Välkommen till

Klarbärsvägen 8

Klarbärsvägen 8
Bratthammar

Trivsamt och barnvänligt boende med lummig och insynsskyddad naturtomt

Huset ligger i ett högt läge på klarbärsvägen med en fantastisk tomt där växtlighet och en liten berghäll gör den unik, läget är även skyddat och insynsfritt mot ett grönområde.
Huset ligger med gaveln och altanen i sydläge vilket gör att den badar i sol hela dagen och på långsidan hela kvällen på sommarhalvåret. Det finns även ett växthus med två stora vinrankor för den intresserade.
Till huset hör ett mindre garage och fyra bilar får plats på uppfarten. På andra sidan vägen leder en grusväg upp till en fin liten damm som är perfekt att gå runt med barn eller hund, mata ankor eller leka i skogen. Flera förskolor i närheten. Ett lugnt och trivsamt område. Affär finns ca sju minuter promenad härifrån och Frölunda torg shoppingcenter med allt man behöver ligger ca tre minuter med bil härifrån. Det är nära till havet och flera bra badplatser, till Ganlet badet cyklar man på fem minuter.

Patrik
ansvarig mäklare
Patrik Henningsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patrik
ansvarig mäklare
Patrik Henningsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Ekonomi
Fastighet
Området
Tynnered
I Tynnered bor man nära skog, hav och storstad. Bebyggelsen består främst av flerfamiljshus men här finns även villa- och radhusområden. Flerfamiljshusens rymliga innergårdar med skyddande trädkronor, prunkande rabatter och stora gräsytor skapar goda möjligheter till lek och avkoppling. Mellan kvarteren finns gott om promenad- och cykelvägar.

För Tynneredsbon ligger havet och naturen på nära avstånd. Med cykel tar man sig lätt ner till Fiskebäcksbadet för salta bad eller till Sjöbacka fritidsområde för härliga promenader bland sjöbodar och vacker natur.

Matinköpen sker smidigt på Ica Fiskebäck alldeles i närheten och till Frölunda Torgs köpcentrum tar man sig snabbt och enkelt. Här finns ett stort utbud av affärer samt kulturhus, simhall och träningsställen. Göteborgs centrum ligger på bara 15 minuters avstånd med bil, buss eller spårvagn. Frölunda Torg är knutpunkt för ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. Andra populära shoppingcentrum är Sisjön och köpcenter 421 som bara ligger några minuters bilfärd bort.

För barnfamiljer finns ett stort utbud av både skolor och föreningsverksamheter. Även vårdcentral, BVC och apotek finns på nära avstånd.

Möjligheterna till ett aktivt liv är många. I området finns gott om motionsslingor och bollplaner. Åkeredsvallen, Välen och Ruddalens Idrottscentrum ligger alla på behändigt avstånd.

Tynnered inbjuder till ett trivsamt boende nära skog, hav och storstadsliv.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta