Välkommen till

Freadalsvägen 14

Freadalsvägen 14
Åsa

Havsnära villa i toppskick med möjlighet till båtplats i Kuggaviken

Välkommen till denna unika, friliggande villa om totalt ca 176 kvm med ett utmärkt läge nära havet och viss havsutsikt. Huset har genomgått en omfattande totalrenovering de senaste fem åren och erbjuder en modern och stilfull interiör med komfort och hög kvalitet i varje detalj. Den öppna planlösningen inkluderar ett imponerande vardagsrum med hela sex meter i takhöjd, vilket skapar en ljus och rymlig atmosfär. Huset är beläget mellan Kuggaviken och Vassbäck.

Läs hela beskrivningen
Ing-Marie
ansvarig mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0730-62 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Lundin Kungsbacka

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Ing-Marie
ansvarig mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0730-62 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Lundin Kungsbacka

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Utomhus väntar en fantastisk uteplats med lyxigt spabad, perfekt för avkoppling och njutning. Dessutom finns ett inglasat uterum som förlänger utomhussäsongen och ger en mysig plats för middagar och umgänge året runt.

Fastigheten inkluderar även ett separat garage och ett förråd, vilket ger extra förvaringsmöjligheter. Detta hem är en sällsynt pärla som erbjuder både stil och funktion, omgiven av naturens skönhet och närheten till havet. Välkommen att uppleva ett boende utöver det vanliga!

Säljaren har båtplats i vackra Kuggaviken som man kan ha möjlighet att överta.

Välkommen att boka dig för visning!Rumsbeskrivning:

Hall
Hallen har en ny ytterdörr och en praktisk garderob med speglar. Hela huset har golvvärme och smakfulla stora grå klinkerplattor.

Vardagsrum
Stig in i ett imponerande vardagsrum med hela 6 meter i takhöjd och en öppen planlösning som skapar en härlig rymd och luftighet. Smakfulla detaljer och en vacker braskamin i täljsten ger en inbjudande och mysig atmosfär, perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar.
Matsalsdel med stora skjutbara fönsterpartier mot uteplatsen.

Kök
Det stilrena köket är integrerat med vardagsrummet och har en modern och elegant design. Snyggt kakel ovan arbetsbänkar och bra förvaring samt en mobil köksö med flertalet skåp. Vitvaror såsom induktionshäll, ugn, integrerad mikrovågsugn, diskmaskin samt dubbla kylar med frys i draglåda. Öppna ytor skapar en naturlig plats för umgänge. Spotlights i tak.

Uterum och Uteplats
Direkt från vardagsrummet når du ett ljuvligt uterum som leder ut till en rymlig uteplats. Här kan du njuta av ett lyxigt spabad och avkopplande stunder med utsikt mot havet. Perfekt för både sommarfester och lugna kvällar.

Master Bedroom
Ett generöst master bedroom med en praktisk garderobsvägg som erbjuder gott om förvaring. Trevligt fönstersättning och en behaglig AC är installerad. Rummet är en privat oas som ger ro och komfort med en smakfull inredning.

Duschrum
Tilltalande helkaklat duschrum med modern inredning och hög standard. Dubbla duschar och stilrena detaljer som ger en känsla av lyx. Kommod med coolt tvättställ, rund spegel och vägghängd toalett. Elektriska solskyddsmarkiser.

Tvättstuga
Praktisk och välutrustad tvättstuga med moderna maskiner i en tvättpelare såsom tvättmaskin och torktumlare. Gott om arbetsyta samt tvättho. Här finns även en frånluftsvärmepump Nibe 735.

Gästtoalett
Separat wc, kommod med tvättställ och spegelskåp med belysning. Här finns skåp med skjutbara dörrar.

Övre plan
En vacker spiraltrappa leder upp till det övre planet där du möts av ett stort och flexibelt loft/allrum. Något lägre tak och snedtak. Här finns möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum vid behov. Allrummet är som en balkong mot vardagsrummet. Härifrån når man den härliga balkongen som ger en fantastisk utsikt mot uteplatsen och havet. Här kan du njuta av kaffet i solen eller avkopplande stunder med en fin vy över naturen.

Sovrum
På övervåningen finns även ett trivsamt sovrum som erbjuder komfort och rofylldhet.

Detta är en totalrenoverad villa från 2019 med havsnära läge, fylld med moderna och smakfulla detaljer som erbjuder både lyx och bekvämlighet. Ett drömhem för den som söker en exklusiv livsstil nära havet.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området
Åsa
Åsa är en tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen ca 45 kilometer söder om Göteborg. Här bor man med närhet till både Kungsbacka, Göteborg och Varberg i en harmonisk och gemytlig miljö. Området har en stor blandning av villor, radhus, fritidshus och lägenheter.

Havet och den vackra naturen är ständigt närvarande för de som bor i Åsa och det är en mycket populär badort. Vid pittoreska Gårda Brygga finns en småbåtshamn och stränder med inslag av klippor och Vita Sand/Åsa Havsbad är en välbesökt vacker badplats. I Åsa ligger även naturreservatet Näsbokrok där hav och vind har format ett kargt och vackert landskap och på stigarna i området kan man njuta av den magnifika utsikten över Kungsbackafjorden.

Åsa erbjuder förskolor, grundskola till och med högstadiet, butiker, restauranger och all önskvärd service. Utmärkt pendlingsavstånd till Göteborg och Kungsbacka med pendeltåg- och buss.
Karta