Välkommen till

Västra Särövägen 118

Västra Särövägen 118
Särö

1-plansvilla vid hav, golf och tennis

Drömboende på Särön – Välskött 1-plansvilla med fantastisk potential!

Välkommen till detta exceptionella enplanshus beläget på natursköna Särön. Här finns allt du behöver för ett bekvämt och lyxigt boende. Med fem rymliga sovrum, två sällskapsrum och ett garage på 48 kvm med förråd har detta hus gott om plats för både familj och gäster. Ett extra plus är det isolerade gästhuset på 12 kvm, som erbjuder en privat tillflyktsort för besökare.

Den välskötta trädgårdstomten är perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. De soliga uteplatserna bjuder in till långa, sköna sommardagar och kvällar i det fria.

Behöver du ett separat boende för tonåringar/släktingar eller egen verksamhet, kan cirka 80 kvm av huset enkelt hyras ut som en separat bostad/enhet.

Läs hela beskrivningen
Mats
ansvarig mäklare
Mats Jacobsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0708-68 99 11 mats.jacobsson@lundin.se
Lundin Kungsbacka

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Mats
ansvarig mäklare
Mats Jacobsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0708-68 99 11 mats.jacobsson@lundin.se
Lundin Kungsbacka

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på mats.jacobsson@lundin.se.

Läget på huset är oslagbart med direkt närhet till både golf- och tennisbanor, vilket gör det enkelt att hålla sig aktiv och njuta av fritiden. Dessutom är det endast 10 minuters promenad till salta havsbad, perfekt för härliga dopp och lata dagar på klippor och stranden.

Extra låg driftskostnad tack vare ny bergvärmepumpteknik och laddplats för två elbilar har givit huset energiklass A.

Detta är en bostad som måste upplevas på plats! Välkommen att boka en visning och upptäcka allt detta fantastiska hus har att erbjuda!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området
Särö
Särö med sitt attraktiva läge vid kusten och med närhet till både Göteborg och Kungsbacka, har blivit en mycket populär boendeort. Här finns mycket att erbjuda både vad det gäller fritidsaktiviteter och naturupplevelser.
Förutom trevliga båthamnar, golf- och tennisbanor samt cykelleder finns det gott om badplatser i form av släta klipphällar och trivsamma sandstränder.
Vackra promenadstråk erbjuder bland annat Särö Västerskog, som kantas av flera hundraåriga ekar och tallar.
Här är det lätt att trivas!
Karta