Välkommen till

Masthuggsliden 14

Masthuggsliden 14
2:a Masthugget

Välplanerad tvåa med soldränkt balkong

Välkommen till denna trivsamma, ljusa tvåa med rymlig balkong i soligt läge. Lägenheten har ett modernt kök med stilrena färgval och väl disponerade arbetsytor. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger gott om plats för ett större matbord och en soffgrupp med tillhörande möblemang. Rofyllt sovrum med plats för en större dubbelsäng samt plats för förvaring i form av platsbyggda garderober. Från sovrummet når man lägenhetens härliga balkong i soligt läge, balkongen är belägen på innergaveln och rymmer med enkelhet både lounge-grupp och ett café-set för härliga middagar under sommarhalvåret. Badrummet är i gott skick och renoverat med neutrala färgval.

Brf Masthugget är i dagsläget Sveriges största bostadsrättsförening. En välmående förening med god ekonomi som tack vare sin storlek kan erbjuda bekvämligheter och fördelar utöver det vanliga, såsom gott om garageplatser, bilkooperativ, gratis biltvätt (gör det självtvätt) snickeri- och målarlokal, gym och bastu, bordtennis och biljard, festlokal med mera. Lugnt, tryggt och barnvänligt område.

I Masthugget bor ni i mysiga kvarter med gångavstånd till Linnéstadens och Långgatornas restauranger, kaféer, barer och trevlig shopping. Masthuggets huvudstråk är Fjällgatan och här finns minilivs, grönsakshandel, bageri, sushirestaurang, frisör, godisbutik, pizzeria och besöksgarage. Här bor ni även med närheten till såväl Slottsskogens gröna natur som till Masthuggskyrkans fantastiska utsiktsplats och älvinloppet med Klippan och Röda Sten. Goda kommunikationer med buss 60 som stannar alldeles i närheten av huset. Det är även lätt att ta er dit ni vill till fots eller med cykel

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenhetens 56,5 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Välplanerad hall med platsbyggd förvaring, hallen är en naturlig knytpunkt och härifrån når ni lägenhetens alla rum.

Vardagsrum: Här finns plats för både en större soffa med tillhörande möblemang samt en matsalsgrupp.

Sovrum: Rofyllt sovrum med utsikt ut mot vackra fasader och med plats för en större dubbelsäng samt tillhörande nattduksbord på båda sidor. I rummet har ni gott om förvaring i form av fem platsbyggda garderober. Från vardagsrummet nås lägenhetens rymliga balkong som fullständigt badar i sol under sommarhalvåret.

Kök: Välplanerat kök med rejäl förvaring och mycket arbetsyta.

Badrum: Kaklat badrum i gott skick med stilrena färgval.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Masthugget
Redan på 1600-talet började människor bosätta sig på Masthuggsbergets sluttningar. Hamnen och varven drog folk till staden och varvsjobbarna gjorde Masthugget till sitt. Mycket av den gamla bebyggelsen är borta men historien lever kvar i gatunamn och äldre byggnader. Dagens Masthugget är en spännande mix av dåtid, nutid och framtid!

Stadsdelen karaktäriseras av branta backar och vindlande gator. Vid Masthuggskyrkan har man en magnifik utsikt och många göteborgare vallfärdar hit på nyårsafton för att beskåda stadens fyrverkerier.

Bebyggelsen är varierad. Södra Masthugget karaktäriseras av landshövdingehus medan norra består av 60-talskomplex och toppmoderna bostadsområden. I kvarteren finns det mesta man kan behöva för vardagslivet. Vid Masthuggstorget finns flera trevliga butiker och matställen.

Linnéområdet och Göteborgs city ligger på promenad- eller cykelavstånd. Som student har man nära till många av universitetets institutioner och för barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Här finns även många föreningar med verksamheter inom idrott och kultur.

Södra Masthugget ligger i direkt anslutning till Göteborgs stora gröna lunga – Slottsskogen.
I Slottsskogen kan man både motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Här finns också caféer, Observatoriet, Naturhistoriska museet och den stora lekplatsen Plikta.

I Masthugget lever man ett rikt storstadsliv med både havet i horisonten och grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta