Välkommen till

Lilla Munkebäcksgatan 5D

Lilla Munkebäcksgatan 5D
3:a Munkebäck

Renoverad trea med dubbla balkonger

Välkommen till Lilla Munkebäcksgatan och detta charmiga landshövdingehus! Här erbjuds inom kort en renoverad trea med dubbla balkonger mot föreningens gemensamma innergård. Solen njuter ni av från lunch tills sen eftermiddag och vill ni bjuda över gäster finns sittplatser och grillmöjligheter på husets lummiga baksida. Här fås ett helkaklat badrum, nyrenoverat kök samt två sovrum i bra storlek varav ett idag nyttjas som matsal. Nuvarande ägare har renoverat alla ytskikt samt nyligen dragit om elen. Här bor du bekvämt med ett stenkast från Ica Kvantum, SATS, systembolaget och annan service, dessutom finns goda kommunikationer samt cykelavstånd in till city. Närhet till Delsjön samt Skatås motionsområde.

Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Munkebäck

Munkebäck är beläget i Göteborgs östra centrum, omgivet av vackra naturmiljöer. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består både av höghus, landshövdingehus och av villaområden.

Munkebäcks torg och kvarteren däromkring har ett gott utbud, här finns mataffärer, butiker och restauranger. Torpavallens handelsplats ligger vid Munkebäcksmotet, ett köpcentrum med ett stort utbud av shopping, träning och service.

I Härlanda park ligger kulturhuset Kåken. Här finns bl.a. bibliotek, hälsotek, öppen förskola, och café. I parken som omger byggnaderna finns gräsytor och bollplaner. Munkebäck har flera aktiva föreningar inom exempelvis fotboll och innebandy. Det finns gott om förskolor och grundskolor att välja på, både kommunala och fristående.

Vacker natur finns på nära avstånd. Delsjöns naturreservat är ett vidsträckt grönområde med vandringsleder, motionsslingor och badsjöar. För Munkebäcksborna ligger Härlanda Tjärn närmast till hands. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Cykelvägar och goda kommunikationer i området gör att Göteborgs city lätt nås med cykel, buss eller spårvagn.

Munkebäck inbjuder till ett behagligt och centralt boende nära naturen.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta