Välkommen till

Kärnvedsgatan 61

Kärnvedsgatan 61
4:a Mölndal Hills

Välplanerad fyra med soldränkt balkong i sydvästläge

Välkommen till Hills Villastad och denna trevliga fyrarummare med väl tilltagen balkong belägen en våning upp i huset. Här bor du i ett helt nytt bostadsområde nära city i en unik oas, där naturen och den aktiva fritiden finns utanför dörren. Hills Villastad består av olika typer av bostäder som med stil och storlek passar in i det natursköna landskapet. Här bor du med perfekt läge vid en av Sveriges bästa golfbanor, Hills Golf & Sports Club. Runt knuten finns sjöar, vandringsleder och orörd natur - närhet finns dessutom till populära Gunnebo slott.

Läs hela beskrivningen
Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Emelie
assisterande mäklare
Emelie Wahlgren
Fastighetsmäklare
0704-55 22 83 emelie.wahlgren@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Emelie
assisterande mäklare
Emelie Wahlgren
Fastighetsmäklare
0704-55 22 83 emelie.wahlgren@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Du välkomnas in i en hall med dubbla garderober samt plats för avhängning av ytterkläder och skor. Väggarna går i vitt och golvet täcks av en vitpigmenterad ekparkett vilket är genomgående för hela bostaden.

Från hallen nås master bedroom som erbjuder plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Förvaring fås i en rymlig skjutdörrsgarderob. De två mindre sovrummen gör sig utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller hobbyrum. I dessa finns förvaringsmöjligheter i en dubbel garderob.

Bostadens badrum är praktiskt utformat och utrustat med WC, handfat med underliggande kommod, spegelskåp och dusch med dörrar i klarglas. Dessutom finns en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Siemens och ovan denna en praktisk bänkskiva samt skåp för ytterligare förvaring. Badrumsväggarna är vitkaklade och golvet täcks av ett mörkt klinker.

Lägenheten erbjuder även en gäst-WC i samma färg- och materialval som det stora badrummet. Här finns en WC samt ett handfat med kommod.

Köket är från Marbodal och har släta, vita skåpsluckor med stilrena mässingsbeslag och en bänkskiva av naturfärgad kompositsten. Här finns gott om arbetsyta för matlagning samt bra med förvaring bakom skåpsluckorna. De rostfria vitvarorna från Siemens utgörs av induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggd varmluftsugn och mikro i ergonomisk höjd, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Invid fönsterpartiet finns en naturlig plats för ett matbord som rymmer många middagsgäster.

I öppen planlösning mot köket ligger vardagsrummet. Här kan möbleras med soffgrupp, soffbord och TV. Från detta rum nås den väl tilltagna balkongen som ligger belägen i sydvästläge.

Till bostaden hör ett källarförråd.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Hills
Skogspromenader, golfrundor & staden om hörnet
Välkommen till Mölndal Hills! Här i sydvästra Mölndal har ett helt nytt bostadsområde vuxit fram. I Hills Villastad bor du nära såväl Mölndals centrum som vacker natur, sjöar och vandringsleder. En av Sveriges bästa golfbanor finns även runt knuten i form av populära Hills Golf & Sports Club.

Goda kommunikationer till centrala Göteborg är en bonus. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta