Välkommen till

Gamla Sörredsvägen 120

Gamla Sörredsvägen 120
Torslanda Låssby

Charmfull villa med härlig tomt och poolområde

Denna villa ligger i ett trivsamt villaområde perfekt belägen på en rymlig tomt som badar i sol från morgon till kväll. Den vackra trädgården erbjuder gott om plats för både avkoppling och aktiviteter, medan det smakfulla trädäcket med sitt härliga poolområde ger en känsla av lyx och rofylldhet.
Inne i huset möts ni av en stilren och välplanerad inredning som genomsyras av charm och hemtrevnad. Här flödar dagsljuset genom de stora fönstren och skapar en ljus och öppen atmosfär, perfekt för både vardagsliv och festliga tillfällen.

Läs hela beskrivningen
Ing-Marie
ansvarig mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0730-62 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Anders
assisterande mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Torslanda

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Ing-Marie
ansvarig mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0730-62 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Anders
assisterande mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Torslanda

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Entréplan

När ni kliver in i denna charmiga villa möts ni av en välkomnande och utbyggd hall som leder er vidare till hemmets hjärta. Vid entrén finns ett klinkergolv och i resterande entréplanet finns en fint laminatgolv. Köket, med sin mysiga braskamin, erbjuder både värme och karaktär och har en smidig utgång till trädgården och det inbjudande poolområdet. Här kan ni laga mat medan ni njuter av utsikten och låta utemiljön bli en naturlig förlängning av ert vardagsliv. Grå köksluckor och maskinpark i rostfritt såsom kyl/frys, diskmaskin, microugn, äldre ugn, fläkt och en bred gasolspis. Kakel ovan arbetsbänkar i mörkbetsat trä.

Vardagsrummet är mysigt perfekt för såväl avkoppling som samvaro. På detta plan finns också ett rofyllt sovrum och ett smakfullt helkaklat badrum utrustat med ett badkar på tassar, kommod med tvättställ, handdukstork och bekväm golvvärme.

Övervåning

På övervåningen möts ni av en övre hall med en härlig rymd på hela planet med tak i nock. Härifrån har man access till en trevlig balkong. Här finns också ett rymligt Master bedroom med en egen klädkammare, vilket ger gott om förvaringsutrymme. Detta rummet är delbart beroende på hur många sovrum man behöver. Ytterligare två sovrum som kan anpassas efter behov.

Badrummet är helkaklat och mosaik som kläder duschen och runt fönstren och ett snyggt klinkergolv med behaglig golvvärme. Stora fönster ut mot trädgården. Kommod med dubbla handfat och dusch med glasvägg.

Källarplan

Källarplanet har 1,90 i höjd och är en komplett bostad i sig, perfekt för gäster, äldre barn eller som en uthyrningsmöjlighet eller generationsboende. Större delen har planet har ett klinkergolv. Här finns ett allrum som kan användas som en vardagsrumsyta, ett separat sovrum, och ett mindre kök för enkel matlagning. Fin bastu utan aggregat. Dessutom finns ett praktiskt duschrum och gott om förrådsutrymmen för all er förvaring.

Denna villa är verkligen genomtänkt och anpassad för både det stora och det lilla livet, och erbjuder utrymmen som kan formas efter era unika behov och önskemål.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området
Torslanda Låssby
I Torslanda kombineras det behagliga livet vid havet med ett modernt och aktivt storstadsliv.
Området är mycket populärt vilket gjort att det expanderat starkt de senaste decennierna. Torslanda består av flera mindre områden som exempelvis Amhult, Hjuvik och Hällsvik. Bebyggelsen är varierad och består av en härlig blandning av bostäder från olika epoker och i olika byggnadsstilar. Gamla skärgårdshus, moderna villor, trivsamma radhusområden samt nybyggda bostadsrätter samsas om ytan.

Vid Torslanda centrum, Torslanda torg och Amhults torg finns apotek, vårdmottagningar och ett stort utbud av affärer och restauranger. Torslanda har två bibliotek och i kulturhuset Vingen finns bl.a. bio, teater samt kultur- och musikskola.

Utbudet av förskolor och grundskolor är mycket bra, och det finns också ett rikt föreningsliv med verksamheter inom bl.a. fotboll, handboll och segling. Torslandavallen är en gedigen motionscentral med både idrottsplats, bollplaner, tennishall och ishall.

Havet finns nära till hands var du än bor. Vackra promenadstråk och motionsslingor löper utmed kustlinjen och i småbåtshamnarna pågår båtliv året om. Fina badvikar hittar man i Tumlehed, Sillvik och Lilleby.

Torslanda inbjuder till ett trivsamt boende nära havet och storstaden.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta