Välkommen till

Blandsädesgatan 2B

Blandsädesgatan 2B
3:a Mölndal / Bifrost

Insynsskyddat läge med nyrenoverad balkong

Välkomna till Blandsädesgatan 2B och denna trivsamma trea i hjärtat av Bifrost! Här bor ni näst högst upp i huset med fönster i två väderstreck och med en nyrenoverad balkong i skönt sydostläge. Välplanerade kvadratmetrar med goda förvaringsmöjligheter samt renoverat badrum. Stabil bostadsrättsförening med bra ekonomi!

Kanonläge i lugnt och populärt område med närhet till både Safjällets och Änggårdsbergens naturområden, Göteborgs centrum, Sahlgrenska, Chalmers, Mölndals Galleria, kommunikationer samt skola och förskola

Läs hela beskrivningen

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenhetens 80 kvm disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts ni av en möblerbar hall med plats för avhängning och goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Parkettgolv och vitmålade väggar. Här installerades även en säkerhetsdörr 2020.

Köket renoverades under 2019 då golvet lades nytt och bänkskivorna byttes. Här erbjuds ni gott om förvaring och bra arbetsytor i massiv ek. Utrustningen består av spis med ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. I köket ryms en matplats för fyra personer invid ett stort fönsterparti. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Trivsamt vardagsrum som inbjuder till social samvaro och har plats för såväl soffa som matplats, om så önskas. Rummet präglas av fint ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti. Fint parkettgolv från 2020 och vitmålade väggar samt fondväggar i sober färgsättning.

Lägenhetens större sovrum har plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord. Förvaringsmöjligheter i fem inbyggda garderober. Parkettgolv och vitmålade väggar samt fondväggar i stilren nyans. Från sovrummet nås balkongen med härligt sydostläge där ni blickar ut över föreningens innergård.

Det andra sovrummet passar utmärkt som barnrum, kontor eller gästrum. Här ryms en enkelsäng och skrivbord alternativt en dubbelsäng. Parkettgolv och mörkt målade väggar.

Helkaklat badrum som renoverades 2018, utfört av fackmän och kvalitetsdokument finns. Ljust klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Inredningen består av wc, handfat med kommod, spegelskåp, duschhörna med vikbara glasväggar, toppmatad tvättmaskin samt skön golvvärme och spotlights.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Mölndal Bifrost
Bekvämt boende, friluftsliv och staden runt hörnet
Bifrost är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både Mölndals centrum, de stora lederna samt goda kommunikationer som lätt tar dig in till centrala Göteborg. 

Området ligger fridfullt i anslutning till Safjällets Naturreservat, som erbjuder många promenadstigar och leder att välja mellan, perfekt för dig som älskar natur och friluftsliv. 

Till Mölndals centrum går det enkelt att ta sig. Där finns bland annat Mölndal Galleria som har ett stort utbud av restauranger, kaféer, butiker och gym. Det finns även bra närlivs- och servicebutiker direkt i Balltorp. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta