Såld

Tvåa i toppskick med inglasad söderbalkong

Poya Sondosi
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0768-74 75 76 poya.sondosi@lundin.se

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Toleredsgatan 26B

2:a Slätta Damm

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
4 382 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
56,5 kvm
Våning:
1/3, ej hiss
Byggår:
1950
Adress:
Toleredsgatan 26B,
417 27 Göteborg
Det rymliga vardagsrummet har plats för både soffa och matbord
Det rymliga vardagsrummet har plats för både soffa och matbord
Balkong i söderläge med många soltimmar
Balkong i söderläge med många soltimmar
Välkomna till Hisingens kanske mysigaste tvåa
Välkomna till Hisingens kanske mysigaste tvåa
Stilrent kök med smakfulla färg & materialval
Stilrent kök med smakfulla färg & materialval
Goda förvaringsmöjligheter och mycket arbetsyta!
Goda förvaringsmöjligheter och mycket arbetsyta!

Beskrivning

På Toleredsgatan finns denna bostad i toppskick som särskiljer sig från mängden. Under 2017 har hela hemmet renoverats med varsam hand. Alla färger och materialval har valts med stor omsorg för att ge en modern känsla men även hålla över tid. Planlösningen är ytterst väldisponerad och varje kvadrat fyller verkligen sin funktion. Från vardagsrummet nås en underbar inglasad balkong i perfekt söderläge. Här njuter ni av solen under hela dagen och den är dessutom fri från insyn. En oas där man gärna spenderar mycket tid. I anslutning till hallen finns två klädkammare som ger hela bostaden goda förvaringsmöjligheter. Här bor ni med närhet till grönområdet kring Hisingsparken och Slätta Damm. Ett stenkast bort finns Wieselgrensplatsen med dess utbud av affärer och service.

Rumsbeskrivning: Bostadens 56 kvadratmeter är disponerade enligt följande:

Ni stiger in i en hall där det finns plats att hänga av sig ytterkläder och skor. Golvet pryds av ekparkett och väggarna går i en varm vit ton. I anslutning till hallen finna två klädkammare vilket gör att hela bostaden får bra förvaringsmöjligheter. Hallen är centralt placerad i lägenheten och härifrån nås samtliga rum.

Till höger ligger det stilrena badrummet. Det har vitt kakel på väggarna och ett klinkergolv i jordiga toner med underliggande golvvärme. Här finns en glasvägg av klarglas som skärmar av duschen. Badrummet är utrustat med toalett, handfat med kommod, spegelskåp och handdukstork. I taket finns dimbara spotlights. I badrummet finns ett vädringsfönster.

Till vänster ligger sovrummet som är generöst tilltaget och rymmer både dubbelsäng med tillhörande sängbord. På golvet finns ekparkett och väggarna går i en ljus ton.

Därefter ligger det stora vardagsrummet som har fönster som vetter mot söder, vilket ger ett fint ljusinsläpp. Väggarna går i vitt och på golvet finns ekparkett. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen som är placerad i söder vilket gör att ni njuter av solen under hela dagen. Balkongen är rejält tilltagen och inglasningen gör att ni kan nyttja den under stora delar av året.

Köket är nytt från 2017 och har grå köksluckor samt en bänkskiva i massiv ek. Alla materialval och färger går i en stil som faller de flesta i smaken. Ovanför arbetsbänken sitter ett stänkskydd i klarglas. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, diskmaskin, spishäll och fläkt. Även här pryds golvet av ekparkett och väggarna går i en vit kulör med en fondtapet.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 4 382 kr/månad.

Andelstal: Andel i föreningen är 0,45368%. Andel av årsavgift är 0,45368%.

Pantsättning: Ej pantsatt.

Driftkostnad: Totalt ca 300 kr/månad.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 200 kr/månadFörsäkring: 100 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Toleredsgatan 26B, 417 27 Göteborg. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 1950

Lägenhetsnummer: 112

Våningsplan: Våningsplan 1 av 3. Ej hiss. Våningsplan 1 av 3.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea 56,5 kvm.

Balkong/Uteplats: Inglasad balkong i söderläge.

Information Förening

Förening: HSB Brf Bjurslätt i Göteborg. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening.

Allmänt om föreningen: HSB Bostadsrättsförening Bjurslätt i Göteborg bildades 1950. Föreningen består av 216 lägenheter i 13 hus belägna på Toleredsgatan och Bufjällsleden i Lundby, Göteborg. Adresserna består av Toleredsgatan och Bufjällsleden. Totala lägenhetsutan är 12 164 kvm. Total lokalyta är 471 kvm.

Renoveringar: Gjorda renoveringar:
1985 Stambyte, renovering av kök och badrum, byte av fönster och tilläggsisolering av fasaden.
2008 Individuell enhetsmätning av el, den enskilda lägenhetens förbrukning påförs avgiftsavin nästkommande kvartal.
2012 Revs de gamla balkongerna och nya byggdes, större och inglasade.
2015 Dränering av Toredalsgatan 15 är klar och dräneringen på Toredalsgatan 18 pågår.
2016/2017 Installerades nytt porttelefonsystem och i samband med detta byttes entrédörrar till fastigheterna. Samma år infördes ett nytt bokningssystem i tvättstugan.
2018 renoverades parkeringsplatserna, bland annat med nya rutor. Nytt bastuaggregat installerades.

Pågående renovering av avloppsrör i bottenplattan med metoden relining. Förväntas pågå till 2022. Föreningen kommer utföra ny dränering runt Bufjällsleden 2 med planerad start 2020 och planerar att fortsätta med Toleredsgatan 16 och 20.

Finns även i plan att byta fönster om 7-8 år.

TV och bredband: TV levereras via ComHem. Det ingår 17 st kanaler i månadsavgiften SVT1&2, TV3, TV4, Kanal5, TV6, Sjuan, TV8, Kanal 9, TV10, Kanal 11, TV12, Kunskapskanalen, Barnkanalen, Fox och TLC. Öppna kanalen. Internet finns att tillgå via ComHem eller fiber via Net at Once och bekostas själv av bostadsinnehavaren. TV: Ansluten till kabelnät via Com Hem. Bredband: Bredband via Com Hem.

Parkering: Parkeringsplats går att hyra för 150 kr/mån. Finns platser ledigt i nuläget. Finns även garageplatser. Separat kö.
Föreningen förfogar över 31 garageplatser samt 219 parkeringsplatser. Parkeringsplatserna kostar 125 kr/månad. Separat kö. För parkering ring Elisabeth Trygg 010-4422159.

Övriga byggnader: Till lägenheten hör ett förråd.

Övrigt: Föreningen har enhetsmätning av el. Medlemmen behöver inte betala någon nätavgift. Elen betalas i efterskott och man betalar för sin egen förbrukning.

Marken är upplåten med tomträtt.

Besök gärna föreningens hemsida http://brfbjurslatt.se.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Hisingen Slätta Damm

Centrala Hisingen består av flera mindre områden såsom Brämaregården, Kvilletorget,
Kyrkbyn och Lundby. Området präglas idag av nytänkande och framtidsvisioner och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

I kvarteren finns närbutiker, matställen och frisörer, ofta samlade kring mindre torg.
Vid Wieselgrensplatsen ligger Lundby sjukhus och ett köpcentrum med apotek. Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen erbjuder allt från frukt och grönt till lokala delikatesser och smaker från när och fjärran. Saluhallen är en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar. Backaplan är
det stora shoppingcentret i området. Utöver stormarknader finns här träningsställen och
restauranger.

Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Kommunikationerna i området är mycket goda. På bara ett par minuter når man Göteborgs centrum. Det finns även gott om gång- och cykelvägar att ta sig fram på.

Centrala Hisingen inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Planritning
Planritning