Välkommen till

Delbancogatan 9C

Delbancogatan 9C
3:a Mölndal / Enerbacken

Toppmodern lägenhet med balkong

Varmt välkomna till denna utomordentligt moderna och stilrena lägenhet i populära och barnvänliga Enerbacken!
Bostaden erbjuder bland annat unika materialval, inbyggt högtalarsystem, spotlights i alla rum, quooker kran samt ett naturnära läge och ett stenkast från kommunikationer. Här bor man med närhet till badsjöar, fina promenadspår, förskola, skola samt promenadavstånd till Mölndals Galleria.

Varmt välkommen på visning!

Läs hela beskrivningen

Bilder

Beskrivning

Hallen är rymlig och välplanerad med stora skjutdörrsgarderober som erbjuder riktigt bra förvaring! Det är genomgående ekparkett i hela lägenheten och ljusa väggar.

Direkt till höger nås det mindre sovrummet som är perfekt att använda som barnrum, kontor eller gästrum. Här finns gott om plats för säng, skrivbord, bokhyllor m.m.

Intill det mindre rummet ligger badrummet som är helkaklat i moderna och behagliga nyanser. Utrustad med kombinerad tvättmaskin och torktumlare, kommod med förvaring, spegelskåp, dusch, toalett, värmegolv, samt handdukstork.

I det fantastiska köket erbjuds kvalitativa vitvaror från Siemens. Utrustningen består utav induktionshäll, fläkt, integrerad diskmaskin, quook kran, kyl, frys samt inbyggd micro och ugn. Köket har genomgående bra standard med vita luckor och rejält med förvaring. Intill fönstret så finns det plats för upp till fem personer vid matbordet.

Vidare in i bostaden så kommer man till det välplanerade vardagsrummet med stora fönsterpartier och lättmöblerade ytor. Vardagsrummet ger plats till en stor soffa, tv-bord, tv-bänk samt ytterligare möblemang om detta önskas.

Det större sovrummet ligger intill vardagsrummet med utgång till balkong i ett härligt västerläge, med utsikt över en lugn och mysig innergård. Det finns gott om plats för dubbelsäng, sängbord samt avlastningsmöbel. Från rummet nås även en svårslagen walk in closet. Här erbjuds bra förvaringsmöjligheter, med ett elfasystem att bygga på som man själv önskar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Karta