annie.malarborn@lundin.se
Lundin Kungsbacka

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Annie
ansvarig mäklare
Annie Mälarborn
Fastighetsmäklare
0707-63 04 57 annie.malarborn@lundin.se
Lundin Kungsbacka

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens två plan är disponerade som följer:

E n t r é p l a n:
Vid tidigare ombyggnation flyttades entrén till den tidigare förrådsdelen vars area utökats vid tillbyggnation. Entrén välkomnar oss in i hallen där det finns en garderob med skjutdörrar. Ytterligare garderob finns i det tillbyggda rummet som idag används som syateljé. Rummet har två fönster i olika väderstreck och en fin utsikt över lekplatsen och de öppna gröna ytorna som vetter mot Borgmästaregatan. Intill entrén finns pannrummet där även tvättmaskinen samt varmvattenberedaren står. Klinkergolv.

Den inre hallen gränsar till köket och den rymliga matplatsen intill fönstret där väggarna pryds av träpanel. Köket är i äldre utförande där vitvaror och annat har uppdaterats under årens lopp. Kökets utrustning består av spis, fläkt, kyl, frys samt diskmaskin i fullbredd. Parkettgolv i både kök och vardagsrum.

Vardagsrummet har en trevlig utformning med stora fönsterpartier samt en altandörr som leder ut till trädäcket och trädgården. Rummet är enkelt att möblera med exempelvis soffgrupp och tv-möbel. Från den nedre hallen nås förvaringsutrymmen men också toaletten vilken är utrustad med wc och handfat. Från toaletten nås ytterligare förvaring som fortsätter under trappan till övervåningen.

Ö v r e p l a n:
Trappan leder oss upp till övervåningen där vi kommer upp i hallen och ett stort öppet allrum som idag används som tv-rum. Detta utrymme går enkelt att dela av till två sovrum vid behov.

På andra sidan av övre plan ligger två bra sovrum. Huvudsovrummet har utgång till balkongen och här ligger ett likadant laminatgolv som i hallen. Det andra sovrummet har trämönstrad plastmatta. Från hallen nås en klädkammare samt ytterligare garderober.

Badrummet är i äldre utförande och är utrustat med dusch, wc samt handfat. Plastmatta på golvet. Intill duschen finns inbyggd skåpsförvaring. Vinden nås från badrummet.

SOLBO NR 1 EKONOMISK FÖRENING (749400-0081)
Samtliga fastighetsägare i kvarteret är (och nya måste bli) medlemmar i Solbo Nr 1 ekonomisk förening, se stadgarna. Medlemskapsansökan görs i samband med fastighetsköpet.
Verksamhetsbeskrivning: "Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom: att: äga och driva anläggningar för medlemmarnas gemensamma behov såsom ledningsnät för vatten och avlopp, centrala sophanterings- stationer, bredbandsanläggning med fiber, laddstationer för elbilar m.m att: verka för den gemensamma trivseln i området samt att: utöva härmed förenlig verksamhet."

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Karta