Välkommen till

A R Lorents gata 61

A R Lorents gata 61
4:a Klippan

Spektakulär etagelägenhet i fantastiska Klippan

Nu finns möjligheten att förvärva en otroligt ljus och väldisponerad fyra i etage med ett toppenläge i trivsamma Klippan med dess speciella atmosfär. Alla önskvärda attribut finns så som bekvämligheter i bostaden, hiss i huset och balkong. Bostaden är välhållen i fräscht skick. Möjlighet till ytterligare ett badrum, se alternativ planritning. Möjlighet till bilplats finns också. Härligt boende med närhet till vattnet, city, Majorna och mysiga promenadstråk. Välskött förening som sänkt avgifterna med 10% två år i rad!

Läs hela beskrivningen
Louise
ansvarig mäklare
Louise Didoff
Fastighetsmäklare & Partner
0762-38 17 17 louise.didoff@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Louise
ansvarig mäklare
Louise Didoff
Fastighetsmäklare & Partner
0762-38 17 17 louise.didoff@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens 111 kvm disponeras enligt följande:

Entréplan
Hall med utrymme för ytterkläder och skor samt garderob.

Helkaklat badrum i stilrena färgval med golvvärme. Utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt praktisk arbetsbänk ovan. Dusch, handfat i kommod, wc och handdukstork.

Ett sovrum med tre garderober och ett sovrum med plats för garderober. Båda rymmer dubbelsäng och tillhörande möblemang.

Rymligt vardagsrum möter det fina köket i öppen planlösning samt högt i tak. Plats för soffgrupp och matsalsmöblemang.
Köket är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, integrerad mikro och inbyggnadsugn. Kylskåp och frys i full höjd. Plats för köksö om så önskas.
Utgång till balkongen i sydostligt läge.

Övre plan
Allrum med härliga vinklar och vrår. Plats för arbetshörna. Kan även nyttjas med fördel som ett spektakulärt sovrum. Förråd finns idag men kan inredas till ett badrum. Se alternativ planlösning. Mer detaljerade ritningar finns att få.

Genomgående ljusa ytskikt och parkettgolv.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Klippan
Klippan är en havsnära och unik kulturmiljö. Klippan är en del av centrala Göteborg men samtidigt ett område med en individuell prägel och speciell atmosfär. Det magnifika läget vid Göteborgs hamninlopp och den omedelbara närheten till natur och storstadsliv gör området till en härlig plats att bo på.
Klippans moderna bostäder har ett formspråk som smälter in i den historiska miljön. Här bor man behagligt och exklusivt med egna uteplatser eller balkonger att njuta utsikt och grönska på. I området finns det mesta man behöver för helg och vardag. Kulturhuset Röda sten och St. Birgittas kapell inbjuder till olika evenemang året om. I kvarteren finns flera trevliga restauranger och träningsställen och i grannområdena finns mataffärer och butiker.
Klippan var Göteborgs första hamn och Ostindiska kompaniets hemmahamn. I småbåtshamnen ligger båtarna skyddade av fina båthus och alldeles intill ligger ångbåtsbryggan. Utmed vattnet löper strandpromenaden med det mäktiga panoramat med Älvsborgsbron i förgrunden och skärgården i fonden.
Klippan inbjuder till det goda livet med havet och storstadspulsen in på knuten.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta