Välkommen till

Ahrenbergsgatan 13A

Ahrenbergsgatan 13A
3:a Munkebäck

Ljust & hemtrevligt boende högt upp i huset med dubbla balkonger

I omtyckta Munkebäck finner ni denna fina bostad som erbjuder genomgående väl tilltagna rum, ljus färgsättning samt utvalda detaljer. Här bor ni näst högst upp i huset med två ljuvliga balkonger, stort och socialt vardagsrum samt två trevliga sovrum. Trevligt och rymligt kök som bjuder in till goda middagar med vänner och familj samt ett helkaklat badrum med kombinationstvättmaskin. Strax utanför porten finner ni samtliga bekvämligheter så som gym, ICA Kvantum, Portens bageri och nyöppnade Vinarium. Varmt välkomna!

Läs hela beskrivningen
Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt nedan:

Ni välkomnas in i en ljus hall med plats avhängning av ytterkläder. En stor platsbyggd garderob från Taras Hallgren & Son ger goda förvaringsmöjligheter. Väggarna tapetserades 2021 med linnetapet från Boråstapeter och golvet pryds av parkett.

Ett par steg in når ni det sociala vardagsrummet som präglas av ett fint ljusinsläpp. Här inne har ni direkt utgång till en av bostadens två balkonger. Med en god kopp i handen kan ni slå er ner och njuta av solens förmiddagsstrålar. Rummets generösa storlek gör att det både finns plats för soffa, TV och ett stort matbord för många gäster, utöver detta finns det även plats för förvaring. Golvet kläs av originalparkett och väggarna är målade i en ljus ton 2021.

Bostadens kök går i klassiska toner med vit köksinredning, bänkskiva i ek samt stänkskydd i mörkt kakel som går i ton med stenskivan i fönstret. Ni finner goda förvaringsmöjligheter i skåp och lådor samt bänk-yta för den som tycker om att laga mat. Intill fönstret finner ni en given plats för matbord. Den maskinella utrustningen består av fläkt, induktionshäll, inbyggd ugn, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro samt kombinerad kyl och frys. Väggarna målades i samma ton som övriga lägenheten 2021.

Master bedroom är rymligt, målat i greige kulör och på golvet ligger fiskbensparkett. Tack vare garderobsväggen med fem rymliga garderober finns det med lätthet plats för dubbelsäng och byrå eller skrivbord. Fönster från flera håll ger ett otroligt fint ljusinsläpp. Från sovrummet har ni utgång till den andra balkong där ni kan njuta av sol från tidig eftermiddag till kväll.

Det andra sovrummet är idag inrett till kontor och har plats för såväl säng, förvaringsmöbel och skrivbord. Ljus färgsättning med linnetapet från Boråstapeter skapar en enhetlig bas att inreda efter.

Helkaklat badrum från 2019 med gråsvart klinkergolv med golvvärme och vitt kakel på väggarna. Inredningen består av WC, handfatskommod, rymligt spegelskåp, kombitvättmaskin/torktumlare, duschhörna med takdusch samt väggskåp.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Munkebäck

Munkebäck är beläget i Göteborgs östra centrum, omgivet av vackra naturmiljöer. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består både av höghus, landshövdingehus och av villaområden.

Munkebäcks torg och kvarteren däromkring har ett gott utbud, här finns mataffärer, butiker och restauranger. Torpavallens handelsplats ligger vid Munkebäcksmotet, ett köpcentrum med ett stort utbud av shopping, träning och service.

I Härlanda park ligger kulturhuset Kåken. Här finns bl.a. bibliotek, hälsotek, öppen förskola, och café. I parken som omger byggnaderna finns gräsytor och bollplaner. Munkebäck har flera aktiva föreningar inom exempelvis fotboll och innebandy. Det finns gott om förskolor och grundskolor att välja på, både kommunala och fristående.

Vacker natur finns på nära avstånd. Delsjöns naturreservat är ett vidsträckt grönområde med vandringsleder, motionsslingor och badsjöar. För Munkebäcksborna ligger Härlanda Tjärn närmast till hands. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Cykelvägar och goda kommunikationer i området gör att Göteborgs city lätt nås med cykel, buss eller spårvagn.

Munkebäck inbjuder till ett behagligt och centralt boende nära naturen.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta