Välkommen till

Beryllgatan 30

Beryllgatan 30
1,5:a Tynnered

Stilren välplanerad bostad med balkong i fritt läge

Högst upp i huset i en populär bostadsrättsförening med närhet till hav, natur och stad finner ni denna väldisponerade pärla. Här erbjuds en öppen planlösning, genomgående ljusa ytskikt, vackra parkettgolv och stora fönsterpartier som bjuder på rikligt med ljusinsläpp. Stilrent kök i en klassisk färgskala med goda arbetsytor och i direkt anslutning till bostadens härliga balkong i ett högt och fritt läge. Vardagsrummet är väl tilltaget och därmed en ypperlig plats för umgänge i goda vänners lag. Vidare erbjuds genomgående rymliga ytor, ett rofyllt sovrum, helkaklat tidlöst badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt klädkammare som utöver förvaring går att inreda som exempelvis kontor. Ett extra plus är att parkeringsplats ingår i avgiften.

Läs hela beskrivningen

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens välplanerade kvadrat disponeras enligt följande:

Ni välkomnas in i en ljus och rymlig hall med plats för fri av hängning för skor och ytterkläder samt fristående möblemang om så önskas. På golvet ligger en ekparkett som är genomgående i bostaden och väggarna är målade vita. Från hallen nås även bostadens klädkammare som har gott om plats för så väl förvaring som fristående möblemang.

Rymligt och luftigt vardagsrum som badar i ljus tack vare de generösa fönsterpartierna som löper längs med hela rummet. Här finns plats för soffgrupp med tillhörande möblemang samt matplats som rymmer ett större sällskap. Här finner vi även utgången till den härliga balkongen som vetter mot söder och bjuder på solens strålar under stora delar av dagen.

Uppbyggt sovrum invid vardagsrummet med strategiskt placerade fönster för att få in solljuset även till sovrummet samtidigt som det skapar en lugn och rofylld plats. Här finns plats för dubbelsäng med sängbord samt förvaringsmöbel eller skrivbord.

Rymligt och tidlöst kök med skåpinredning i vitt, mörk bänkskiva i laminat samt kakel i vitt. Köket är utrustat med varmluftsugn, spishäll, fläkt, micro samt kombinerad kyl/frys. Gott om förvaringsmöjligheter samt arbetsytor.

Badrummet är stilrent renoverat i föreningens regi i samband med stambytet 2010/2011. Helkaklat i vitt med klinker i grått. Utrustat med wc, handfat i kommod, badrumsskåp med spegel, handdukstork, duschhörna med vikbara väggar samt tvätt pelare med tvättmaskin och torktumlare.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Tynnered
I Tynnered bor man nära skog, hav och storstad. Bebyggelsen består främst av flerfamiljshus men här finns även villa- och radhusområden. Flerfamiljshusens rymliga innergårdar med skyddande trädkronor, prunkande rabatter och stora gräsytor skapar goda möjligheter till lek och avkoppling. Mellan kvarteren finns gott om promenad- och cykelvägar.

För Tynneredsbon ligger havet och naturen på nära avstånd. Med cykel tar man sig lätt ner till Fiskebäcksbadet för salta bad eller till Sjöbacka fritidsområde för härliga promenader bland sjöbodar och vacker natur.

Matinköpen sker smidigt på Ica Fiskebäck alldeles i närheten och till Frölunda Torgs köpcentrum tar man sig snabbt och enkelt. Här finns ett stort utbud av affärer samt kulturhus, simhall och träningsställen. Göteborgs centrum ligger på bara 15 minuters avstånd med bil, buss eller spårvagn. Frölunda Torg är knutpunkt för ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. Andra populära shoppingcentrum är Sisjön och köpcenter 421 som bara ligger några minuters bilfärd bort.

För barnfamiljer finns ett stort utbud av både skolor och föreningsverksamheter. Även vårdcentral, BVC och apotek finns på nära avstånd.

Möjligheterna till ett aktivt liv är många. I området finns gott om motionsslingor och bollplaner. Åkeredsvallen, Välen och Ruddalens Idrottscentrum ligger alla på behändigt avstånd.

Tynnered inbjuder till ett trivsamt boende nära skog, hav och storstadsliv.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta