Välkommen till

Skepparegången 30

Skepparegången 30
2:a Masthugget

Perfekt boende med stor balkong och fantastisk utsikt

Hjärtligt välkomna till Skepparegången 30 i populära Masthugget! I Sveriges största bostadsrättsförening har vi nu fått möjligheten att förmedla denna härligt ljusa och mycket trevliga tvåa. Ett perfekt boende med genomgående fina ytskikt och en stor balkong. Bostaden bjuder på ett stort kök med plats för middagsgäster och vardagsrummet är en ypperlig plats för socialt umgänge i goda vänners lag samt ett tidlöst helkaklat badrum. Ett mycket bra sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaringsmöjligheter i både garderober och klädkammare. Ett modernt boende där ni bara kan flytta in och njuta av tillvaron. Bostaden säljs av Brf Masthugget.

Brf Masthugget är i dagsläget Sveriges största bostadsrättsförening. En mycket välmående förening med god och stabil ekonomi tack vare sin storlek. Föreningen erbjuder bekvämligheter och fördelar ut över det vanliga, det finns gott om garageplatser, bilkooperativ, snickeri - och målarlokal, gym med bastu och festlokal med mera. Lugnt, tryggt och barnvänligt område.

I Masthugget bor ni i mysiga kvarter med gångavstånd till Linnéstadens och Långgatornas restauranger, kaféer, barer och trevlig shopping. Masthuggets huvudstråk är Fjällgatan och här finns minilivs, grönsakshandel, bageri, sushirestaurang, frisör, godisbutik, pizzeria och besöksgarage. Här bor ni även med närheten till såväl Slottsskogens gröna natur som till Masthuggskyrkans fantastiska utsiktsplats och hamninloppet med Klippan och Röda Sten. Goda kommunikationer med buss 60 som stannar alldeles i närheten av huset. Det är även lätt att ta er dit ni vill till fots eller med cykel.

Varmt välkomna på visning!

Läs hela beskrivningen

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens 52,5 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Ni välkomnas in i den öppna och ljusa hallen. Till er höger finns det plats för ytterkläderna i form av en hatthylla och extra förvaringsmöjligheter i bostadens klädkammare som nås i hallen. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger det ljus ekparkett som är genomgående för hela bostaden.

Köket är bostadens hjärta och bjuder in till härlig matlagning. Det finns gott om förvaring för köksredskapen i kökets många under - och överskåp. Inredningen går i ljusgrått med släta köksluckor, vitt kakel ovan bänkskivan i laminat. Runt diskhon är det en praktisk bänkskiva i rostfritt. Utrustningen består av en kombinerad spishäll med ugn från Electrolux, köksfläkt och en kombinerad kyl med frys i rostfritt utförande från Electrolux. Intill det stora fönsterpartiet har ett matbord för fyra gäster en självklar plats. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger det en ljus ekparkett. Från köket når ni även en stora balkong som är belägen mot innergården. Här har ni gott om plats för en mysig möblering med bord och stolar så att ni kan sitta ned och njuta av en god frukost eller en mysig kopp te på kvällen.

Bostadens vardagsrum är en plats för umgänge i goda vänners lag. Möblera gärna med en större soffgrupp med tillhörande möblering samt matsalsbord för 4 till 6 gäster för att utnyttja ytan på bästa sätt. Det stora fönsterpartiet bjuder på ett härligt ljusinsläpp och en fantastisk utsikt över Göteborg och hamninloppet. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger det även här ett fint parkettgolv i ljust trä.

Sovrummet är beläget intill vardagsrummet och även här finns ett stort fönsterparti som bjuder på ett härligt ljus och fin utsikt. I sovrummet kan ni möblera med en dubbelsäng med tillhörande möblering och förvaringen görs bäst i en skjutdörrsgarderob. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger det ekparkett.

I hallen finner ni det helkaklade badrummet. Materialvalen är tidlösa och stilrena. Väggarna är kaklade i vitt och på golvet ligger det klinkergolv i mörkgrått utförande. Utrustningen består av WC, handfat med ovansittande spegelskåp, duschhörna och en handukstork

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Masthugget
Redan på 1600-talet började människor bosätta sig på Masthuggsbergets sluttningar. Hamnen och varven drog folk till staden och varvsjobbarna gjorde Masthugget till sitt. Mycket av den gamla bebyggelsen är borta men historien lever kvar i gatunamn och äldre byggnader. Dagens Masthugget är en spännande mix av dåtid, nutid och framtid!

Stadsdelen karaktäriseras av branta backar och vindlande gator. Vid Masthuggskyrkan har man en magnifik utsikt och många göteborgare vallfärdar hit på nyårsafton för att beskåda stadens fyrverkerier.

Bebyggelsen är varierad. Södra Masthugget karaktäriseras av landshövdingehus medan norra består av 60-talskomplex och toppmoderna bostadsområden. I kvarteren finns det mesta man kan behöva för vardagslivet. Vid Masthuggstorget finns flera trevliga butiker och matställen.

Linnéområdet och Göteborgs city ligger på promenad- eller cykelavstånd. Som student har man nära till många av universitetets institutioner och för barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Här finns även många föreningar med verksamheter inom idrott och kultur.

Södra Masthugget ligger i direkt anslutning till Göteborgs stora gröna lunga – Slottsskogen.
I Slottsskogen kan man både motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Här finns också caféer, Observatoriet, Naturhistoriska museet och den stora lekplatsen Plikta.

I Masthugget lever man ett rikt storstadsliv med både havet i horisonten och grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta