Välkommen till

Stampgatan 62

Stampgatan 62
3:a Stampen

Modern trea med nyrenoverat kök och härlig balkong

Varmt välkomna till denna välplanerade trea med nyrenoverat kök. Den genomgående planlösningen samt de många fönstren skapar en härlig känsla av ljus och rymd. Sovrum med goda förvaringsutrymmen. Välskött förening med mysig innergård med uteplats. På Stampgatan bor ni nära stadens liv och rörelse med gångavstånd till bland annat Centralstationen, Nordstan och Avenyn samt till Trädgårdsföreningen med vacker natur och trevliga konserter. Här ligger även mataffärer, dagis och skola samt flera restauranger i närområdet. Bland annat kan ni avnjuta mat som är indisk, grekisk eller varför inte en god pizza eller sushi. Kommunikationerna är dessutom goda med närliggande hållplatsen Svingeln där både spårvagnar och bussar avgår.

Läs hela beskrivningen
Ida
ansvarig mäklare
Ida Goding
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Ida
ansvarig mäklare
Ida Goding
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på ida.goding@lundin.se.

De 78,1 kvm är disponerade enligt följande:

Inne i bostaden välkomnas ni av en rymlig och ljus hall som har bra avhängningsmöjligheter via två garderober med skjutdörrar. Med hallen som utgångspunkt nås samtliga rum, praktiskt, funktionellt och välkomnande!

Stort vardagsrum med öppna ytor, generöst ljusinsläpp via samtliga fönster som vetter mot den lugna innergården. I vardagsrummet finns förutom plats för en soffgrupp även en avskild matsalsdel, som enkelt rymmer det större sällskapet och den är strategiskt beläget vid köket. Parketten i kombination med öppenheten till köket gör detta till ett mycket trivsamt vardagsrum.

Nyrenoverat kök från IKEA utrustat med iduktionshäll, inbyggnadsugn, inbyyggnadsmikro, fläkt, integrerad diskmaskin, vinkyl samt kyl och frys i fullhöjd. Köket är byggt längs två väggar, vilket både ger underbara arbetsytor på bänkskivan men också bra utrymme för förvaring i form av många lådor och skåp. Ett socialt kök för trevliga middagar.

I det större sovrummet ryms gott och väl en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord och bra förvaring via en garderobsvägg. Väggarna är tapetserade i en grön nyans som ger en skön harmoni till rummet. Här finns också ett fönster som släpper in morgonsolen som även är fri från insyn.

Det mindre sovrummet har bra förvaring via fyra garderober samt plats för säng alt kontorsdel. Härifrån har man utgången till den härliga balkongen med förmiddagssol. Här finns gott om plats för bord och stolar.

I direkt anslutning till den rymliga hallen ligger badrummet. Inredning i oljad ek och antracitgrått klinkergolv med golvvärme samt ljust stavkakel på väggarna. Badrummet är utrustat med dusch med vikbara glasdörrar, WC, handfat med kommod, tvättmaskin med praktisk bänkskiva över. Bra belysning i taket ger fint ljus och en positiv känsla.

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Stampen
Stampen är en unik bostadsmiljö som andas både historia, nutid och framtid. Under 1600-talet uppfördes här Skansen Lejonet och de första fabrikerna. Vattnet i Vallgraven och Fattighusån var viktigt för de bryggerier och fabriker som drevs i området. Pripps Bryggerier var det sista av bryggerierna att lämna området.

Här blandas äldre tegelbyggnader med anor från 1900 blandas med toppmoderna höghus och Odinsplatsens konkava funkisfasader. I kvarteren ligger butiker, restauranger, frisörer och träningsställen. Vårdmottagningar och apotek finns också i närheten. Göteborgs stora utbud av shopping finner man innanför vallgraven och vid Nordstan. Göteborgs evenemangsstråk går från Ulleviarenorna bort till Världskulturmuseet.

I stadsdelen finns gott om föreningar inom idrott, musik och kultur. För barnfamiljen finns många förskolor, grundskolor och gymnasier. För studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Bussar och spårvagnar passerar alldeles utanför och i området finns goda parkeringsmöjligheter.

Gröna oaser finner man på de fina innergårdar som hör till många av bostadshusen. Vackra planteringar och sköna uteplatser skapar vackra blickfång och härliga stunder utomhus. Ett stenkast från Stampen ligger anrika Trädgårdsföreningen. Längs Fattighusån utmed Stampens kyrkogård löper ett fint promenadstråk där pilar doppar sina sirliga grenar i vattnet.

Stampen inbjuder till ett centralt och behagligt boende i klassisk Göteborgsmiljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta