Välkommen till

Marklandsgatan 43

Marklandsgatan 43
2:a Högsbo

Hemtrevlig bostad med nyrenoverat kök & underbar inglasad balkong

Välkomna till denna nyrenoverade, ljusa och fina bostad med oslagbart ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier i samtliga rum och genomgående ljusa ytskikt. Ekparketten på golvet är nylagd och alla ytskikt är spacklade och nymålade. Här erbjuds stora fina rum där flera möbleringsalternativ ges och från vardagsrummet har ni direkt utgång till den inglasade balkongen som blir ett extra rum. Köket är nyrenoverat med högkvalitativa vitvaror och materialval. Ni finner en mataffär runt knuten precis som buss, spårvagn och praktisk cykelväg in till Göteborg City. Spårvagnshållplatsen Marklandsgatan är en stor knutpunkt med snabba kommunikationer både in till City, shoppingmeckat Frölunda Torg och havet.

Läs hela beskrivningen
Patrik
ansvarig mäklare
Patrik Henningsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patrik
ansvarig mäklare
Patrik Henningsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på patrik.henningsson@lundin.se.

Bostaden disponeras enligt nedan:

Ni välkomnas in i en ljus och rymlig hall med gott om plats för avhängning samt förvaring i flertalet platsbyggda garderober ett par steg in. Genomgående nylagd ekparkett på golvet nymålade ytskikt.

Ett par steg in når ni det sociala och trevliga vardagsrummet som har ett fint ljusflöde från stort fönsterparti. Härifrån har ni direkt utgång till den underbara balkongen som är inglasad och blir ett extra rum under de varma månaderna. Vackert golv och ljusa väggar.

Nyrenoverat kök är stort med en given plats för matbord intill fönstret. Köksinredningen är vit men mörk bänkskiva och ovanliggande stänkskydd i vitt kakel. Här ges goda ytor att laga mat på samt goda förvaringsmöjligheter i lådor och skåp. Den maskinella utrustningen utgörs av fläkt, spishäll, inbyggd ugn, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys.

Bostadens sovrum har gott om plats för en dubbelsäng, förvaring, skrivbord samt övrigt möblemang. Här inne ges flera möbleringsalternativ tack vare den goda storleken på rummet.

Det helkaklade badrummet har klinkergolv i beige ton och vitt kakel på väggarna med gråa inslag. Inredningen består av wc, handfat, spegelskåp, duschhörna med vikbara dörrar samt tvättmaskin.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Högsbo
I Högsbo bor man funktionellt och trivsamt nära Göteborgs centrum. Högsbo består av flera mindre områden såsom Högsbohöjd, Högsbotorp, Kaverös och Flatås. Bebyggelsen består till största delen av flerfamiljshus från 50- och 60-talet samt några villa- och radhusområden.

Högsbo erbjuder mycket god närservice för de boende. På Axel Dahlströms torg, som är navet, finns både butiker och matställen. Axel-huset på torget erbjuder service och aktiviteter för alla Högsbos invånare.

Vid Frölunda torg finns ett stort köpcentrum, kulturhus och flera träningsställen. Högsbo 421 och Sisjöns industriområde är ytterligare två köpcentra i närheten.

Här finns flera skolor och föreningsverksamheter att välja mellan. Kommunikationerna i området är mycket goda. Det finns gott om cykelvägar och från Marklandsgatan avgår ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. På några minuter är man inne i Göteborgs stadskärna.

Skog och hav ligger på nära avstånd. Högsbo gränsar till Ruddalens stora grön- och motionsområde. Slottsskogen, Änggårdsbergen och Botaniska ligger på cykel- eller gångavstånd. Med cykel eller buss tar man sig också lätt ner till Askimsvikens badplatser eller ut till Näsets badvikar.

Högsbo inbjuder till ett behagligt boende nära naturen och storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta