Välkommen till

Kärnvedsgatan 61

Kärnvedsgatan 61
3:a Mölndal Hills

Drömtrea med västerbalkong högst upp i huset

Välkommen till populära Hills Villastad! Här erbjuds nu en alldeles perfekt planerad trerummare som har allt du önskar belägen högst upp i huset med rymlig balkong som nås av solen under eftermiddag och kväll - kan det bli bättre? Bostaden ligger i ett helt nytt bostadsområde nära city där naturen och den aktiva fritiden finns utanför dörren. Här bor du med perfekt läge vid en av Sveriges bästa golfbanor, Hills Golf & Sports Club. Runt knuten finns sjöar, vandringsleder och orörd natur - närhet finns dessutom till populära Gunnebo slott.

Läs hela beskrivningen
Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på johanna.hakansson@lundin.se.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Efter att ha tagit antingen hissen eller trapporna upp till fjärde våning välkomnas du in genom en hall som till en början erbjuder sittplats och utrymme för avhängning av ytterkläder och därefter följer en dubbel garderob för förvaring. Väggarna är genomgående vitmålade och golvet täcks av en sidenmatt ekparkett som också löper genom hela bostaden.

Från hallen nås masterbedroom som erbjuder plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord och ytterligare möbel så som till exempel en byrå om så önskas. Gott om förvaring fås i en rymlig skjutdörrsgarderob med spegeldörrar.

Det mindre sovrummet fungerar utmärkt som barnrum, gästrum eller varför inte ett kontor. Här fås förvaring i en enkelgarderob.

Bostadens badrum är kaklat med vita, lite större, kakelplattor och golvet täcks av ett gråsvart klinker. Utrustningen består av WC, handfat med underliggande kommod, spegelskåp och dusch med dörrar i klarglas. Dessutom finns en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Siemens och ovan denna en praktisk bänkskiva samt skåp för ytterligare förvaring.

Köket är från Marbodal och har släta, gråa skåpsluckor med mässingsbeslag och en bänkskiva av kvartskomposit. Här finns gott om arbetsyta för matlagning samt bra med förvaring bakom skåpsluckorna. Vitvararona är från Siemens och består av induktionshäll, utdragbar spisfläkt, varmluftsugn, mikrovågsugn i ergonomisk arbetshöjd, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Invid fönsterpartiet finns naturlig plats för ett matbord som rymmer många middagsgäster.

I öppen planlösning mot köket ligger vardagsrummet. Här kan möbleras med soffgrupp, soffbord och TV. Från detta rum nås den väl tilltagna balkongen som ligger belägen med västerläge.

Till bostaden hör ett källarförråd.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Hills
Skogspromenader, golfrundor & staden om hörnet
Välkommen till Mölndal Hills! Här i sydvästra Mölndal har ett helt nytt bostadsområde vuxit fram. I Hills Villastad bor du nära såväl Mölndals centrum som vacker natur, sjöar och vandringsleder. En av Sveriges bästa golfbanor finns även runt knuten i form av populära Hills Golf & Sports Club.

Goda kommunikationer till centrala Göteborg är en bonus. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta